5.

40.4K 889 192
                                    

*Kacy*

Met bonzende hoofdpijn word ik wakker. Het is pikkedonker buiten, op mijn wekker is het drie uur s' nachts.

Kreunend sta ik op uit bed en loop naar de badkamer. Moe pak ik een paracetamol uit zijn strip en slik het achterover met een glas water.

Als ik bij de deur van de badkamer sta om het licht uit te doen, merk ik op dat Chase niet alleen in zijn bed ligt. Er ligt één of ander meisje met hem in bed.

Oh my god. Hebben zij daar dingen zitten doen, terwijl ik in bed lag. Zeg alsjeblieft nee.

Kokhalzend gris ik mijn sleutels en telefoon van mijn nachtkastje en loop de gang op.

Ik heb geen idee waar ik heen moet en denk aan alternatieven. Lynn? Ik kan haar gaan bellen.

Na 3 keer neemt ze de telefoon op.

'Mrpmf..' hoor ik aan de andere kant. 'Hey Lynn, ik heb een plek nodig om te slapen,' vraag ik zoetjes. 'Wat?! Kom bij mij slapen! Kamer 274! Ik leg je bed klaar.' Ze is opeens klaarwakker.

Na 5 minuten kom ik aan bij haar kamer, ik hef mijn hand om te kloppen, maar de deur zwiept open. Een enthousiaste Lynn staat in de deuropening.

Dat meisje is de zon zelf. Ze is altijd energiek.

'Kom binnen! Jouw bed ligt naast het mijne.' Ze wijst naar een matras naast een bed. In het andere bed ligt Jason op zijn telefoon. Hij steekt twee vingers op als teken van begroeting.

'Sorry dat ik er ben, maar het zit zo, Chase heeft gisteravond een meisje meegenomen, en toen ik vanavond wakker werd om een paracetamol te nemen, lag ze met hem in bed. Ik wil er niet bij zijn wanneer hij haar dumpt, en de gedachte al dat ze daar dingen hebben zitten doen...' Ik huiver al bij de gedachte.

'Jesus. Dat is walgelijk.' Lynn kijkt één en al afschuw. 'Ga maar slapen. Het is laat.' Ik knik, bedank haar, ga liggen, en val direct in slaap.
***

'Hebben jullie Kacy gezien?' Ik word wakker van de bekende stem. 'Chase, rot nou maar gewoon op,' zucht Lynn.

Bij het horen van zijn naam schiet ik overeind. Hij staat in de deuropening met een zwembroek aan. Wanneer hij mij aankijkt zie ik een blik van opluchting op zijn gezicht.

Ik sta op, pak mijn telefoon en bedank Lynn dat ik mocht blijven slapen. Alsof hij wind is loop ik langs hem heen de deur uit.

Ik loop moe door de gangen terug naar mijn kamer. Ik hoor Chase nog roepen, maar ik heb geen zin in hem. Voor onze kamerdeur haalt hij me in.

'Waarom ging je bij Lynn slapen?' vraagt hij onbegrijpelijk. 'Je lag met een slet in bed en ik wou de volgende ochtend niet ervaren.' Ik open de kamerdeur en loop naar mijn kast.

Het meisje is al weg, maar er liggen nog een paar kledingstukken op de grond die beslist niet van mij zijn.

Ik pak een setje kleding en loop richting de badkamer. Chase ligt op zijn buik op zijn bed.

Kijkend naar de klok besef ik dat ik nog maar een half uurtje heb voor de les. Haastig kleed ik me om en smeer wat makeup op mijn gezicht.

Rennend pak ik mijn tas en steek mijn voeten in mijn schoenen. Chase ligt nog steeds op bed.

Ik ren de deur uit richting het lokaal, maar ontdek dat ik mijn telefoon ben vergeten. Ik ren dus weer terug naar mijn kamer.

Ik gooi de deur open en het eerste wat ik zie is Chase die aan het bellen is met mijn telefoon.

'Wat doe je?!' roep ik. Chase schrikt en gooit mijn telefoon in het rond. 'Je hebt zijn fucking nummer?!' schreeuwt hij. 'Wiens nummer?' Ik gris mijn telefoon uit zijn handen. Brandon.

Ik kijk hem nog een keer geërgerd aan en sla de deur expres hard achter me dicht.

Snel bel ik hem terug in de hoop dat hij opneemt.

'Hallo?' hoor ik aan de andere kant. 'Hey Brandon! Sorry, maar Chase had mijn telefoon,' verontschuldig ik me. 'Ik vroeg me al af of je me een nepnummer had gegeven...' lacht hij nerveus.

Hij kletst even over een date en begint dan over een feestje bij iemand thuis. De halve internaat zal er zijn omdat die jongen ook op deze internaat zat.

Ik stem toe om met hem mee te gaan, maar ik vind het nogal raar dat we naar een feestje gaan als eerste date.

***

God, die man heeft echt veel huiswerk opgegeven. Ik kan het beter nu maken.

Zoals gewoonlijk koop ik een latté en loop richting de bibliotheek. Ik neem plaats aan het raam en pak mijn tas uit.

Het was mijn laatste uur, dus ik kan nu gewoon lekker lang aan mijn huiswerk.

***

Na 2 uurtjes Nederlands maken, ben ik van plan om even naar de receptie te gaan. Ik heb namelijk nog geen jurkje en ik wil graag naar de stad, maar ik weet de regels daar niet van.

Aangekomen bij de receptie vertelt de vrouw dat je na schooltijd, als je geen huiswerk meer hebt naar buiten mag. Maar als een docent ontdekt dat je je huiswerk niet af hebt en wel naar de stad bent gegaan, je een verbod krijgt voor 2 weken. Je mag maar tot 10 uur s' avonds de stad in en tot 1 uur s' nachts naar een feestje. Wauw, dit is beter dan bij mij thuis.

Ik wandel naar mijn kamer om mijn boeken te lozen en mijn jas te pakken. Hopelijk is het geld van deze week al op mijn pinpas gestort door mijn oom. Shit, ik moest hem nog bellen.

Moeilijk doe ik mijn jas aan en probeer Russel te bellen. Hij gaat 2 keer over en stopt dan met piepen. Hij heeft gewoon opgehangen! Waarschijnlijk is hij bezig of zo.

Deze keer doe ik mijn jas makkelijker aan en wandel naar de deur van het internaat. Voordat ik naar buiten loop word ik tegengehouden door iemand.

Gelukkig is het deze keer Lynn.

'Hey. Waar ga jij naartoe?' vraagt ze. 'Stad, zin om mee te gaan?' 'Sure, ik zeg even doei tegen Jason, dan kom ik.' Ze rent naar Jason en drukt een snelle kus op zijn wang. Jason zit met een paar vrienden, dus hij zal Lynn vast niet missen.

'Lets go.' Ze duwt me de deur uit richting een auto. 'Heb jij al een auto?' vraag ik vol ongeloof. 'Nee, nee, ik ben pas 17. Deze is van Jason, die is al 18.' zegt ze hoofdschuddend. 'Wat gaan we doen dan?' vraag ik. 'Gebruik maken van de auto. Wat dacht je zelf?'

Ze duwt me richting de passagiersdeur, opent hem, en duwt me de auto in. Ze rent om de auto heen en ploft achter het stuur. 'Gaan we illegaal rijden?' vraag ik vol ongeloof.

Als antwoord start ze de motor en rijdt ze van het terrein af.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα