Bölüm 42

6.9K 284 25
                                    

Media:Akın
Video: Passenger ~Let Her go

Keyifli okumalar 👀

Saniyelerdir dünya ile bağımı koparmış durumdaydım. Aylardır beklediğim an bir anda oluvermişti . Kalbim bağımsızlığını ilan etmiş durumdaydı , beynim her şeyi unutmuş sadece duygularımı en yoğun şekilde yaşamamı istermiş gibi hislerimi öldürmüştü. Dudaklarımda ki sıcaklık beni sersemletirken , istekli öpücüğe bir türlü karşılık veremiyordum . Akın ona karşılık vermediğim için öpücüğünü daha çok derinleştiriyordu , üzerimde ki şoku atlatıp bir türlü kendime gelemiyordum. Beynimde dönen tüm gereksiz düşünceleri itip gözlerimi kapatarak ona karşılık vereceğim sırada daha ne olduğunu anlayamadan Akın dudaklarını ayırıp direk gözlerime bakarak "çok inatçısın." Dedi çatallaşan sesiyle. Sesi kulaklarımda yalkılanırken dediklerini algılamakta beynim geç kalıyordu. Gözlerim onun gözleriyle buluşunca parıldayan siyah gözleri beni beni bir tür masal diyarına götürmüştü çoktan . Uzun süredir hayranı olduğum siyah gözlere bu kadar derinden bakamamıştım ve o gözler artık eskisi gibi yabancı bakmıyordu bana. İkimizde birbirimizin gözlerine o kadar derin bakıyorduk ki sanki bu olanların birer rüya olmamasını dilermiş gibi...Akın ile uzun süren bakışmadan sonra aynı anda sertçe yutkunduk. Akın'ın gözleri tekrar dudaklarıma giderken bu sefer beni öpmeden benden uzaklaşıp "üzerini giyin üşüteceksin." Dedi ve banyoya ilerledi. Banyo kapısının kapanma sesiyle kendime gelmiştim , düşmek üzere olan havlumu sıkıca kavrayıp giyinme odasına gittim . Odanın kapısını kilitleyerek duvara dayanıp güç almaya çalıştım , bacaklarımda ne enerji ne de derman kalmıştı. Dudaklarım mutluluktan gülümserken elim istemsizce dudaklarımda gezindi, gözlerimi kapatıp az önceki olayı zihnimde tekrar tekrar canlandırdım , Akın beni gerçekten öpmüştü inanılır gibi gelmiyordu bana. Elimi dudaklarımdan çekip iç çamaşırlarıma yöneldim , giyinip kendime gelsem iyi olur yoksa Akın beni bir öpücükle bu kadar sersemleştirdiğini öğrenir.
Geceliğimi üzerime geçirip tekrar odaya doğru ilerledim içeri göz attığım da Akın'ı göremedim , banyodan gelen su sesiyle Akın'ın duş aldığını anladım. Yatağa gidip uzandım ve hâlâ aklımda o sıcak öpücük vardı . Akın bana aşkını itiraf etmedi fakat bunu en derinden hissettim . Belki de duştan sonra itirafını yapar... içim düşündüklerimden dolayı kıpır kıpırdı uzun süre üzerimde ki şoku atlatamayacağıma eminim.

Dakikalardır Akın banyodan çıkmak bilmiyordu , benim de beklemekten uykum gelmişti uyumamak için dirensem de başarılı olamadım göz kapaklarım kendiliğinden kapandı.

●●●

Yüzüme vuran sıcak güneş ışığı beni uykumdan uyandırmıştı. Gözlerimi açıp etrafa bakınacakken tepemde beni izleyen Akın ile göz göze geldik. Yeni uyandığı için saçları karışmış ve gözlerinin altı biraz şişkindi ama buna rağmen hâlâ çok güzeldi. Yarım bir gülüşle bana bakmaya devam eden Akın ne zaman süredir beni izlediğini bilmiyordum ama bu güzel süpriz beni çok mutlu etmişti. Kocaman bir gülümsemeyle "günaydın "dedim uykulu sesimle. Akın'ın gülümsemesi genişlerken sessizce bana bakmaya devam edip "günaydın ."dedi ve sağ eliyle karnımı okşamaya başladı. Aylar önce Akın ile bunları yaşayacağımı söyleselerdi buna kesinlkle inanmazdım ama bugün Akın'ın gerçek sevgisini görebiliyordum. '' sabahları sizinle uyanmak çok güzel.''diye itirafta bulunan Akın beni şaşkınlığa uğratıyordu , "niye bu kadar şaşkısın Cemre?"diye merakla soran Akın'a aklımdan geçeni direkt söyledim "bundan günler önce senden uzak durmam için sürekli ikâz ederken şu an bana bu kadar yakın olman...."cümlemi bitirmeme müsade etmeden ''artık geçmişi unut. Artık sen , ben ve oğlumuz var."dedi kararlı bir şekilde . Akın'ın bir gecede bu kadar değişmesi hiç normal değil .... ben yine üzülmek istemiyorum. "Akın ne değişti ve sen bana bu kadar yakınsın?"diye sordum merakla , Akın saçlarını arkaya doğru itip tekrar bana döndü "bütün gerçekler yerine oturdu diyelim."dedi kısa bir cevapla , onu bu kadar değiştiren olay ne olabilir ki ? Buna cevap verse herşey yerine oturacak ama inat etmiş söylemiyor. Bugün çok üzerine gitmeyeceğim ama illa ki öğreneceğim . "Hadi anneni kahvaltı masasında bekletmeyelim. ''Diyen Akın'a bu güzel görüntüyü bozduğu için içimden binbir küfür savurdum , ne vardı biraz daha böyle dursaydık... "yüzünü asma hemen nasıl olsa artık hep yan yanayız.''Diyen Akın'a şaşkınlıkla baka kaldım bu çocuk kesinlikle içimi okuyor yoksa bu kadar çabuk anlamamalıydı. "Yok ne alakası var."dedim kısık tonda , banyoya doğru ilerlerken bu sırada Akın'ın tok kahkahası kulağımda yankılandı "ahaha Cemre , sana daha öncede söyledim hiç iyi bir yalancı değilsin . Zorlama."dedi ve yine gülüp yanımdan geçip giyinme odasına girdi. Daha ilk günden çocuğa rezil olmuştum artık ona yalan söyleyeceksem buna çok iyi hazırlamalıyım. Hem üzerimi hem de günlük rutinlerimi yapmak için banyoya gittim.
Bütün işlerimi hallettikten sonra odaya geldim ve gözlerim istemsizce Akın'ı aradı fakat ortalıkta yoktu , salona inmiş olabilir. Hiç zaman kaybetmeden bende salona inince Akın ile annem koyu bir ekonomi sohbetine girmişlerdi. Ikisi de ticaret ile uğraştığı için bana normal gelen bu sohbeti hiç bozmadan masaya geçtim. Tam karışım da Akın olacak şekilde otururken annem sohbetini bölüp "günaydın kuzum."dedi ve uzaktan öpücük yolladı bende onun uzaktan ona öpücük yollayıp "günaydın annem."dedim ve kahvaltı tabağıma yöneldim. Tabağa çok fazla kahvaltılık koymadan yemeye başlayacağım sırada Akın ''Cemre onunla yavru kuş bile doymaz.''diye beni uyardı . Gözlerim anneme kayarken o da damadını destekleyip "Akın haklı , senin karnında bir bebek var ve onun sağlıklı büyümesi için senin çok iyi beslenmen gerek. "Dedi ve tabağına döndü. Annemden gözümü ayırıp göz ucuyla Akın'a bakınca o da pür dikkat beni izliyordu . Onları daha fazla sinirlendirmeden tabağımı iyice doldurup zorla yemeğe başladım.

HATA #Wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin