Bölüm 31

7K 284 20
                                    

Media : Cemre

Keyifli Okumalar 💝

Akın bugün gerçekten farklıydı,  kahvaltı da günaydın demişti , okula gitmem için araç ayarlamıştı ve şimdi de yemeğe gitmeyi teklif ediyordu . Dün olanlardan sonra hata yaptığını anlamış ve belki de  bu yüzden benden özür dilemek istiyor olabilir. Pekâlâ şuan oldukça mutluydum ama hemen oltaya gelmemem gerek kendimi biraz ağırdan almalıyım evet  kesinlikle ! "Başka bir gün olabilir. Bugün sadece arkadaşlarımla olmak istiyorum." Yazıp yolladım acaba ne yazacak? Heyecanla mesajı beklerken gelen bildirimle hemen ekrana baktım "Bugün 3 de gelip seni alıyorum,  arkadaşların bekleyebilir. " hemen ardından 2. Mesaj gelmişti "itiraz etme boşuna. .."  şaşkınca ekrana bakıyordum resmen beni tınlamamış! Yine kendi dediğini yapıyordu bu adamın rica etmek gibi bir alışkanlığı kesinlikle yok ! Neyse uzatmayacağım gerçekten merak ettiğim için gideceğim. 

      Bu haftanın son sınavı da bitmişti çoğu cevabı Sırma'dan bakmıştım eğitim hayatım boyunca  ilk defa kopya çekiyordum bu gerçekten utanç verici . Sırma ya dün yaşananları tek tek anlatmıştım o da benim düşündüğüm gibi Alev ve Elva'nın tehlikeli olduğunu söylemişti ve bir şekil de onlardan kurtulmamız gerektiğini de ! Bu nasıl olacak bilmiyorum ama Sırma belki Oktay'ı Elvan'dan kurtarabilir , "Sırma farkında mısın Oktay'dan çok çabuk vazgeçtin. ''Dedim bir çırpıda , yüzüme kırgınlıkla bakıp tekrar gözlerini yola çevirerek "bir kadın bir erkekten vazgeçiyorsa , bu onu sevmediği için değil. Ya umursanmamak artık ağır geliyordur ya da üzülmekten bıkmıştır." Dedi kısık bir tonda. Söyledikleri içime işlemişti . Çoğu kez sırf umursanmadığım ve sürekli üzüldüğüm için Akın'dan kaçmak istiyordum ama çok sevdiğim için bir türlü beceremedim ve Akın'ı kazanmak için kendime söz verdim. Sırma sırf Elvan'dan dolayı sevgisinden vazgeçiyor ki Elvan , Oktay'ı sevmediği o kadar açık ki !"Sırma dediklerin de çok haklısın ama pes etme lütfen ! Elvan senin gibi Oktay'ı  sevmiyor tek yapman gereken bunu Oktay'a hissettirmen." Dedim ve sağ kolumu ona sardım,  hafif bir gülümsemeyle bana bakıp "umarım dediğin gibi olur." Kocaman gülümsemeyle ona bakıp "pes etmeyeceksin yani ?" Deyince o da kafasını salladı büyük bir gülümsemeyle.  O kızlar şimdi bizden korkusun ! Aşkın önünde hiçbir engel duramaz bunu öģrenecekler!

🕛🕛🕛

Akın dediği gibi saat 3 de gelmişti. Nişantaşı'n da çok lüks bir restoranta gelmiştik. Içeri girememizle ikimizi de gayet şık bir kadın karşıladı "Hoşgeldiniz "dedi gülerek biz de aynı anda "hoş bulduk''dedik. Adını bilmediğim kadın önden ilerleyip rezerve edilen masayı bize gösterdi. Ikimiz de karşılıklı oturduk. Yol boyunca konuşmamıştık daha doğrusu hiçbir neden yokken beni buraya neden getirdiğini dile getirmedi bile. Hâlâ telefonuyla uğraşıyordu bu nasıl yemek daveti sohpet bile etmiyordu. Yanımıza gelen garson ''ne alırdınız Akın bey'' demesiyle bakışları menüye döndü. Bende istemsizce menüye baktım fakat bir şey anladığım söylenemez. Yemeklerin ismi hep italyancaydı en iyisi rezil olmamak için seçimi Akın'a bırakayım ya da hiçbir şey yememeliyim. Akın garsona dönüp '' önden Fungi(Funci) alayım ana yemek olarak da Bruschetta (Brusketta) ve Insalate Di Cesare (insalate di çezare) olsun. İçecek olarak da Vini Rossi ( kırmızı şarap) olsun.'' erkeksi sesi ile mükemmel bir ahenkte söylediği yemek isimlerine hayran kalmıştım. Bir insan bu kadar güzel İtalyanca konuşamaz sanırım. ''Siz ne alırdınız hanımefendi'' işte şimdi sıçtım.  Akın'a baktığımda yarım gülüşle bana bakıyordu bundan keyif alıyor gibiydi. Gözüme kestirdiğim bir yemek ismine bakarak okumaya başladım , ingilizce de değiller ki lanet şeyler. Calamari Fritti adlı ama benim okuyamadığım isme odaklanıp kendimce okudum ''şey.. ben Kalemerı Fritti alayım.'' sesimin içine edeyim. Garson anlamamış olacak ki ''efendim anlayamadım.'' ah hadi ama ben hamile bir kadınım  yardımcı olun. Utançla Akın'a bakınca gülümsemesi genişlemiş şekilde etrafa bakıyordu . Pislik herif zevk alıyordu . Bende kendi yöntemlerimle olaya daldım ''(parmağım ile gösterip) of işte şundan istiyorum herkes bunları okuyacak diye bir kural mı var ?'' Garson şaşkınca bana bakınca Akın devreye girdi. ''Minstrone ,Calamari Fritti,Insalate Di Mare ve içecek olarak da '' gözleri bana dönünce ''içki olmasın '' dedim sessizce bir daha o illeti ağzıma sürmeyeceğime kendime söz vermiştim zaten ne olduysa onun yüzünden olmuştu. Akın kafasını sallayarak tekrar garsona dönüp 'succo olsun'. diyerek garsonu yolladı. Derin bir nefes alıp etrafıma bakındım yani ölür müydü kendisi önceden söyleseydi illa uğraştıracak.

HATA #Wattys2018Donde viven las historias. Descúbrelo ahora