24.

31.5K 784 211
                                    

*Kacy*

Slaapdronken zet ik mijn wekker uit. Het is 7.00 uur, en we moeten ons klaarmaken voor Ibiza.

'Chase,' probeer ik hem wakker te maken. 'Hrmpf.' Chase draait zich om en gooit zijn deken over zich.

'Chase! Wakker worden, we gaan naar Ibiza!' schreeuw ik. Hij slaat zijn deken van zich af en haalt zijn hand door zijn haar. 'Hoe laat is het?' vraagt hij hees.

'Zeven.' Ik trek de deken van hem af en duw hem overeind. 'Zeven uur?! Dat is fucking vroeg!' klaagt Chase. 'Jij moet nog douchen en dan moeten we ons klaarmaken. Dan moeten we om 8 uur in de bus zitten onderweg naar het vliegveld,' leg ik uit.

Hij staat op en loopt mompelend de douche in. Ik gooi mijn kast open en kijk wat ik aan kan doen. Zal ik gewoon comfy een hoodie aan doen of casual een top?

Twijfelend kijk ik naar allebei de outfits. Ik vraag het Chase wel wanneer hij de douche uitkomt.

Ik trek de oplader uit het stopcontact en zet hem alvast in mijn rugzak. Ook mijn laptop.

Chase loopt de badkamer uit met een handdoek geslagen om zijn middel.

'Chase? Wat moet ik aandoen? Deze of deze?' Ik wijs naar de outfits. 'Hmhm. Je kan dat witte aandoen onder de hoodie, en dan wanneer we er zijn doe je de hoodie uit. Want dan is het warm weet je. De witte top past wel met de zwarte broek,' stelt hij voor.

'Oh my god, ja!' Ik druk een kus op zijn wang en neem mijn kleren mee de badkamer in.

***
'All set?' vraagt Chase. 'Ja, we kunnen gaan.' Ik doe de deur op slot en geef hem dan af bij de balie.

Aangekomen op het terrein staan alle 5de klassers klaar om de bus in te gaan. Ik zoek Lynn op en Chase zoekt Daniel en Bryce op.

'Kacy!' Lynn loopt opgewonden naar me toe. 'Je ziet er echt goed uit!' complimenteert ze me. Jason loopt naar ons toe en ik zie Chase en zijn kliekje al naar ons toe lopen.

'Wie zit naast wie?' vraagt Bryce. 'Ik zit al naast Lynn. We zouden samen een film kijken op haar iPad,' zegt Jason. 'Dan zit ik naast Kacy, en jullie twee naast elkaar,' zegt Chase wijzend naar Bryce en Daniel. Iedereen knikt.

***
We zitten in de bus, en iedereen heeft het zich gemakkelijk gemaakt. Ik trek mijn oortjes en laptop uit mijn tas en plaats hem op het uitklapbare tafeltje.

'Wat ga je doen?' vraagt Chase. 'Film kijken. Wil je ook?' Hij knikt en gaat dan achterover liggen met een deken om zich heen. Ik geef hem een oortje en trek dan ook een deel van het deken om me heen.

Halverwege de film zie ik opeens een flits. Ik en Chase kijken om onze schouders, om uiteindelijk te zien dat Lynn een foto heeft geschoten. 'Stuur hem naar mij!' schreeuwt Chase. Ik "tss" met mijn tong en kijk mijn film dan verder.

***
'Iedereen rustig de bus verlaten en dan in de rij staan van een docent, voor de ingang. Mevrouw Huyter legt jullie uit wat er zal gebeuren,' zegt de bus-chauffeur in monotone toon.

We stappen allemaal geleidelijk uit. 'Iedereen in rijen van 2 staan!' probeert mevrouw Huyter boven de herrie uit te komen. Chase trekt me bij de hand mee voor de rij. Iedereen kijkt geïrriteerd naar ons.

'Als 1 iemand zegt dat ik heb voorgedrongen, sla ik je tanden uit je bek en laat je ze doorslikken.' Ze kijken nu allemaal zwijgend naar de grond. Dat is ook een manier...

'We kunnen dan als eerst het vliegtuig in,' fluistert Chase in mijn oor. Alsof ik dat nog niet had ontdekt. Mevrouw Huyter gaat verveeld vooraan staan. Ze heeft duidelijk geen zin in jongeren.

'Hey Marjolein!' groet Chase haar. Ze kijkt afkeurend naar Chase. 'Het is mevrouw Huyter voor jou.'

'Iedereen naar mij kijken en goed luisteren!' schreeuwt ze. Aandachtig kijken ze, sommige halen oortjes uit hun oren.

'Pak je paspoort bij de hand en loop rustig achter degene die voor je staat. Je laat je paspoort zien en volgt dan meneer Jones richting het vliegtuig. De piloot is een aardige donateur van de school, dus laat je dankbaarheid zeker zien!'

Mevrouw Anderson wenkt onze rij mee naar een mevrouw achter een toonbank. 'Zei het je toch, wij zijn de eerste,' zegt Chase zelfverzekerd. Ik lach een beetje en laat dan mijn paspoort zien.

Meneer Jones vind het onzin dat we moeten wachten op de hele rij dus verwijst hij mij en Chase gelijk door naar het vliegtuig.

Oké, dus nu ga ik echt op vakantie met mijn beste vrienden en crush. Laat het maar komen.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora