3.

44.3K 970 391
                                    

*Kacy*

Zoals gewoonlijk word je op een normale schooldag wakker gemaakt door je wekker. Maar nee, ik werd door Cháse een half uurtje eerder wakker.

Eerst dacht ik dat hij aan het douchen was met de radio aan, want ik hoorde echt hemelse gezang. Maar ik ontdekte snel dat het gewoon Chase was. Dat mens heeft echt een gouden keeltje.

Nog steeds slaapdronken pakte ik mijn telefoon en filmde ik het gezang. Pas toen hij de douche dichtdraaide, stopte ik. Hij liep de deur uit met een handdoek om zijn middel en liep toen naar zijn kast en trok er verveeld een outfit uit dat bestond uit een rood shirt en zwarte short.

Nadat hij weer terug in de badkamer was stond ik op. Voorlopig weet ik niet echt wat ik ermee moet doen, met de video. Het enige wat ik nu weet is dat ik op tijd moet komen voor school, dus bonk ik op de badkamerdeur.

'Chase! Ik moet ook weg!' roep ik naar de badkamerdeur. 'Momentje, schoonheid,' hoor ik gedempt aan de andere kant. Na een klikje van het slot schiet de deur open en zie ik Chase in de deuropening staan.

'Morning, babe,' zegt hij expres met een lage stem. 'Hou je mond en noem me niet zo. Aan de kant, ik wil de badkamer gebruiken,' mompel ik chagrijnig.

'Wow, ochtendhumeur of maandelijkse periode?' vraagt hij voorzichtig.

Walgend met een diepe frons kijk ik hem aan. Dat vraag je niet aan een meisje, en een expert zoals hem zou dat moeten weten.

'Donder op.' Met een outfit onder mijn arm glip ik langs hem heen naar binnen.

Na een kwartiertje lekker warm water kleed ik me om en smeer ik wat makeup op mijn gezicht.

Chase ligt op de bank te appen en het is heel lachwekkend, want hij moet de hele tijd lachen.

Ik prop snel alle nodige boeken in mijn tas en ren met mijn schoenen naar de bank om ze aan te trekken. 'Ik wist niet dat je kon zingen,' begin ik. 'Hoe bedoel je?' vraagt hij. Ik sta op en leun tegen de muur. 'Ik hoorde je zingen in de badkamer,' antwoord ik zo nonchalant mogelijk.

Hij staat op en zet zijn handen langs me heen op de muur zodat ik gevangen zit. 'Je hoorde helemaal niks, en als ik ontdek dat andere mensen het weten vanwege jou, ben je dood.'

Wow, wilt hij niet dat iemand weet dat hij talent heeft? Hij is al raar vanaf het begin.

'Rustig aan, man. Zolang jij niets doet, komt de video niet online.' Chase begint te schutteren. 'Video? Heb je het gefilmd?' vraagt hij boos. Langzaam knik ik ja.

'Ongelofelijk. Fuck you en heb een fijne dag.' Kwaad stampt hij richting zijn rugzak, pakt hem op, en verlaat de kamer.

***

Met mijn cappuccino lattè en een fruitsalade wandel ik de duizend trappen op naar mijn kamer. We mogen in de pauzes naar onze kamer als we maar op tijd zijn in de les. Ik ga even een paar boeken lozen en dan weer naar de les.

Zodra ik de deur open doe, zie ik Chase met zijn mond vastgeplakt aan een meisje. Ik had niet gepland om dit te zien.

Ik kuch expres een heel stuk. Chase haalt zijn gezicht van het meisje en kijkt me geïrriteerd aan. 'Wat kom je doen?' vraagt hij boos. 'Ik woon hier ook,' antwoord ik.

Het meisje kijkt Chase boos aan en begint dan te schreeuwen. 'Je kust mij maar je woont met een of andere slet op de kamer?!' schreeuwt ze hysterisch.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now