Bölüm 4

14.2K 407 25
                                    

    Keyifli Okumalar...

Sırma kartı aldığı gibi soluğu Cemre'nin yanında almıştı. Heyecan ve mutluluk içinde her şeyi anlatmaya başladı. Cemre olanları duydukça hem gülüyor hem de şaşırıyordu, Oktay'ın neden kendini öğretmen olarak tanıtmadığını da merak ediyordu. Neyse dedi genç kız içinden şimdi önemli olan korktuğu başına gelmemişti arkadaşı gayet mutluydu. Cemre , Sırma'nın elinde gördüğü kartı görünce ne olduğunu soracak iken Sırma çoktan başlamıştı anlatmaya. ''Cemre bir de son olarak bizi bir Partiye davet etti. Bende kabul ettim sebebine geleceksem tabi ki beni yakından tanımak istiyormuş '' dedi kız en şan şakrak sesiyle.Cemre şaşkınca ''beni tanıyor mu?''diye sordu''hayır sadece eğer bir arkadaşınla gelmek istersen onu da getirebilirsin dedi ee sende tek arkadaşım olduğuna göre..'' hafifçe tebessüm eden  Cemre partileri pek sevmezdi bu nedenle okulda olan parti ve benzeri organizasyonlara katılmıyordu şimdi bunu reddederse arkadaşının çok üzüleceğini çok iyi biliyordu.  Ufak bir ikilemde kalmış ve iç sesi hemen yardıma koşup 'bunu arkadaşına borçlusun' evet arkadaşına borçluydu.

  Arkadaşı ile gidecekleri partiden dolayı bugün karşı yakaya geçmemişlerdi.Cemre annesini arayıp durumu izah etmeye çalışacaktı. Tabi ki yalan söyleyecekti ve bu yüzden inanılmaz korkuyordu annesine ilk defa büyük bir yalan söyleyecekti tabii başarılı olursa...

Telefonunu alıp Valide ismine basıp kulağına dayadı. Kalp atışları hızlanmıştı ne zaman yalan söylemeye çalışsa aynı şu duruma düşüyordu; kalp hızlanması , baş dönmesi , aşırı terleme. Çok abartı gelse de bu durumda haklıydı sonuçta annesi emekli bir polisti.

''alo annem nasılsın?'' sesinin titrememesi için büyük çaba gösteriyordu. Bugüne kadar pembe yalanlarla işi halletmiş ama şimdi işler değişiyordu hayatında ilk kez parti tarzı yerlere annesinin haberi olmadan gidecekti. ''iyiyim kızım , neredesin, yola çıktınız mı? Burası çok yoğun '' annesinin sitemine üzülmüştü biricik annesinin yorulmasına üzülmüştü ama elinden bir şey gelmiyordu '' anneciğim maalesef bu hafta gelemiyorum '' ''neden kızım bir durum yok değil mi?'' annesinin şüpheci sesi kızı daha çok zor duruma sokuyordu. ''ha.hayır anneciğim okulda sınıf arkadaşlarımız ile yapmamız gereken bir proje var. '' Allah'tan üniversite de bu tür şeyler oluyordu. ''tamam Cemre ama bu konuyu tekrar konuşacağız müşteriler var kapatmam lazım. Sırma'ya selam söyle.'' ''tamam anneciğim öpüyorum.'' diyerek telefonu hızla kapatıp elini kalbinin üstüne koydu ve içinde ki bütün korkuyu bir anda bir nefesle dışarı verdi şimdi tamamen hazırdı.

CUMARTESİ

Aynadan son kez kendine bakan Cemre gözlerine inanamıyordu bu ben olamam diyordu kendi kendine , karşısında tamamen değişmiş bir Cemre vardı ve alışması biraz zaman alacak gibiydi. Pembe elbisesi tenine çok hoş durmuş , sırt ve karın dekoltesi ile bütün dikkatlerin üzerine çekeceğine emindi. Arkasına dönünce Sırma'yı fark etti arkadaşı da onun kadar çok güzeldi. Elbisesi kısa ve bel kısımlarında ufak dekolteler genç kızı oldukça seksi göstermişti. ''Mükemmel gözüküyoruz Cemre , bu gece Oktay'ın kalbine adımı kazımaya çalışacağım.'' 

(CEMRE & SIRMA KIYAFETLERİ GÖRSELDE )

(CEMRE & SIRMA KIYAFETLERİ GÖRSELDE )

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
HATA #Wattys2018Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ