Hoofdstuk 43+Q&A!

229 11 7
                                    

Verbaasd sta ik op. Ik loop naar de deur en doe hem open. Ik zie Ronaldo staan. Hij heeft een touw in zijn hand.

Aan het touw zit Space.

Ik staar volledig verbaasd en blij naar de twee.

Ronaldo loopt breed te grijnzen.

Ik ren naar Space toe en knuffel haar. Ik geef een kusje op haar zwarte neus. Ze briest zacht en geeft me een lik over mijn wang. 'Ik heb je zo gemist'. Ze ziet er ook veel beter uit dan bij de missie. Ik stap achteruit en wil in de lucht springen van blijdschap en ik doe dat ook. Een hartelijk gelach doet me inzien dat het nogal debiel is wat ik doe. Dan kijk ik naar Ronaldo, die een brede, maar vooral echte lach op zijn gezicht heeft. Ik knipper met mijn ogen, als ik merk dat de tranen opkomen van blijdschap. 'Ronaldo', zeg ik. Mijn stem trilt. 'Ja?' vraagt hij. De blijdschap is in zijn lage stem te horen. 'Ik geloof je'. Ik kijk hem recht in zijn felgroene ogen, die nu nog mooier zijn door de blijdschap. 'Wacht even'. Ronaldo loopt naar de trailer die er blijkbaar achter stond en bindt Space eraan vast. De trailer is half open, want ik zie nog een paardenrug. Welk paard zal dat zijn? Flame? Dat is onmogelijk.

Ronaldo loopt naar me toe. We staan tegenover elkaar en kijken elkaar aan. 'Is het nu toegestaan om 'babe' tegen je te zeggen?' vraagt hij breed lachend. 'Volledig'.

Ik kijk naar zijn volle lippen. Ik zie dat zijn ogen mijn gezicht scannen, maar niet op een badboy-manier. Anders. Ik bijt op mijn onderlip.

Dan loopt Ronaldo naar me toe en plaatst zijn voorhoofd tegen de mijne. Onze neuzen raken elkaar en hij legt zijn gespierde armen om mij heen. Ik leg mijn linkerhand op zijn onderrug en beweeg mijn rechterhand naar zijn zwarte haar. Ik woel erdoorheen. Ronaldo slikt. Ik kijk hem recht aan en hij kijkt recht in mijn ogen. De verliefdheid in mijn buik laat me voelen alsof ik bij hem hoor. Voor hem ben ik gemaakt. Het maakt me gelukkig, en dat gevoel mag nooit meer weggaan.

Dan raken onze lippen elkaar.

Heel stil blijven we staan. We genieten van de innige kus.

Pov Ronaldo

Breed lachend sta ik voor aar deur. De deur van Sharon, waarvoor ik alles zou willen opgeven. Zij heeft me anders laten voelen, gelukkiger. Ze heeft me veranderd. Ik weet dat ik een badboy ben, maar ik weet zeker dat ze me wil helpen om met mijn populariteit om te gaan. Zijzelf zal ook populair worden, maar dat maakt niks uit.

Ik zie dat ze de deur opendoet en verbaasd staart naar Space en ik. Een glimlach siert haar volle lippen. Ze rent naar Space toe en knuffelt haar. 'Ik heb je zo gemist', fluistert ze zacht. Ze geeft een kusje op haar roze neus en het paard briest zacht. Space geeft haar een lik over haar wang. Ik wilde dat ik een camera bij me had.

Sharon maakt een sprong in de lucht van blijdschap en ik schiet in de lach. Ze staat weer recht en knippert met haar ogen tegen de opkomende tranen van blijdschap. 'Ronaldo', zegt ze. 'Ja', zeg ik. 'Ik geloof je', zegt ze blij. Een heerlijk gevoel nestelt zich in mijn hart, die volledig van steen is voor de anderen, maar waarin ik een opening heb gemaakt voor haar, ook al kostte het veel moeite. 'Wacht even'. Ik zet het zwarte paard aan de trailer vast, waarin nog een paard staat. Ik loop naar haar toe en we staan tegenover elkaar. Ik kijk in haar prachtige, blauwe ogen.

'Is het nu toegestaan om 'babe' te zeggen?' vraag ik breed lachend. 'Volledig', zegt ze lachend. Ik loop nog dichter naar haar toe en leg mijn voorhoofd tegen het hare. Onze neuzen raken elkaar. Ze kijkt naar mijn lippen en ik scan haar gezicht. Ik leg mijn gespierde armen om haar heen en ze legt haar linkerarm op mijn onderrug en ze woelt met haar rechterhand door mijn haar. Ik slik.

Het is eigenlijk zo raar om zo dicht tegen een meisje aan te staan. Normaal zou ik hen dumpen en zonder emotie zoenen. Bij haar is het anders. Zij is speciaal voor me geworden. Ik wil haar beschermen, en diegene die haar aanraakt, maak ik kapot. Wie dan ook. Zij maakt me gelukkig, een gevoel dat ik nog nooit in zo een lange tijd heb gehad. Het is het gevoel dat iemand er helemaal voor je is, en voor je door het vuur wil gaan.

Horses and badboysTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang