Bölüm 44

6.7K 298 35
                                    

Media: Sırma,Oktay,Akın,Cemre , Berk

Keyifli okumalar 🦄

CEMRE

Sabahın ilk dakikalarında gözümü Akın ile açmak kadar mükemmel bir şey olamaz , uzun ve siyah kirpiklerini dakikalarca izlemek ruhumu nasıl da rahatlatıyor. Sıcak nefesi yüzüme çarparken onu uyandırmamak için hafifçe yüzünü okşayıp parmaklarımla tenini hissetmeye çalıştım. Kısa süre sonra Akın gözünü açınca bir an ki refleksle elimi yüzünden çekince o güldü. "Bu kadar mı korkuyorsun benden? " Diye sordu uykulu sesiyle. "Hayır sadece bir anda uyanmanı beklemiyordum."dedim ince sesimle. "Hımm"dedi inanmayan bir ifadeyle . " Bende kaşlarımı çatıp "öyle!"dedim öfkeden uzak sesimle. Akın daha çok gülüp kollarını bana daha çok sardı "bugün oğlumuz için alışverişe çıkalım diyorum , sen ne dersin?"diye sorunca hiç düşünmeden "evet derim."diye atıldım hemen. "Peki , o halde seni öğleden sonra alırım. "Dedi ve yataktan çıkacağı sırada "bugün işe gitmesen olmaz mı?"diye sorunca kafasını olumsuzca sallayıp "bugün önemli işlerim var ama öğlene kadar , ondan sonra seninim güzelim. "Dedi ve göz kırparak yanımdan ayrıldı. Arkasından gülerek bakıp bende yataktan çıktım ve giyinme odasına gidip üzerime rahat bir elbise giydim . Şimdi ise Akın'ın banyodan çıkmasını beklemeliyim.
Kısa süre sonra tıraş olmuş halde çıkan Akın bana kısaca baktıktan sonra giyinme odasına girip kapıyı kapattı. Bende hiç vakit geçirmeden rutin işlerimi yapıp salona indim. Salona geldiğimde Akın ve annem masaya oturmuş beni bekliyorlardı. "Günaydın anne."dedim ve annemin yanağına uzunca bir öpücük kondurup Akın'ın yanına oturdum. "Günaydın Cemre , bu ne enerji?"diye merakla soran anneme ''ben hep böyleyim."dediğim de annem 'tabi tabi 'dercesine bir bakış atıp tabağına yöneldi. Bende tabağıma yöneleceğim sırada Akın bana yanaşıp kısık bir tonda ''anneni öptüğün gibi her sabah beni de öpeceksin."dedi ve önüne döndü. Şaşkınca Akın'a bakınca çok ciddi olduğunu fark ettim. Annemi kıskanmış olamaz. Bende ona yanaşıp kulağına eğilerek "annemi mi kıskandın? " Diye sordum gülerek , Akın yarım bir gülüşle önce anneme sonra bana bakıp "olabilir."deyince , annemin telefonuyla ilgilendiğini görünce Akın'ın yanağına hızla bir öpücük kondurup "oldu mu?"deyince o da kocaman gülüp "oldu "Dedi. Artık rahat rahat kahvaltı edebilirim.
Kahvaltının ardından Akın'ı yolculayıp annem ile birlikte kitap okumak için bahçeye gittik. Biraz kitap okumak üçümüze de iyi gelecek.

Sırma

Evin holünde korkuyla Oktay'a bakıyordum , onu tanıdığımdan beri ilk defa bu kadar kızgın olduğunu görüyorum aslında bana karşı ilk defa bu kadar sert ve kızgındı. Duvara sırtımı dayayarak Oktay'ın söylediklerini algılıyordum,
"Oktay ben ne yaptım ki beni bu derece suçluyorsun?"dedim titreyen ses tonumla. Oktay hâlâ öfkeli bir ifadeyle bana bakmaya devam edip bir adım daha üzerime doğru yürüdü " Elvan'a ait video senin adınla yüklenmiş.''diye kükredi resmen. Dedikleri karşısında şok olmuştum ağzımdan sadece kısık bir tonda "ne!"diye bir ifade çıktı. O kadar korkmuş ve şaşkındım ki kendimi savunamıyordum bile "Elvan senden uzak durmamı isterken ne kadar da haklıydı."dedi yine öfkeyle . Söylediği cümleler kalbimi kor gibi yakarken beynim algılarını tamamen kapatmış durumdaydı. Gozlerimden akan yaşlara rağmen en sert cümlelerini söylemekten kaçınmıyordu ''Elvan'a bunu nasıl yaparsın !"tam bu sırada içeri Elvan girdi "Oktay yeter ! Bu kıza hakaret etmene bile değmez. Ama yaptığı mükemmel plan işe yaradı ve beni herkese rezil etti.''Diyen Elvan'a şaşkınlıkla bakıyordum , demek herkes benim videoyu yüklediğimi düşünüyormuş . "Bakın ne saçmaladığınızı anlamıyorum ama ben bir şey yapmadım. "Diye sert bir tonda kendimi savunurken Elvan sert bir tonda "yeter ! Bizi aptal yerine koyma artık , evinde bir parti yaptın ve üzerime o gece yalandan içecek döküp odana yolladın ve sonra çıplak videomu çekip internete sızdırdın..." bana doğru zafer kazanmış bir edayla alkışı tutup "afferim mükemmel bir plandı ama artık hepimiz senin gerçek yüzünü gördük. Senden şikâyetçi olmayacağım ama bizden uzak dur !"dedi iğrenircesine bana bakmaya devam edip , benim normalde hiç durmayan çenem bugün kapanmış durumdaydı . Bu kadar çok iftirayı nasıl üzerime atarlar aklım almıyor. Oktay ve Elvan arkalarına bile bakmadan evi terk ederken benim ayakta duracak halim yoktu olduğum gibi yere yığıldım.

HATA #Wattys2018Where stories live. Discover now