Capitolul LII

3.7K 339 14
                                    

Capitolul LII

- Ah, răspândiţi vorba, regele Nodicului a sosit! a zis Oscar Sloan, ridicându-şi paharul de şampanie când Lukas a intrat înăuntrul apartamentului de la primul etaj, care a fost aranjat să găzduiască jucătorii din acea seară la partida de poker importantă.

Lukas şi-a înclinat capul către Oscar, înainte să scaneze camera.

Oscar Sloan, fostul proprietar al Queen Regent, se afla la una dintre cele trei mese de cocktail rotunde dinăuntrul camerei decadente cu două etaje, având-o în dreapta sa pe soţia lui, Kathy. El a văzut-o pe Reese jucând rolul gazdei pentru Hodgens Linch, un asociat din Sri Lanka, şi cu Heng Lixue, fratele mai mic al lui Chuanli Lixue, lângă bar. Alix Toucy stătea nonşalant lângă fereastra cât zidul de înaltă cu un trabuc neaprins între degete. Alix, care avea acelaşi păr roşu şi creţ şi aceeaşi ochi verzi ca şi sora lui, s-a uitat rapid în altă parte când i-a întâlnit privirea enigmatică a lui Lukas – prea mândru să îi conştientizeze prezenţa.

„Idiotul."

Dar dacă Alix era aproape comic în încercarea lui de a părea indiferent, Austin de LaBassiese şi Charles Pickney erau de tot râsul cu încruntăturile lor identice.

„Handicapaţii."

Lukas şi-a trecut degetele prin păr, valsând spre masa ovală din mijlocul încăperii, unde o şatenă cu o coadă de cal foarte înaltă şi buze roşii stridente l-a salutat cu un zâmbet luminos. Aceasta era atrăgătoare – genul acela de atracţie pe care nu o puteai rata – şi dacă el ar fi întâlnit-o cu patru luni în urmă, acesta ar fi inclus-o în lista lui de cuceriri. Dar în acel moment, chiar şi în timp ce asociaţii lui o priveau cu o aproape tangibilă maliţiozitate, nu putea să se facă să se uite din nou la ea. Ar nega în o milisecundă, dar, oricât de patetic suna, Rose chiar îl schimbase.

Reese a introdus crupierul ca Bree. Ea era o înlocuitoare apărută în ultima secundă, după ce el a primit un pont de la Wyatt că crupierul lor fusese plătit de LaBassise să încurce jocul.

Adâncimea la care Austin se cobora ca să obţină avantajul era absolut fără fund.

- Sunteţi pregătiţi să pierdeţi, domnilor? i-a întrebat Lukas pe oaspeţii săi, aşezându-se în dreapta crupierului.

Kathy şi-a dat ochii peste cap ca răspuns, dar a chicotit împreună cu soţul ei care stătea pe un scaun cu spătar înalt, la doar un scaun depărtare de Viking.

Din moment ce erau doar şapte jucători, rămăseseră două scaune libere la masa de poker de nouă persoane. Alix, care era evident cel mai neexperimentat jucător din grup, s-a aşezat pe cel mai prost loc de la masa de poker, la stânga crupierului.

Austin s-a mişcat rapid, aşezându-se lângă Oscar, în timp ce Charles s-a trezit blocat între Alix şi afaceristul din Sri Lanka.

- Este câştigătorul ia totul. Regulile de miză pentru poker se aplică, a început Lukas. Blindurile se aplică după zece minute. Un milion buy-in. Fără rebuy. Eşti falit, pleci de la masă.

Austin a pufnit, dând din mână în o mişcare lină.

- Mulţumim că ai clarificat acel lucru, Halstein, a afirmat sarcastic. Acum, dacă ai terminat cu măsuratul uneltei tale, poţi, te rog, să-i ceri crupierului să amestece cărţile şi să începem acest spectacol? Unii dintre noi suntem mulţumiţi cu lungimea penisului nostru.

Charles a chicotit, în timp ce jucătorii Asiatici s-au mişcat în scaunele lor, vizibil neliniştiţi.

Lukas, pe cealaltă parte, doar a zâmbit indulgent.

Mâna omului mortWhere stories live. Discover now