Hoofdstuk 15

353 21 3
                                    

Na schooltijd praten we nog even na. 'Hele goede streek, Sharon. Alleen vraag ik me af wat hij gaat bekokstoven om je terug te pakken', zegt Sam lachend. 'Ja, ik denk dat dat iets erger is dan dit, wat ik bij hem heb gedaan', zeg ik nadenkend. 'We zien het vanzelf wel, hij is in elk geval voor schut gezet', zegt Alex. 'Ik denk dat zijn ego is beschadigd; dat maakt hem juist gevaarlijker', zeg ik. 'Extra oppassen dus', zegt Sam. 'Jup'. Ik loop naar mijn auto en stap in.

Ik rij naar huis, maar dan verschijnt er een zwarte Ferrari naast me. Ronaldo. Ik zucht en trap nog wat harder op het gaspedaal van mijn Ferrari. De auto schiet vooruit, maar de zijne ook. Ik ben bijna thuis, dus, ik rem af. Ik kan natuurlijk geen boete riskeren. Hij remt ook af en blijft achter mij hangen. Ik rem voor mijn huis en doe de garage open. Meteen rijd ik naar binnen. Als ik uitstap, is de garagedeur al achter mij gesloten. Ik loop naar binnen.

Dit moet je weten. Mijn garage zit naast het huis, en er zitten twee auto's in. Bloedrode Ferrari en witte BMW. Het is een best grote garage, met een ingang naar de bijkeuken.

Nauwelijks als ik in de woonkamer ben gearriveerd en mijn tas heb neergekwakt, gaat de bel. Ik loop naar de voordeur en kijk door het spionnetje. Ronaldo. Zoals altijd.

Ik doe de deur open. Ronaldo kijkt me grijnzend aan. Hij pakt mijn armen, ik wankel achteruit. Hij pint ze aan de muur. Hij komt dicht tegen me staan. Zijn lippen komen steeds dichterbij.

Op dat moment gaat het geluid van mijn compowder.

'Wat is dat?' vraagt Ronaldo geïrriteerd. 'Niks', zeg ik snel. Hij mag het absoluut niet gaan uitzoeken, anders ben ik betrapt. Hij laat een hand los en ik geef hem een onzachte duw. Hij wankelt naar buiten en ik smak de deur voor zijn neus dicht. Ik laat een zucht horen. 'Sharon, what the fack?!' roept Ronaldo. Ik ren naar de compowder en pak hem op. Ondertussen ren ik naar boven. 'Ben jij dat, Danique?' zegt een onbekende stem. 'Present', zeg ik. 'Je moet naar Delano en naar G.B. We hebben een dringend probleem'.

'Binnen een kwartier ben ik bij jullie', zeg ik. 'Tien minuten'. Dan hangt degene op. Ik prop de compowder in mijn zak en stuif naar beneden. Bij de voordeur zie ik niemand meer staan. Boeit eigenlijk ook niet, ik heb nu belangrijkere zaken te doen. Ik ruk mijn jas van de kapstok en haal mijn  mobiel eruit. Ik bel Delano, hetzelfde als Jason. 'Ja?!' zegt zijn stem geïrriteerd. Ik hoor allemaal geluiden op de achtergrond. 'Danique. Kom na..', 'Jaja, kom al', zegt Delano en hangt op. Wow, ze weten wel van aanpakken zeg. Ik ga op de bak zitten. Nauwelijks zit ik er, of er komt een grijze Lamborghini voorrijden. Ik ruk de deur open en draai me meteen om om de deur dicht te doen. Juist op het moment dat ik de sleutel in het sleutelgat wil steken, word ik beetgepakt bij mijn middel. Ik draai uit reflex een halve slag, en ga vol tegen de muur. Ik hoor een kreun en de kracht om mijn middel zwakt af. Ik doe de deur op slot en loop naar de Lamborghini. Ik stap meteen in en nauwelijks zit ik erin of de auto stuift weg.

Horses and badboysDonde viven las historias. Descúbrelo ahora