22.

34.5K 838 270
                                    

*Kacy*

Rond 7 uur werden we wakker door de speaker. Ik sliep met mijn hoofd op de borst van Chase, en zijn arm rustte op mijn rug. Toen we de directie hoorden praten, werden we gelijk wakker.

"Alle vijfde klassers hebben vandaag vrij, zodat jullie je mentaal en fysiek kunnen voorbereiden op Ibiza. Voor 20.00 moeten de koffers worden geregistreerd in gymzaal 4, geen handbagage! Veel succes met het inpakken!"

'Dit is een goeie tijd voor mij om op te staan en te gaan inpakken,' zeg ik, deels slaapdronken, tegen Chase. 'Wat? Het is 7 uur in de ochtend, je hebt de tijd tot 8 uur 's avonds!' klaagt Chase. Doordat hij nek wakker is, klinkt zijn stem extra zwaar. 'We lagen net zo lekker.' Hij trekt me terug in bed en slaat de deken om me heen.

Hij ziet dat ik een beetje moet glimlachen, dus drukt hij mij tegen zich aan. 'Wat is er zo grappig?' vraagt Chase. 'Niets, gewoon een binnenpretje,' glimlach ik.

***

Na een paar uurtjes uitgeslapen te hebben, stap ik uit bed. Chase slaapt nog, hij ziet er echt schattig uit.

Ik loop naar de badkamer en fris mezelf op. Met de tandenborstel in mijn mond loop ik uit de badkamer, en tref Chase rechtop in bed.

'Je maakte me niet even wakker?' zegt hij hees. 'Je sliep zo schattig!' zeg ik terwijl ik de tandenborstel uit mijn mond haal. 'Ik ga ontbijt halen.'

'Moet je je shirt terug?' vraag ik. 'Hou maar,' zegt hij met een wuifgebaar.

Hij gaat zich snel klaarmaken en zet zijn haar in model. Terwijl hij voor de spiegel staat, kijk ik naar hem vanuit de bank. Via zijn spiegelbeeld merkt hij op dat ik naar hem kijk.

'Is er iets?' vraagt Chase. 'Nee. Ik vind het gewoon grappig hoe we elkaar eerst haatten, maar vannacht nog samen in bed sliepen.' Ik bijt op de binnenkant van mijn wang.

Chase draait zich om en komt naast me op de bank zitten.

'Als je eerlijk moest antwoorden, hè...' zegt Chase. Ik knik. 'Wat vond je eerst van mij?' vraagt hij. 'Eerlijk: arrogant en gemeen. Jij van mij?' antwoord ik. 'Bitchy, ik dacht dat je je later zou aansluiten bij Melissa, maar dat had ik dus verkeerd. Je was echt heel lekker,' lacht hij.

'Wàs?!' lach ik. Hij duwt me een eindje weg. 'Je weet wat ik bedoel,' grijnst hij.

Ik zet mijn elleboog op de rug van de bank en steun mijn hoofd erop. Chase leunt achterover en kijkt even naar het plafond. 'En wat vind je nu van me?' vraagt hij. 'Lief, aardig, grappig, een beetje slim én lekker,' antwoord ik, heel eerlijk. Chase kijkt me aan met een glimlach van hier tot Tokyo.

'Je kan ook gelijk zeggen dat ik je droomvriendje ben,' grapt hij. 'Dat klopt,' mompel ik.

'Wat zei je?' vraagt Chase snel. 'Ik? Niets.' Lachend rol ik met mijn ogen.

'Nee, nee. Je zei wat.' Chase gaat dichterbij me zitten. 'Ik ga dat echt niet zeggen,' grijns ik.

'Oke, ik vind dat jij ook mijn droomvriendinnetje bent..' mompelt Chase ook.

'Wat zei je?!' lach ik. 'Ik? Uh, niets hoor..' Na we helemaal uitgelachen zijn, kijken we even naar elkaar. Chase is de eerste die de stilte verbreekt.

'Ik zei... dat jij ook mijn droomvriendinnetje bent,' glimlacht hij lief naar me. 'Oké, ja, ik zei ook dat jij mijn droomvriendje bent,' zeg ik iets langzamer.

'Dus, je vindt me leuk?' vraagt hij. 'Heel misschien.' Ik sta op en wil naar mijn kast lopen, tot Chase mijn pols vastpakt, en mij op hem trekt.

'Want, ik vind jou namelijk echt héél leuk.'

Onze gezichten zijn nu enkele centimeters van elkaar verwijderd.

'Het is wederzijds,' fluister ik. Ik druk mijn lippen op de zijne, en zet 1 been aan elke kant van zijn schoot.

We waren zo druk bezig dat we niet hoorden dat iemand de deur opendeed. 'Ga d'r voor, man!' horen we Bryce zeggen. We trekken allebei terug en kijken verrast naar Daniel en Bryce in de deuropening.

'Hoe the fuck komen jullie wéér aan een sleutel?!' schreeuw ik. 'Chase had hem bij ons laten liggen, we kwamen hem alleen maar terug brengen,' zegt Daniel schuldig. Ik "tss" met mijn tong terwijl ik van Chase afga. Ik gris de sleutels uit Daniels hand en gooi ze dan op zijn bed.

'Heeey, is dat niet Chase's shirt?' vraagt Bryce wijzend naar het kledingstuk dat ik aan heb. Chase staat op, grijnst, en gooit dan de deur voor Daniel en Bryce dicht. 'Klootzakken,' mompelt hij.

Ik pak mijn grootste koffer en gooi hem open op de grond. 'Nou, waar waren we?' zegt Chase. 'Ik ging inpakken en jij ging ontbijt halen,' informeer ik hem. 'Nee, dat andere,' zegt hij sipjes met een pruillip. Ik moet lachen en doe tegelijkertijd mijn kast open.

'Het is 10 uur, we maken eerst dit even af en dan kunnen we leuke dingen doen,' zeg ik. Ik trek al mijn kleren uit de kast en gooi ze op bed. De shoppingstassen laat ik even daar...

'Wat voor leuke dingen?' grijnst Chase. Ik kijk hem met een "oh my god, doe niet zo kinderachtig"-blik aan, en kies even welke kleren allemaal mee moeten.

'Ga nou maar ontbijt halen,' beveel ik hem. 'Oh ja, dat is waar ook. Wat wil je?' vraagt hij terwijl hij de deur opent. 'Latté met dubbel melk en een fruitsalade. De fruitsalade met watermeloen, niet perzik.'

Nu Chase weg is, kan ik snel even de lingerie's in de koffer gooien, en de maandverband en zo in de toilettas. Ik doe alles snel waar het moet, de toilettas doe ik in een andere grote tas, en de lingerie bedek ik met mijn kleding. Net wanneer ik klaar ben, komt Chase binnen.

'Uno latté en uno fruitsalade, mi amor.' Chase legt al het eten op de bijzettafel en ploft dan neer op de bank.

***

Na allebei onze koffers klaar te hebben, gaan we ze inleveren. Ik heb een best grote koffer met daarop een sporttas. In de koffer zit mijn kleding, bikini's, ondergoed en schoenen. In de sporttas zit mijn toilettas en douchespullen. Ook een paar snacks voor stiekem in de hotelkamer. In mijn handbagage, een kleine LV-rugzak, zit mijn oplader, oortjes, paar chocolade-repen en noodtampons, voor het geval dat.

Chase heeft een middelmatige koffer met daarin al zijn kleding (waarvan ik het meeste heb gekozen), zwembroeken, ondergoed, schoenen, haargel en douchespullen. In zijn Eastpak-rugzak zit alleen veel snoep, oplader + oortjes, en hij dacht dat ik het niet zag, maar ook een paar condooms. Voor wie zou hij die gebruiken, denk je?

We leveren de koffers in bij de gymzaal en krijgen ook gelijk een schema/planning mee van wat we gaan doen.

Terwijl we terug naar onze kamer lopen, slaat Chase zijn arm om me heen.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu