Hoofdstuk 45

239 15 4
                                    

Pov Sharon

Maandag

Ik draai me nog eens om en sla op de wekker. Rotding. Ik draag me om en val weer in slaap.

Tien minuten later gaat de wekker weer af. 'Kutding'. Ik sla er weer op en pak mijn iPhone. Ik zie dat ik een berichtje heb van "Halfgare pukkel". Ronaldo dus. Ik ga naar mijn contacten en verander zijn naam naar "Ronaldo<3". Dan ga ik weer naar whatsapp.

Ronaldo<3: Babe, ik kom om 10 uur naar je toe, je hoeft niet naar school, want je bent van mij en je hoeft ook niet meer na te blijven.

Ronaldo<3:Vandaag zijn er  allemaal saaie lessen en geen toetsen, als je naar school wilt om een toets te maken mag dat natuurlijk hehehe.

Ronaldo<3: Zorg dat je op tijd op bent en ik geen sorry voor de spam doei <3<3<3

Ik glimlach. Typisch hij weer.

Ik: Tuurlijk babe <3

Ik leg mijn telefoon weg. Ik doe meteen mijn wekker uit en draai me nog eens om.

Er prikt een fel licht in mijn ogen. Ik knipper ertegenin maar natuurlijk gaat het niet weg. Ik trek mijn dekens over me heen en probeer weer te slapen. Helaas lukt dat niet.

Ik stap mijn bed uit en doe meteen de gordijnen open, waardoor de felle zonneschijn komt. Het belooft vandaag een warme dag te worden. Ik loop naar de douche toe en bekijk mijn slaperige gezicht. Zo wil ik niet voor Ronaldo verschijnen. Meteen loop ik terug om een handdoek, een washandje en een haarhanddoek te pakken. Dan loop ik terug en douche uitgebreid.

Na de douche voel ik me helemaal opgefrist. Ik trek een blauwe spijkerbroek aan met gaten en een wit shirt inclusief printje. Daar trek ik mijn zwarte leren jack overeen die ook dient als jas. Mijn haar doe ik in een staart, anders is het te warm.

Ik loop naar beneden met mijn iPhone en eet drie crackers met chocoladepasta.

Op de klok zie ik dat het al tien uur is. Een auto stopt voor mijn huis en meteen doe ik de deur open voordat Ronaldo aan kan bellen.

'Hey, schat'. Ik sla mijn armen om hem heen en geef hem een kus op zijn volle lippen. Hij grijnst en kust terug. 'Hey, babe', zegt hij glimlachend. 'Kom mee, we gaan naar school', zegt Ronaldo. 'Naar school?' vraag ik verbaasd. 'Ja, we skippen alleen een aantal lesuren en voor de rest gaan we gewoon weg als we daar zin in hebben'. Ik frons. 'Het is toch niet de bedoeling dat ik zo "bad" als jij wordt?' vraag ik. 'Bad? Je bent bad, alleen dan op een andere manier', zegt Ronaldo en wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik begrijp hem meteen. 'Op deze manier dan?' vraag ik. 'Jij bent daartoe wel in staat, lijkt me'. 'Dat klopt', geef ik toe. 'Ik ben daartoe wel in staat, alleen weet ik niet of ik dat wel wil', zeg ik. 'Wil? Je mag het zelf weten, maar vind je het dan zo fijn om bij Alex en Sam te zitten?' vraagt hij. Hij kijkt opzij. Een naar gevoel neemt plaats in me. 'Nee', zeg ik. Ik hoor zelf dat mijn stem schor klinkt. Ronaldo slaat zijn arm om me heen. 'Waarom niet?' 'Ze doen niet eens moeite om te verbergen dat ze elkaar langer kennen. Soms is het als een derde tandwiel'. 'Lief, je kunt altijd bij mij zitten, ik laat je niet in de steek', zegt Ronaldo. Ik bijt op mijn onderlip en leun met mijn hoofd op zijn gespierde schouder. Onbewust glijdt mijn hand langs zijn sixpack. Ik hoor hem grinniken. 'Mijn sixpack zal je beschermen', zegt Ronaldo en slaat beide armen om mij heen. Ik glimlach. 'Ronaldo de badboy', zeg ik.

'Sharon de badgirl'.

'Of goodgirl'. Ik maak mezelf los uit de omhelzing. 'Je snapt me', zegt Ronaldo. Ik knik en pak zijn hoofd beet. Ik plant een kusje op zijn mond. Het gevoel van geluk gaat door mij heen.

'Maar even serieus, wil je nog wel vrienden met hen blijven?' vraagt Ronaldo. 'Weet ik niet. Misschien moet ik het gewoon eerst uitpraten', zeg ik weifelend. 'Het is inderdaad beter als je dat eerst doet', zegt hij. Ik knik. 'Zullen we naar school gaan?' vraag ik. 'Best', zegt Ronaldo.

We stappen beiden in de Ferrari van Ronaldo en rijden naar school.

Als we op school aankomen, gaat net de bel van de etenspauze. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het precies kwart voor elf is. Perfecte timing. 'Heb je eten?' vraagt Ronaldo plotseling. Ik sla mijn hand voor mijn mond. 'Helemaal vergeten', zeg ik. 'Ik betaal het wel voor je', zegt hij. Ik doe de autodeur open. 'Hoeft niet, ik heb zelf geld', zeg ik. 'Laat me gewoon betalen', zegt Ronaldo. 'Oké, oké', zeg ik en zucht overdreven. Ronaldo lacht zacht.

De Ferrari staat op slot en het doet de weinige hoofden draaien over het feit dat we samen, lachend het schoolplein op komen lopen en dat Ronaldo weer terug is. Ik lach uitbundig naar hen. Ze  kijken jaloers terug en de jongens kijken weer voor zich, niet wetend wat te doen.

Samen lopen we naar binnen en de aula in. Ik voel me helemaal niet op mijn gemak. 'Ronaldo, dit vind ik helemaal niet fijn', zeg ik. 'Je moet hen gewoon een  dodelijke blik geven, dan is het wel duidelijk. Niet showen dat je pussy bent', zegt Ronaldo alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Misschien voor hem. 'Ik ben nooit pussy geweest', zeg ik fel. Ronaldo lacht en ik geef hem een por in zijn sixpack.

Toch merk ik dat het helpt als ik hen dodelijke blikken geef. Iedereen kijkt erg verbaasd naar ons. Ik vind het uiteindelijk wel fijn als we bij de jongens aankomen. Ik moet Sam en Alex ergens in de pauze zien te spreken, waar ik totaal geen zin in heb.

Ik zit op de tafel naast Ronaldo en ik voel nog steeds de blikken van de mensen op de gericht.

'Zijn jullie...' vraagt Acid. Hij wijst naar ons beiden. 'Ja', zegt Ronaldo en geeft Acid een brede, echte lach. Lucien heeft een brede lach op zijn gezicht. 'Gaan jullie de regel verbreken?' vraagt hij lachend. 'Regel?' vraag ik verbaasd. 'Ja, regel', zegt Ronaldo. Hij pakt mijn gezicht en zoent me zacht en teder. Meteen ga ik mee in de innige kus.

Ik hoor een "ooooo" door de aula gaan.

En toen zoenden ze midden in de aula en verbraken de regel.

Ronaldo had namelijk de regel voor zichzelf dat hij nooit zoent in school.

Echt super bedankt voor de 1,5K!!!

Bedankt lini_hulst voor het zeggen van dat in de comments!

1120 woorden

Horses and badboysWhere stories live. Discover now