Bölüm 6

13.5K 347 4
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR

Uyanmak istemese de içini kemiren bir durum vardı. Sessizce gözünü açıp tavana baktı Cemre , başı o kadar ağrıyordu ki ağlamak istiyordu. Sağa doğru dönüp siyah koltuğa baktı , baktı , baktı ve düşündü onun evinde siyah bir koltuk olmadığına emindi ama buda neyin nesi. Genç kız şimdi endişelenebilirdi çünkü etrafta ki hiçbir eşya onlara ait değildi.Yatağın sol tarafında oluşan kıpırdama ile kalbi ve beyni işlevini yitirmişti, güçlükle yutkunup arkadakinin Sırma olmasını diledi. Hızla arkasına dönünce karşılaştığı manzara ile nutku tutulmuştu. Bağırmak , çağırmak istiyor ama bir türlü beceremiyordu. Dün gece ne oldu ne bitti bir gramını bile hatırlamıyordu. Ellerini saçlarına geçirip sıkıp çekiştirdi ama nafile dün içtiği onca içki hafızasını silmişti. Korku ile yüzü kapanmış adamın yüzünü açtı şimdi ikinci bir şok geçirmişti. Bu dün sahnede gördüğü Akın'dı. Allah'ım ne olur bir şey olmamış olsun dedi kız içinden...Ağzından bir hıçkırık firar edince ağladığını anlamıştı. Sesi o kadar çok baskındı ki Akın da uyanmış uyku sersemliği ile şaşkınca kıza bakıyordu neden ağladığını anlamaya çalışıyor ya da kızı hatırlamaya evet evet kesinlikle sarışın bombayı tanımaya çalışıyor ve hafızası kızın hafızası kadar silinmemişti dün olanları tek tek hatırlamıştı. Cemre'nin ona zorla sahip olmaya çalışması ve o tahrik edici hareketleri hepsi Akın'ın zihnindeydi. Bunları hatırlayınca istemsizce dudağı kıvrılmıştı ilk defa böyle bir sex yapmıştı.
Cemre göz yaşlarını zar zor silip "ne yaptın bana?" Diyebilmişti kısık sesiyle. Genç adam Cemre'nin açılmış vücudunu gözüyle gösterip "dün yaşadıklarımız..." Cemre , Akın'ın gösterdiği yeri görünce tiz bir çığlık atıp çarşafı bütün bedenine doladı.. kız delirmişti bunu yapamazdı asla asla kendini biliyordu kesinlikle Akın ona tecavüz etmişti "sen bana tecavüz mü ettin!" Akın duydukları karşısında dehşete düşmüştü bu kız ne diyordu böyle , dün kendi rızası ile gelen kadın şimdi ona çirkin bir iftirada bulunmuştu. Bu durum karşısında Akın köpürmüş ve en sert ses tonu ile "ne dediğini sanıyorsun sen ! Dün bana zorla sahip olmaya çalıştığını ne çabuk unutmuşsun!" Adamın bağırması Cemre'yi korkutmuştu ama geri adım atmayacaktı..."seni pislik ben asla öyle birşey yapmam. Seni dava edeceğim ," Adam sadece hissizce gülüyordu "biliyor musun senin gibi kadınları iyi tanırım tek derdiniz biraz para ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz.." Genç adam kıza dahi bakmadan konuşuyor öte yandan da üstünü giyiyordu. Cemre resmen yıkılmıştı böyle çirkin bir yakıştırmayı ona nasıl yapardı.."sen pisliğin tekisin bana zorla sahip oldun ve şimdi de para ile susmamı sağlıyorsun ." Sesini bir türlü düzeltemiyordu bağırıp çağırmak istiyordu o bu kadar sessiz duramazdı ama konuşmayı bırakın elini dahi kaldıramıyor. "Bana bak bir daha böyle aptal şeyler söyleyip canımı sıkma. Dün bana senin olmak istiyorum diye yalvardın.." Cemre kulaklarını tıkamış bu yalanları duymak istemediğini Akın'a beden diliyle anlatmaya çalışıyordu. Genç kız hayatında kimseyle öpüşmemişken nasıl olurda bir kere gördüğü adamı baştan çıkarsın.. "dün gece çok sarhoş olduğunu da unutma" dedi son olarak ve sehpaya bir miktar para bırakıp "bu işini görür bir daha karşıma dahi çıkma affetmem bu sefer. Burada da çok oyalanma defol git, dışarıya senin için taksi çağırırım bu da benden sana son bir iyilik sarışın. " göz kırpıp hızla odadan çıkmıştı. Cemre ağzını açıp tek kelime dahi edememişti. Şuan ona oruspu muamelesi etmişti. Onuru ve gururu yerler altındaydı. Şuan ne yapacaktı ya adamın dedikleri doğruysa dün geceyi bir gram hatırlamıyordu lanet olsun ki. Aklına Sırma gelmişti o nerdeydi ya annesi kendini öldürmek istiyordu hemde şimdi.

●●●

Taksiden inip eve doğru ilerledi dün bile o kadar içmesine rağmen bu kadar sarhoş değildi. Hala ne yaptığını bilmiyordu ne çantası ne de telefonunu bulabilmişti bu sebeple Akın'ın bıraktığı paradan sadece 100 tl alıp çıkmıştı. Bunu ona geri vermeyide aklına yazmıştı. Eve gelip var gücüyle kapıyı yumrukladı. Kapının açılmasıyla Sırma ona hızla sarıldı o da Sırma'ya sarıldı, içi biraz olsun rahatlamıştı. Arkadaşının ne kadar endişelendiğini anlamıştı kocam sarılmasından. "Cemre neredesin sen, dün geceden beri kafayı yiyorum, " Sırma dün gece biriktirdiği bütün korkusunu bağırarak dışarı atmaya çalışıyordu ama bir türlü yüreğinde ki korku ve endişe yerini mutluluğa bırakmıyordu. Arkadaşı yıkılmış bir halde eve gelmişti başına bir şey geldiğine adı kadar emindi ama şimdi sorularını ertelemek zorundaydı arkadaşının sağlığı için. Sırma hiçbir cevap alamayınca onu odasına götürüp üstündekilerini hızla çıkarmaya başladı bir duş alırsa kendine gelebilirdi. Cemre'nin üstünü çıkardıkça gördüğü morluklar kalbine ağır darbeler indiriyordu arkadaşı tecavüze uğramış olabilirdi eğer öyle bir durum olursa kendini asla affetmeyecekti. Cemre'yi ağlaya ağlaya soymuştu , vücudunun mahrem yerleri küçük morluklarla doluydu ve arkadaşına karşı endişeleri büyümüştü ama yine de soru sormayacaktı.
Arkadaşını güzelce yıkadıktan sonra onu tekrar kendisi giydirmişti. Cemre hiçbir tepki vermiyordu sadece ağlıyordu tabi Sırma da ona eşlik ediyordu. Dün gece büyük bir mutlulukla gittikleri yerin büyük hataya dönüşeceğini bilselerdi kesinlikle gitmeyeceklerdi. İki arkadaş birbirlerine sarılarak uyuya kalmışlardı böylece biraz sorunlardan uzak kalacaklardı.

○□☆

Cemre uyandığında havanın karardığını gördü ne kadar da çok uyumuştu öyle. Yanında kimse yoktu buna bir nebze sevinmişti artık her sabah bu korkuyla uyanmak ona acı verecekti. Sabah olanlar tekrar kafasında canlanmıştı ağlamaktan göz pınarları kurumuştu artık. Nasıl böyle bir hata yapmıştı aklı almıyordu öte yandan adama da inanmak istemiyordu. Dün içtiği içkilere lanet etti neden insanların bu kadar kötülediğini şimdi daha iyi anlamıştı. Sırma elinde bir tepsi ile yanına yaklaştığını yeni fark etmişti. Onu çok özlemişti keşke yanlarından hiç ayrılmasaydı."Günaydın uykucu." Sırma'nın sesi neşeden uzak ama yinede gülümsemeye çalışıyordu bu durum kızı güldürmüştü, iyi ki vardı dedi ya annesi...
''Annem?" Dedi sadece endişeli sesiyle "merak etme onu hallettim çok çalıştığı için uyudu dedim hem fotoğrafını da attım inandı." Evet bu kız iyi ki vardı yoksa başı derttten hiç kurtulmayacaktı.
Çorbayı zar zor içmişti artık herşeyi anlatma vaktiydi "Akın'ı hatırlıyor musun Sırma?" Sesinde hiçbir duygu yoktu sadece içini dökmek istiyordu , arkadaşı evet anlamında kafasını sallayıp merakla diyeceklerini bekliyordu "dün gece sahneye çıkıp konuştuğunda neye uğradığımı şaşırdım tek bir konuşmasıyla ondan etkilenmiştim , '' Sırma korkmaya başlamıştı ve korkmasında haklıydı. "Dün aklıma kazımıştım onu sürekli onu arıyordu gözüm sonra uzunca onu göremeyince içki içmeye başladım ama haddiden fazla içtim. Sonra ne oldu ne bitti hatırlamıyorum , Allah kahretsin ki bir bok hatırlamıyorum...kafayı yiyeceğim Sırma." Genç kız hem bağırıyor hem de ağlıyordu birazcık hatırlasaydı içi rahatlıyacaktı ama yok..."Cemre ben devamını biliyorum.''dedi Sırma dolu gözlerle , Cemre şaşkınca Sırma ya döndü "ne gördün Sırma!" Elini sıkan elleri tutup "Arada sana bakıp nerede olduğunu merak ediyordum sonra seni Akın ile bir koltukta çok yakın bir halde gördüm müdahele edecektim ama Oktay şey dedi Akın dan zarar gelmez.." genç kız duydukları karşısında şoka uğramıştı yangından bir top genzini yakıyordu, adam doğru söylüyordu ... "Sırma o doğru söylüyor" demişti o şokla "kim doğru söylüyor lütfen anlat başına gelenleri"
Cemre sabah olanları tek tek anlatmıştı , para olayı onurunu yıksada onu da anlatmıştı. Sırma buna rağmen Akın'ı suçlu bulmuştu resmen sarhoş bir kızdan faydalanmıştı ve üstüne üstlük para bırakıp sürtük imajı vermişti Cemre'ye. Bunu ona ödetecekti.

Bölüm sonu. Desteklemeyi unutmayın ☆★♡ :) :)

HATA #Wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin