Bölüm 38

7.4K 295 11
                                    

Media:Akın

Keyifli okumalar 😍

Cemre

Saniyelerdir Akın ile bakışıyorduk anlaşılan bana acı çektirmeye bayılıyordu , ne öpüyor ne de uzaklaşıyor! Gözümü ondan ayırıp etrafıma bakınmaya başladım belki bana acı çektirmeyi keser. Saçım da hissettiğim Akın 'ın eliyle tekrar ona döndü gözlerim ; yüzüme dökülmüş bir tutam saçı alıp kulağımın arkasına yerleştirerek "sana vereceğim cezayı buldum. "Dedi çatallaşmış sesiyle içinde bulunduğum rüyadan dolayı ne olduğunu anlamaya çalıştım ! Anlamsız ifadeyle ona bakmaya devam ederken daha ne olduğunu anlamadan Akın benden biraz uzaklaşıp " bir hafta boyunca sekreterliğimi sen yapacaksın." Dedi kısaca ve vereceğim tepkiyi görmek için sadece yüzüme bakıyordu. Ne cezası ne oluyor ne bitiyor bir türlü anlayamıyordum aklım hâlâ dakikalar önce yaşanan yakınlaşmadaydı . Akın bir süredir bunu yapıyor ama neden bunu yapıyor bir türlü çözememiştim. "Beni duydun mu Cemre ?"diye sorunca düşüncelerimden sıyrılıp "ne cezası bu !"diye çıkıştım , Akın ayaklanıp açılmış gömlek düğmelerini açmaya devam ederek " mahvettiğin projeyi unuttun mu yoksa ? Daha onu bitirmedin bile birazdan kalk ve onu bitir!"Dedi kelimeleri tek tek vurgulayarak. Bana verdiği cezayı şimdi anlamışken neden o sarı çiyanın yerine çalışacağımı bilmiyordum ? "Senin zaten bir sekreterin var ."dedim umursamasızca . Akın tüm gömlek düğmesini açıp gömleği çıkarmadan bana dönüp "1 hafta izin istedi. "Dedi ve banyoya ilerledi. Tuttuğum nefesi geri bırakıp bir türlü düzende olmayan hayatıma küfürler savurdum ne vardı yani az önce beni öpseydi ! Seni öpmesi için sevmesi gerek! İç sesimin moralimi bozmasına izin verdim çünkü sonuna kadar haklı , Akın beni sevmezken nasıl olur da beni öper! Ben gerçekten gündüz rüyası içinde olan bir ergenim. Düşen modumu da yanıma alıp Akın'ın odasını terk edip çalışma odasına ilerledim , aramız şimdilik güzelken bunu mahvetmek istemem.
Odaya gelip kapıyı kapatarak çizimleri masaya dizdim ve ilk kolon çizgileriyle kaldığım yerden devam ettim . Cetvelle ince çizgileri çizmeye devam ederken zamanında grafik eğitimi aldığım için şükrediyordum.
Uzun süredir projeyi çiziyordum ve saat neredeyse gece 1 di! Ağırlaşan göz kapaklarıma yenik düşerek hızla masadan kalkıp yatağıma girdim şimdi derin bir uykuya dalabilirim.

•••

Kahvaltıya çoktan gelmiştim ama Akın ortalıklarda gözükmüyordu ama masada boş tabak vardı ! "Leyla , Akın kalktı mı ?''diye sordum çatalımda ki domatesi yiyerek. "Evet uyandı. Ama kendileri şirkete gittiler."dedi ve mutfağa gitti. Kocamdan haberim yoktu bu kadar kötü bir çift görülmemiştir bence. Akın yine şirkete erkenden gitmiş zaten bu aralar yüzünü gören cennetlik, hızla kahvaltımı yapıp bugün bir değişiklik yapmak istiyorum sürekli evde olmaktan sıkıldım bu sebeple okula gideceğim.

Uzun bir yolculuktan sonra okula gelmiştim , Sırma ile birlikte bugün olan 3 derse girip Kerem'i de çağırıp güzel bir cafeye gittik. Kerem geçen gün benim evimde olan olayı anlatırken Akın'ın çok kaba bir erkek olduğunu tekrar tekrar söylemişti bana bu durum da Kerem'e gün doğmuştu durduk yere kendini övüp duruyordu kesinlikle bu çocukla evlenecek olan kadına çok üzülüyorum. Kerem'e kızıp kocama laf etmemesini söylesem de o hiç dinlemeden yüzüme baka baka Akın'ı kötüleyip durdu. Çalan telefon sesiyle ikimizde Sırma'ya döndük. Sırma ekrana baktı ve istemsizce yüzünde bir gülümseme oluştu daha sonra ekranı kaydırıp telefonu kulağına dayadı.
"Alo , Oktay.''dedi ince sesiyle . Neden ağzı kulaklarında şimdi anlaşılmıştı. Yarım gülüşle Kerem'e bakıp onunla sohbetimize devam ettik . Kısa bir telefon sohbeti eden Sırma kocaman gülümseyip bize döndü ''gençler ben gidiyorum.''dedi çantasını toparlayıp .
"Nereye gidiyorsun?''diye çıkıştım .
"Oktay beni yemeğe davet etti."dedi kocaman gülümseyip. Oktay'ın Sırma'ya değer vermesi beni oldukça mutlu ediyor , sürekli arayıp halini hatırını sorar bu bile Sırma için yeter.
"İyi git bakalım Oktaycına."dedi Kerem yarım bir gülüşle. Sırma ayaklanıp bizimle tokalaştıktan sonra hızla kafeyi terk etti , bende biraz daha oturur evime giderdim.
"Eee Cemre o günden sonra kocanın sana karşı davranışları değişti mi ?" Diye soran Kerem'e evet anlamında kafamı salladım ve tabi bana karşı nazik hareketleri , bana yakın davranması ... aylardır Akın ile yan yanayım bugüne kadar bana çektirdiklerinden sonra bu sade yakınlaşması yeter de artar. Telefonumun çalmasıyla Kerem ile sohbeti yarıda kesip ekrana baktım arayan Akın'dı.
"Alo Akın ?"dedim nazikçe.
"Cemre neredesin?"
"Kafedeyim , neden ?"diye merakla sordum.
"Bugün birkaç iş adamı ile yemeğe çıkacağız haliyle sende geleceksin."diye tek nefeste cümlesini bitirdi.
"Ben niye geliyorum işle alakam yok. "
"Cemre beni sinir etme ! Sekreterim olacaksın derken şaka yapmıyordum. Saat akşam 6 da seni aldırtacağım.''dedi ve benim konuşmamı beklemeden yüzüme kapatmıştı. Şok bir şekilde ekrana bakarken Kerem kahkaha atıp "kaba bir kocan var derken şaka yapmıyordum. "

HATA #Wattys2018Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang