1. 17.

27.8K 1K 23
                                    

Cam Szemszögéből:
Nyugisan ettem a reggelimet valamikor dél körül amikor csengetek.
Őszintén meglepődtem amikor megláttam Britnyt az ajtóban. Előre el akartam küldeni de addig nyavajgott amíg be nem engedtem. Annyira idegesít amikor hisztizik, hogy nem tudok normálisan gondolkozni. Csak így történhetett meg, hogy egyáltalán be engedtem. Na meg, hogy nem hajtottam el amikor  a szobám felé vette az irányt.
  Egy darabig nem volt baj vele. Elnézést kért amiért olyan undok volt Averyvel. Én barom tényleg bevettem ezt az egészet. Fel se tűnt, hogy egyre közelebb ült hozzám. Esküszöm már félig az ölemben ült amikor az agyam kapcsolt. De akkor már késő volt.
Britny ismeri a gyenge pontjaimat. Elérte, hogy pár percre kikapcsoljon a fejemben lévő  agyam és a gatyámban lévővel gondolkozzak.
Csak akkor tértem újra magamhoz amikor Britny megcsókolt. Szörnyű volt. Keserű.  Egyáltalán nem is lehetett Avery csókjaihoz hasonlítani. Ellöktem magamtól. Felpattantam, felvettem a pólóját a földről és oda tartottam neki.
- Mi az már Cam? Te most komolyan nem akarod? - nem vette el tőlem a pólóját, csak ült és bámult engem.
- Komolyan nem akarom. - mintha megsértődött volna.
-Cam csak azt ne mond, hogy a terhes kis ribi miatt vagy ilyen velem? - nem válaszoltam, mire nevetni kezdett. - Mit látsz abban a bálnában? Ugyan már Cam. Lehet, hogy terhes tőled de ennyi. Köztetek úgyse lesz semmi. Mégis,  hogy tudnál felnevelni egy gyereket mond?  Ő nem tudja a kis titkaidat Cam. Szerinted ha tudomást szerez róluk a gyereke közelébe enged majd? Hát én azt nem hinném..
- Tűnj el innen. - ordítottam rá majd hozzá vágtam  a pólóját. Beviharoztam a fürdőbe nagyon reméltem, hogy egy hosszú zuhany megnyugtat majd és amire le mosóm magamról ezt az érzést ami most uralkodott rajtam, Britny már rég elhúzta innen a csíkot.
Körülbelül egy óra múlva jöttem ki a fürdőszobából.  Hála a jó Istennek Britny már eltűnt. Nem tudom mit csináltam volna ha még mindig itt lett volna. Újra éhes lettem.
  Útban a konyha felé elhaladtam Logan szobája előtt és meglepett, hogy ilyenkor nem épp Averyvel van. Na de mindegy is. Megkerestem a pörkölt maradékot,  megmelegítettem és a tv elé telepedtem le vele. Valami hülye sorozat ment de a semminél jobb volt így maradt ez.
  Lépteket hallottam. Logan én Averyvel jöttek le a lépcsőn. Nem vettek észre.
- Siess. - szólt rá Avery Loganre. - Ja és én itt se jártam. -  nem tudom mit hallottam Avery hangjában de megijedtem tőle. Felálltam és még az előtt értem utol őket mielőtt Avery lenyomta volna a kilincset.
-Sziasztok. Avery már mész is ? - vajon mivel vehetném rá hogy maradjon?  Van is egy ötletem.
- Nincs kedved babaneveket nézni?- valami rosszat mondtam mivel egyből kiment az ajtón. Utána akartam menni de Logan vissza tartott. Behúzta előttem az ajtót szembe állt vele és behúzott nekem egyet. Azert léptem hátra mert  meglepetésként ért az egész.
- Nem szégyelled magad? -  megvetést hallottam a hangjában. - Az egy dolog, hogy mindenkivel össze fekszel miközben egy lány a gyerekeket hordja. Még azt is elnéztem, hogy Averyvel cseszel ki de azt már nem tűröm el, hogy ennyire kikészítsd. - kis szünetet tartott, de időm nem volt megszólalni. -  Nem törődik azzal, hogy mindenkivel lefekszel de az már nála is kiverte a biztosítékot, hogy azzal a lánnyal kefélsz aki tönkre akarja tenni az életet. Minden  áldott nap beszól neki. Olyan is volt, hogy meg próbálta elakasztani. Nem is beszélve arról, hogy egyszer majdnem el vetélt amiatt a sárkány miatt. - egyre hangosabban beszélt velem és egyre jobban az arcomba mászott.
- Nem feküdtem le vele! Mégis honnan veszitek ezt?
- Avery majdnem rohant hozzád, hogy elmondja a baba megmozdult. Amikor megláttam megpróbáltam megállítani de nem sikerült és épp akkor nyitott be hozzátok amikor te épp Britny pólóját próbáltad lehámozni. - a kislányom megmozdult és Britny miatt nem éreztettem.
- Mozgott? - alig akartam el hinni, hogy kimaradtam ebből.
- Igen, de neked jobb dolgod volt. - hányta a szememre.
- Nem. Feküdtem. Le. Britnyvel! - lassan tagolva mondtam, hogy meg értse.
- Nem engem kell meggyőz erről. - mondta majd otthagyott.
Sziasztok! 😍
Remélem tetszett. 😊
Puszi. 😘
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें