32.

30.9K 700 141
                                    

*Kacy*

Ik voel hoe ik word ingedrukt in de matras. Chase's handen verkennen elke plek op mijn lichaam wat de plekjes in brand achterlaat. Zijn handen sjorren aan de tailleband van mijn trainingsbroek en rukt dan de broek in één keer van mijn heupen.

Ik hap naar adem en hou Chase vast. Zijn warme adem streelt mijn nek. Maar wanneer ik zijn vingers om het bandje van mijn slipje voel, duw ik hem een beetje van me af.

'Te snel?' vraagt hij nerveus. Ik knik. 'Ik vind het wel oké als we seks hebben, maar het liefst wat later in de relatie...' geef ik toe. Hij knikt ook als teken dat hij het begrijpt. 'En wat als we niét onze kleren uit doen? Dan kunnen we toch ook een leuke tijd hebben?' grijnst Chase.

***

Deze keer is het Chase die als eerste wakker is.

'Babe?' Ik draai me slaapdronken om. 'Hm?' Hij lacht even. 'Je bent echt schattig als je slaapt.' Ik leg mijn hoofd weer neer op het kussen en probeer weer slaap te vatten.

'Je moet wakker worden. Het museum, wist je nog?' Chase pakt mijn schouders vast en trekt me overeind. Hij staat en ik zit op het bedrand. 'Blijf zo zitten.' Chase rent naar de kast en pakt er een satijnen kamerjas met een paar sloffen uit.

Binnen een paar seconden heb ik de kamerjas en sloffen aan. Chase tilt me op en legt me dan neer op de wasbak, in de badkamer.

'Chase, ik kan me best wel zelf klaarmaken. Ik ben wakker,' zucht ik. Ik wrijf nog even in mijn ogen. 'Oké, ik breng je kleren, over een halfuur ben je klaar,' beveelt Chase me. 'Maar ik heb nog een uur?' ga ik tegen.

'Hoe eerder we klaar zijn, hoe eerder we leuke dingen kunnen doen.' Hij rent de badkamer uit en komt terug met een outfit voor me. 'Wat is leuke dingen?' vraag ik snel. 'Jouw mond op de mijne.' Dan doet hij de deur dicht.

***

'Ik ben klaar.' Ik doe de deur achter me dicht en loop naar Chase toe. 'Je hebt echt een goeie stijl voor meisjes kleren,' merk ik op.

'Je ziet er zo smakelijk uit,' fluistert Chase. 'Nou, bedankt.' lach ik. Chase staat op en legt zijn handen op mijn onderrug. Hij trekt mij tegen zich aan zonder oogcontact te verbreken. 'Zullen we ons gewoon ziek melden en dan knuffelen in bed?' vraagt Chase.

'Beetje toevallig, hé, wij met z'n tweeën ziekjes?' zeg ik met half toegeknepen ogen. Hij trekt een pruillipje.

'Als we terug zijn.' Ik trek me uit zijn greep en pak mijn tas alvast in. Chase trekt zuchtend zijn schoenen aan, ik volg.

'Klaar?' vraagt Chase. Ik knik en kijk even naar mezelf in de spiegel. 'Oké, let's go.' Wanneer ik voor Chase de deur uitloop, voel ik zijn hand al tegen mijn bil slaan.

***
*Chase*

'Volgens mij hebben jullie allemaal al gemerkt dat ik hier geen zin in heb,' zegt mevrouw Huyter geïrriteerd.

We staan nu allemaal voor het museum. Huyter heeft uitgelegd wat er gaat gebeuren en Daniel en Bryce gedragen zich weer als klootzakken.

'Nog één keer en jullie blijven de rest van de dag in de bus!' waarschuwt ze. Ze wijst boos naar het tweetal. Mislukkend proberen ze hun lach in te houden.

'Oké stelletje pubers, ik neem aan dat jullie geen Spaans kunnen, dus-' begint meneer Jones. 'Ik een klein beetje!' roept Daniel. 'Tu madre es una puta!' schreeuwt hij. 'Naar de bus!' gilt mevrouw Huyter. Haar hoofd ziet er ongezond rood uit.

Kacy komt de wc's uitgelopen. Wanneer ze ziet dat iedereen lacht, kijkt ze me vragend aan. Ik wuif het weg.
***
Na een paar uurtjes naar dingen uit de geschiedenis kijken, gingen we eindelijk weer terug. We zijn ons nu aan het voorbereiden voor de club.

*Kacy*

Ik heb een strak jurkje aangetrokken dat ik samen met Lynn in de Spaanse stad had gekocht. Als we klaar zijn, leidt hij me naar de lobby met een hand op mijn onderrug. Iedereen staat al klaar voor vertrek. We delen hier en daar wat complimentjes over elkaars outfit en zwaaien dan naar een taxi. Opgesplitst rijden we naar onze bestemming. Daar aangekomen nemen we allemaal standaard een martini en pakken een tafel.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now