DUYURU‼️

2.9K 79 9
                                    

Merhaba Sevgili okuyucularım , uzun süredir buralarda değilim sizleri ve yazmayı özledim desem😬😬😬 Kitabımın finalini yaptığımda tam da beklediğim gibi tepkiler aldım , çoğunuz finali sevmemiş 😇 bu durumu tabii ki anlıyorum bu sebeple size iki öneride bulunmuştum ve kısa bir süre gelen yorumları değerlendirdim bende "HATA2" yazmaya karar verdim. Tabii buna benden çok siz istediniz bende bu şekilde yola devam ettim. Neyse çok uzatmadan konuya geleyim; Hata2'yi ne zaman yazıp yayınlarım buna kesin bir tarih veremem😐 yeni bitirdiğim kitabım yeni yeni okunmaya başlıyor bu yüzden acele etmek istemiyorum eğer acele edersem kitabı istediğim gibi devam ettiremem🙁 Zaten ne şekilde devam edeceğimi falan hepsini kafamda kurguladım bende bölümleri taslak olarak yazacağım ve yavaş yavaş paylaşma taraftarıyım. Hata2'yi yayınlamaya başlarsam buradan tekrar duyuru yapacağım ya da Hesabımı takip ederek de bunu öğrenebilirsiniz.

    Tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi bol bol selamlıyorum 😍 Okuyan okuyucularıma tüm dönem boyunca başarılar diliyorum , çalışan okuyucularıma da şimdiden kolaylıklar gelsin.
  2. Bir duyuruya kadar sağlıcakla kalın. 😇😇😇

NOT: HATA KİTABIMA DESTEKLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN. Okuyupta Votelemeyen arkadaşlara rica ediyorum lütfen boş yıldızlara basmayı es geçmeyin sizin için basit bir şey gibi gözükebilir ama benim için çok önemli 😊😊😊 Beni kırmayacağınıza inanıyorum .♥️

Hadi ben kaçtım ...BYE 🌹

HATA #Wattys2018Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon