Bölüm 20

8.1K 355 11
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR 📖

Media : Kerem

YAZARDAN

Genç kız sabah 9 a alrm kurmuş , telefonun çalmasıyla uyanmıştı bugün sabah ki derslere giremeyecekti Allah'tan okulunda devamsızlık çokta sorun değildi.
Odasında ki perdeleri araladı ve gökyüzüne baktı hava kapalı ve sisliydi hafiften esen rüzgâr ağaçların kurumuş yapraklarını yalayarak gidiyordu genç kız bu görüntüyle vücudunda titreme hissetti. "Bu havayı oldum olası sevmem."diyerek açtığı perdeyi öfkeyle geri kapatıp bonyoya gidip günlük rutinlerini tekrarladı. İşi bitince hızla mutfağa gidip ayak üstü birseyler yiyerek hızla odasına gitti eğer yavaş davranırsa geç kalabilirdi. Dolabının karşısına gidip kalın bir kazak seçti , altına da kot bir pantolon ...pantolunu elledi ince olduğunu düşünüp altına bir tayt geçirip pantolonu üzerine geçirmişti işte şimdi soğuk hava onu korkutamaz. Odasında ki boy aynasının önüne  oturup solmuş yüzüne  hafif renk getirdi. Saçlarını da arkadan örerek omuzuna koydu , genç kız kalkacağı sırada gözü karnına ilişti yüzünde hafif bir gülümseme belirdi. Eliyle karnına dokunup küçük yavrusunu hissetmeye çalışıyordu. Gözünü hafif kapatınca aylar önce onu aldırmak gibi bir delilik yaptığını hatırladı kendine tekrar kızıp Akın'a teşekkür etti. Eğer o gün geç kalsaydı herşey bitebilirdi...telefonun çalmasıyla aniden gözlerini açıp hızla toparlanarak telefonuna koştu. Ekran da 'Adela Hanım' yazıyordu... telefonu kulağına dayamasıyla ince bir ses "Kızım aşağıda seni bekliyorum." "Tamam Adela hanım hemen geliyorum."

Aşağıya inince oldukça pahalı bir jipin bekledigini gördü , arabadan inen şoför ona selam verip arka kapıyı açtı. İçeri girip oturunca ona güler yüzle bakan Adela hanıma bakıp ''merhaba"demişti aslında sarılmak istiyordu ama kadının bundan hoşlanmayacağını düşünüyordu tam bu sırada Adela hızla gelinine sarıldı "kızım ben artık senin 2.annen sayılırım bu kadar uzak durmana gerek yok."Adela'nın sitemine Cemre utanmıştı başını öne eğip 'tamam' dercesine kafasını salladı .

Uzun yolculuktan sonra Nişantaşın da oldukça lüks bir butige gelmişlerdi. Adela hanım önden ilerlerken bu butiğe sık sık geldiği belliydi. İçeri girince genç kız resmen büyülenmişti. Butik kocaman ve 2 katlıydı üst katta kıyafetler tasarlanıp dikilirken alt katta yapılan kıyafetler sergileniyordu. Çalışanlar onları görünce işlerini yarıda bırakıp Adela hanımı karşıladılar . Genç kız bu ilgiye şaşırmıştı ama belli etmeden gülümsemeye çalıştı. Çalışanlardan biri oturmaları için oturma gurubuna yönlendiriken diğerleri içecek birşeyler hazırlıyorlardı. Cemre hâlâ butiğin güzelliğine alışmamış devamlı etrafı inceliyordu , bir anda arkadan gelen tiz bir sesle hızla arkasına döndü ;"oo madam Adela hanim hosgeldiniz" sesin sahibi 50 yaşların da uzun , fit vücutlu , siyah uzun saçlı ve siyah gözlere sahip bir kadındı . Kötü aksanıyla yabancı olduğunu anlamıştı Cemre. Adela hanım hızla ayaklanıp büyük bir özlemle arkadaşını kucakladı. Cemre bu iki kadının sıkı iki dost olduğunu anlamıştı. ''Hoşbuldum , nasılsın Angel?" Adela ile Angel sohpet ederken Cemre sıra ona gelmesini bekliyordu. Angel sanki Cemre'nin içini okumuş gibi genç kıza dönüp "sizinle tanisamadim , ben Angel buranin sahibiyim." Dedi ve kıza doğru elini uzattı. Cemre hızla elini uzatıp büyük bir memnuniyetle uzatılan eli tutup "tanıştığımıza memnun oldum Angel hanım. Bende Cemre." Angel bu kızın samimi tavırından memnun olmuştu , buraya gelen zengin şımarık kızlar gibi davranmıyordu. Adela , Angel'ın gelinine karşı hayran bakışları görünce sevinmişti ve sanırım en yakın arkadaşı hâlâ Cemre'nin gelini olduğunu bilmiyordu. "Angel kusuruma bakma tanıştıramadım kendisi gelinim olur."dedi. Angel bunu duymasıyla büyük bir şok yaşamıştı kesinlikle beklemiyordu. Adela şaşkınca gelinini izleyen arkadaşına gülemeden edemedi. "Bunda şaşıracak ne var Angel?" "Ah özür dilerim Adela , oğlun nasil olur da evlenmeyi kabul etti , çok sasirdim ." Cümlelerinde ki hayret Cemre'yi de şaşırttı "demek Akın beyin şanı buraya kadar duyulmuş" diye içinden söylendi.

HATA #Wattys2018Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ