Bölüm 23

7.1K 325 13
                                    

Selam, yeni bir bölümle tekrar geldim :)) Başlamadan da belirteyim , aşağıda ki kadın görseli Elvan'a ait :) 

Selam, yeni bir bölümle tekrar geldim :)) Başlamadan da belirteyim , aşağıda ki kadın görseli Elvan'a ait :) 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( ELVAN TANDOĞAN ) Görselde ki kadının gerçek ismi Aishwarya Rai . Hint filmlerine ilgileri olan okuyucularım hem tanırlar zaten :))
Neyse KEYİFLİ OKUMALAR...

YAZARDAN

Güven vermek önemlidir. Güven duymak da önemlidir . Ama en önemlisi , duyulan güveni boşa çıkarmamaktır. Sırma aynı duygularla Oktay'a güveniyordu. Fakat bugün en büyük darbeyi Oktay dan  almıştı. Ah keşke kulakları onu yanıltsaydı , ama acı  ki ortada nahoş bir aşk vardı. Sırma sadece şaşkınca onlara bakıyor, yaşadıklarının hayal olmasını diliyordu , Az önce Oktay'ın onu tanıştırmak istediği kişi sevgilisinin olması Sırma için hayal edeceğinden de kötü bir yıkım olmuştu. Elvan sevgilisinin elini sıkı sıkı tutup yanına oturdu , yanlarında olan şaşkın kızın da Oktay'ın tanıştırmak istediği kız olmalı diye geçirdi içinden. Elvan ister istemez genç kızı inceledi , minyon tipli ve duruşu olgun bir kadın gibi değildi. Yüzünde anlamlandıramadığı bir hüzün vardı nedense bu kıza içten içe güvenmemesi gerektiğini düşünüyordu ve sanırım iç sesine uyacaktı. Kızın ona baktığını görünce onun gözlerine bakıp sevgilisine daha çok sokulup "hayatım tanıştırmayacak mısın bizi?" Dedi en ince sesiyle , Sırma müziğin durmasıyla genç kızı duymuştu , sesinde ki itici tını kulaklarını tırmalamıştı sanki yüzünü buruşturup başka yöne döndü.  Elvan genç kızın bu durumdan hoşlanmadığı için üzgün olduğunu hemen anlamıştı , Sırma'ya güvenmemekte haklı olduğuna sevindi zaten hisleri onu hiç yanıltmazdı. Oktay iki genç kıza dönüp "Haklısın hayatım , Sırma , okuldan arkadaşım ve Akın ile yakında evlenecek Cemre'nin de  arkadaşı." Elvan tek kaşını kaldırıp kafasında oluşturduğu denklemi tek tek cevaplıyordu iki kızın da para avcısı olduğunu düşünüyordu. İstemeye istemeye Sırma'ya elini uzatıp zoraki gülümsemeyle "Memnun oldum Sırma , ben de Elvan , Oktay'ın sevgilisi." Son cümleleri bastıra bastıra söyledi  bu da Sırma'nın canını sıkmasına yetiyordu. Sırma birşey demeden zorla gülümsedi. Yüzü gülse de içi kan ağlıyordu . Sırma gözlerinin dolmaması için kendini sıkıyordu. Tırnaklarını avuç içine bastırıp derince nefes aldı kesinlikle burayı terk etmeli yoksa daha fazla yıkılacaktı. Göz ucuyla Oktay'a baktı , sevgilisine o kadar derin bir aşkla bakıyordu ki genç kız kıskanmıştı...Elvan'ın yerinde olmayı o kadar çok istiyordu ki ... Aşk manzarasına daha fazla dayanamayacağını anlayan Sırma hızla ayaklanıp kabanını üstüne geçirdi. Oktay'ın şaşkın bakışlarını aldırmadan "benim artık gitmem gerekiyor , yeterince durdum zaten."sesinde ki duygusallığı anlayan sadece Elvan'dı ; keyifçe gülümseyip kıza ezikmiş gibi bakıyordu , tabi bu elit olmayan bakışları Sırma çok iyi hissetmişti. "Sırma biraz daha otur . Daha yemek yiyeceğiz birlikte." Elvan , sevgilisinin ezik bir kıza karşı olan ilgisine bozulmuş hemen araya girmişti "ahh Sevgilim , kızı zorlama demek ki çok acil gitmesi gerekiyor." Elvan sesini o kadar ince çıkarıyordu ki Sırma çıldırmamak için kendini zor tutuyordu. Oktay bir şey yapamayacağını anlayınca umutsuzca kalkıp Sırma'yı yolculadı.
     Genç kız yıkık bir halde taksiye binip en kısa sürede  evine gitmeyi diledi. Tek istediği sıcak bir duş ardından sonsuz bir uyku.

HATA #Wattys2018Where stories live. Discover now