Bölüm 57

6.1K 218 18
                                    

Media:Cemre

Keyifli okumalar 🌹

Saatlerce sohbet edip geleceğe dair planlarımızı anlatıyorduk belki de uzun süredir hiç bu kadar güzel bir sohbet etmemiştim . Babam işlerini olduğunu söyleyip giderken bende gelecek sefere annem ile beklediğimi ekleyip veda ettim. Akın yorgun gözlerle bana bakınca "çok yorgun gözüküyorsun ." Diye ona baktığımda Akın başını sallayıp "bugün ertelediğim tüm toplantıları yapınca böyle bir sersemleştim." Dediğinde ona üzgünce bakıp "kendini niye zorladın bu kadar ." Dediğimde Akın yarım bir gülüşle bana bakıp "yarın işe gitmemek için." Dediğinde keyifle gülüp "yarın bizimle misin yani ?" Diye sevinçle sorduğumda Akın kocaman gülüp başını sallayarak merdivenlere yönelince "nereye gidiyorsun?" Diye sorduğumda Akın merdivenin başında bana dönerek "uyumayı düşünüyorum. " dedi aslında uyumasını istemediğimi söyleyemiyordum . "Tamam iyi geceler." Deyip salona gideceğim sırada kolumu tutup "tamam uyumuyorum hemen trip atma." Diye bıkkınca bana bakan Akın'a şaşkınca bakıp "uyuma demiyorum ki?" Diye karşılık verince şüpheyle yüzüme baktı "ciddiyim , lütfen git dinlen." Dedim . Akın elimi sıkıp "tamam sevgilim...ha hatırlamışken yarın şirket çalışanlarıyla yemeğe gideceğiz sizde geliyorsunuz." Dediğinde yüzümü asıp "şimdi mi söylüyorsun bunu Akın." Diye ona cırladım. Akın yüzünü buruşturup hızla merdivenleri çıkarken "çok süslenme diye geç söylüyorum ."dediğinde sadece sinirle arkasından bakmakla yetindim. Bıkkınca nefes alıp verdim ; şimdi ne giyecektim ben?
     Odama geldiğimde Akın çoktan fosur fosur uyuyordu , uyanmasın diye nazik adımlarla giyinme odasına gidip dolabı açarak öylece kıyafetlerimi inceledim. Doğumdan sonra üzerime doğuru dürüst bir kıyafet alamamıştım bu sebepten eski kıyafetlerime yöneldim. Elbise bölümünü iyice karıştırıp akşam için giyeceğim uygun olanı bulmaya çalışıyorum ama bu konuda iyi olduğum söylenemez. Arada kaldığım kıyafetleri tek tek giyip Sırma'ya görüntüleri atarak hangisini giymem gerektiğini sordum . Onun cevabını beklediğim sırada uygun ayakkabıları seçiyordum . Kısa süre sonra üst üste gelen mesaj bildirimleriyle Sırma'nın bana mesaj attığını anladım . Ekranı kaydırdığımda Sırma kocaman harflerle 'BEYAZ OLANI ÇOK GÜZEL 😍 KESİNLİKLE GİY!' Diye yazmıştı . Bu mesajı beni güldürürken tamam diye yazıp beyaz elbiseyi bir kenara ayırıp önce Berke'yi emzirmeye gidip daha sonra odama gelip kocama sokularak uykuya daldım.
Sabah uyandığımda aslında saatin 1'e geldiğini görünce şoka uğradım , oğlum 2-3 saattir beni uyandırmamıştı . Bu durum beni şüphelendirirken hızlı adımlarla Berke'nin odasına gittim. Kapıyı hiç düşünmeden hızla açtığımda odada kimse yoktu , beşiğe doğru gidip içine baktığımda Berke yoktu. Kalbim korkuyla deli gibi atarken hızla salona indiğimde Leyla ile Berke'yi fark edince tuttuğum nefesi geri bıraktım. Yavaş adımlarla koltuğa doğru ilerlerken bacaklarım az önce yaşadığım korku sebebiyle titriyordu. Kendimi zar zor koltuğa attığımda Leyla beni fark edip "Cemre hanım , günaydın . Oğlunuz altını kirletmişti bende temizledim baktım uyumuyor biraz onunla burada ilgilendim ." Diye telaşla bana açıklama yapan Leyla'ya gülüp "teşekkür ederim Leyla ."dedim ve Berke'yi alıp ikimizde kahvaltı masasına ilerledik. "Leyla giyinme odamda bulunan beyaz elbiseyi benim için ütüler misin ?" Diye ona rica ederken Leyla kefiyle başını sallayıp "tabii ki Cemre hanım. Hemen ütülüyorum ." Dedi üst kata ilerledi. Bende oğlumla oturup kahvaltı etmeye başladım.

•••

Geçen saatler boyunca oğlumla bol bol vakit geçirdim ve az önce Akın gelip hazırlanmam için acele etmemi istedi. Akın , Berke bakarken bende üst kata gidip beyaz  elbiseyi üzerime geçirip beyaz ayakkabılarımı giyerek banyoya saçımı ve makyajımı yapmak için gittim.
(Cemre'nin kıyafeti)

 (Cemre'nin kıyafeti)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
HATA #Wattys2018Where stories live. Discover now