Bölüm 18

8.6K 375 32
                                    


Media: Cemre&Akın

KEYİFLİ OKUMALAR 😇

Akın sabahın ilk ışıklarıyla uyanıp duşa girdi. Suyun sıcak damlaları Akın'a iyi geliyordu. Vücudunda akan her su damlası Akın'ın da dertlerini alıp götürüyordu sanki , duşta fazla oyalanmadan giyinip kahvaltıya indi. Bütün aile üyeleri oradaydı ; keyiften uzak ses tonuyla "Günaydın "demişti. Masaya oturup tabağına 3 zeytin , bir dilim peynir ve az olsa biraz salata koymuştu , iştahı pek yoktu zaten. "Akın iyi misin?" Bu endişeli ses annesine aitti. Başını kaldırıp deniz mavisi gözlere dikti...moreli hemen yerine gelmişti. Yüzü biraz gülümsemişti. "Bir sorun yok annem. Herşey yolunda." Derince nefes alıp meraklı gözleri aldırmadan kahvaltısına devam etti. Akın çayını yudumlayacağı sırada dünki ev ziyareti gelmişti aklına , Sevim hanım ailesi ile tanışmak istiyordu , zaten ailesi de habire Cemre'nin ailesi ile tanışmak istediğini söylüyorlardı. Bu işi hemen halletmek gerek diyerek dedesine döndü , ''dede Cemre'nin annesi sizlerle tanışmak istiyor." Dedi bir çırpıda . Mahmut dede torununun cümlesiyle gözlerini ona dikip uygun bir vakit düşündü. Haftaya gelsinler dese de bu vakti uzatmak istemedi, daha düğün için hazırlık yapılacak bir sürü iş..."Akın söyle annesine yarın gelsinler."
"Tamam dede söylerim,"
⏰⏰⏰

Akın arabaya binip şirkete doğru ilerlerken Cemre'yi aradı. Kısa süre çaldıktan sonra ince bir ses "efendim"demişti. "Cemre nasılsın?" Kısa bir süre ses gelmeyince Akın tekrar konuşacağı sırada "iyiyim , Akın sen nasılsın?" Ses tonu gayet iyi geliyordu bu da yalan söylemediğinin bir kanıtı "Bende iyiyim. Ben yarın öğleden sonra sizi eve davet ettiğimizi söylemek için aradım. Saat 3 gibi bir araba yollarım o sizi alır."
"Gerek yok biz kendimiz geliriz. " Akın cümlesinin ikiletmesinden hiç hoşlanmazdı , bu sefer cümlesini bastırarak söyledi "yarın araba yolluyorum, sizde binip geleceksiniz. Hamilesin , seni mikrop dolu otobüslere binmeni istemiyorum. "
"Ama taks..." Akın cümlesini yarıda kesip "Yarın görüşürüz, "diyip karşı taraftan cevap beklemeden telefonu kapattı.

CEMRE

Telefonu aniden kapatmıştı , bu adamla çok işim var. Telefonumu yatağıma fırlatıp salona geçtim. Sırma okulda olduğu için annem ile tektik. Elinde çay bardağı ve pür dikkat dizi izleyen annemin yanına oturup. "Yarın öğleden sonra 3 gibi Akın bizi evine davet etti. Birde evi bilmediğimiz için şoförü yollayacakmış.'' Annem diziyi kapatıp bana döndü "ne gerek var , navigasyondan bakıp gidebiliriz , ara gerek olmadığını söyle." Annem inat , Akın apayrı inat..bu iş hal olmadan bana rahat yok. "anne bende öyle dedim ama kabul etmedi." Sesimi inceltip masumca baktım. İşe yaramıştı annem gözlerini devirip diziye geri döndü.
⏰⏰⏰

Zilin çalmasıyla saçımı taramayı bırakıp kapıya koştum. Delikten baktım gelen Sırma'ydı. Annem eli boş gitmemek için biraz tatlı ürünleri almak için Sırma'yı pastaneye yollamıştı. "Bugün hava ayrı bir soğuk resmen kış ayına girdik be Cemre" sesi soğuktan titriyordu. Poşeti elime sıkıştırıp odasına makyajını tazelemeye gitmişti. Bende poşeti kapının dibine koyup saçıma geri döndüm.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
HATA #Wattys2018Onde histórias criam vida. Descubra agora