Bölüm 26

6.6K 303 21
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR 😇

Media: Akın& Cemre 😇

Akın

Evden ayrılıp kendimi dışarı atma vakti gelmişti , düğün , karmaşa , duygusallık,  ağlamalar zırlamalar bugün yeterince kafamı şisirmişti tek istediğim biraz kendime vakit ayırmak. Arabama binip gecenin zifiri karanlığını aydınlatan sokak lambalarının sayarak yolu ilerliyordum.  Sanırım kafayı yemiştim , ilk defa 40'ta araba sürüyorum ve lambaları sayıyorum . Bu aptal düğün yüzünden kendimi kaybetmişim. 'Kendine gel Akın 'diyip sirkelendim , gaza basıp yolları büyük bir hızla ilerlerken ezberi yolda ilerliyordum. Kısa yolculuktan sonra arada bir uğradığım gece kulübüne gelmiştim.  Arabamın  anahtarını valeye uzatıp içeri girdim , beni gören çalışanlar başlarıyla selam verirken ben pek oralı değildim , tek istediğim sert bir votka! Içeriye girmemle mekanda ki müzik başımın ağrımasına sebep oldu , kalabalığı geçip en ücra masaya geçip oturdum. Buraya ne çok ışık ne de müzik sesi geliyordu... yanıma gelen garsona siparişi verip koltukta yayıldım. Gözüm parmağıma ilişince  hayatıma aniden giren Cemre'nin bir parçasını taşıdığımı fark  ettim. Hayatımı resmen ele geçirmeye çalışıyor  , az önce beni sorguya çekmesi çıldırmam için yeterli . Öfkeyle yüzüğü çıkarıp pantolumun cebine soktum. Onu kesinlikle eşim olarak görmüyordum , görmeyeceğim de ! Istediğim içecek gelince hızla votkayı bardağıma doldurup içmeye başladım , sert içecek boğazımı yakarken bugün yaşananları unutmaya çalışıyordum , artık yavaş yavaş eski yaşantıma geri dönmeliyim. Geldiğimden beri bakışlarını üzerimde hissettiğim kadına göz ucuyla baktım , esmer , uzun saçlı ve dolgun kalçalara sahipti. Içimde oluşan alevlenme aylardır uzak kaldığım duyguları hissettirmişti. Evet aylardır tek bir kadınla birlikte olmadım artık buna son vermeliyim , belki de ihtiyacım olan tek şey tek gecelik bir ilişki... yoğun bakışlarımdan cesaret alan kadın , bana doğru gelip yanıma oturdu. Yüzünde ki gülümsemeyi silmeyip elini uzatarak  "merhaba ben Derya."dedi ince sesiyle. Elini sıkıp "Akın" dedim. Bakışları vücudumda dolaşırken eliyle sırtımda ufak daireler çiziyordu. Bu ufak hareketleri bile şimdiden içimde unutulan duyguları uyandırmıştı...en son Cemre ile birlikte olmuştum , o geceyi unutmam imkansızdı. Daha önce yattığım hiçbir kadında o denli zevk doruğuna çıkmamıştım. Onu nasıl başardığını hâlâ  bilmiyorum fakat bana unutulmaz bir gece yaşattığını çok iyi biliyorum. Yüzüm de hissettigim el ile gözlerimi Derya'ya çevirdim. Yoğun bakışları dudaklarımda gezinirken elleriyle yanaklarımı okşuyordu. Sertleşen bedenime karşı çıkamayıp dolgun dudaklara yapıştım. Yüksek sesteki müzik bile istekli iniltilerimizi basıtıramıyordu. Ellerimle vücudunda keşfe çıkarken onun yaptığı tek şey dudaklarımı öpmekti. Aniden ondan ayrılıp elinden tutup üst katta ki herhangi bir odaya girdik. Üstümdeki tişörtten kurtulmaya çalışırken o çoktan soyunmuştu bile , gözlerim arsızca vücudunda dolaşırken boğazımın kuruduğunu hissettim. Bu durumun çok ta uzatılmasına gerek yoktu tek istediğim içimde ki sertleşen duyguyu atmak.

🕛🕛🕛

Sabahın ilk saatleriyle uyanmıştım  , bu iğrenç yerde uyuyakalmışım. Dağılan saçımı arkaya doğru ittim , gece birlikte olduğum Derya'nın bacağını üstümde olduğu için yataktan çıkamıyordum. Uyanmaması için büyük bir dikkatle bacağını üstümden alıp yataktan çıkıp yüzümü yıkamaya gittim. Başım gece içtiğim votka yüzünden ağrıdan çatlıyordu.  Aynadan kendime baktım , gerçekten kötü gözüküyordum ;saçlarım dağılmış , gözlerim şişmiş ve boynumun bazı yerlerinde ufak morluklar vardı. En kötüsü onlardı ; vampir gibi boynumu emmiş ! Öfkeyle odaya giderek savrulmus kıyafetlerimi üzerime geçirirken pantolumun cebinden düşen yüzüğü aldım tekrar parmağıma takıp bir miktar para bırakıp hızla oradan ayrıldım.
     Arabayla ilerlerken bu iğrenç kıyafetlerden nasıl kurtulacaktım şimdi  ; Cemre ile kalacağımız ev olmaz , Oktay'ın evi de olmaz ...ım Berk? Hayır onun olaylardan haberi yok ! Biraz daha düşününce kendime ait ufak bir daire olduğunu hatırladım.  Keyifle gülümseyip arabayı Ataşehir'e doğru sürdüm.

HATA #Wattys2018Where stories live. Discover now