25.

31.5K 772 195
                                    

*Kacy*

Zodra we het vliegtuig instappen, zie ik een oude man, ik schat rond de veertig, praten met twee stewardessen. Ik schat één stewardess van ongeveer 30, en de andere 24. De jongste ziet er eigenlijk best aantrekkelijk uit... Niet dat ik dat zelf vind, ik ben juist bezorgd dat iemand anders dat zal vinden.

De man merkt ons op, hij is waarschijnlijk de piloot. 'Hallo dame en heer! Neem plaats waar je wilt. Als iedereen er is, doe ik mijn zegje wel,' begroet hij ons.
We schudden ze allemaal de hand. Wanneer Chase de hand schud van de jonge, knipoogt ze verleidelijk. Op haar moet ik dus echt opletten.

We gaan helemaal achteraan zitten. 'Geef je tas, ik doe hem in het handbagage-vak.' Ik geef mijn rugzak aan Chase en ga dan zitten. Chase komt naast me zitten en staart me dan een bepaalde tijd aan.

Ik kijk hem aan en vraag dan wat er is. 'Wat vind jij een speciaal moment?' vraagt hij. Het verbaast me dat hij dat zo plots vraagt. Ik denk even na. 'Weet ik veel,' antwoord ik. Ik ga beter zitten zodat ik hem aan kan kijken. 'Ken je dat moment wanneer je, zeg maar, een "klik" hebt met iemand?' vraag ik. Hij knikt.

'Nou, zoiets.' Ik ga weer tegen de rugleuning zitten. 'Dus gewoon een verliefd moment?' zegt hij. 'Ja. Zoiets. Kan je mijn laptop pakken?' vraag ik.

***
Na een lange tijd zit iedereen in het vliegtuig, gelukkig. De piloot heeft net een introductie gedaan, nu komen de stewardessen.

'Hallo allemaal!' zegt de vrouw van 30. 'Normaal doen stewardessen dit niet op een normale vlucht, maar wij stellen ons even voor,' glimlacht ze. 'Zeker omdat u meer betaalt krijgt!' schreeuwt Bryce. Iedereen in het vliegtuig lacht al, Chase slaat Bryce lachend op zijn schouder. Ze gooit een afkeurende blik naar Bryce en gaat dan verder.

'Ik ben Anne-Marie, ik werk hier al 7 jaar. Als er iets is kan je me gewoon roepen of het knopje indrukken boven je, met het belletje.' Iedereen kijkt naar het knopje. Even later horen we een "tring".

'Ja, dat hoor je als je het belletje indrukt. Hier kunnen we zien welke stoel het knopje indrukte.' Ze kijkt even op een scherm en roept dan het stoelnummer van Daniel. 'Wie is die chick naast je?' roept hij. Al snel lacht iedereen weer.

'Hey, ik ben Jessica. Toevallig ga ik ook naar Ibiza op vakantie, in hetzelfde hotel!' lacht ze. Het valt me op dat haar jurk bij het bovenstuk veel lager zit dan net, ik kan haar hele decolleté zien.'Dat noem je pas geluk. Dat grietje pak ik in 1 nacht,' grijnst Bryce.

'Ik en Anne-Marie wensen je een fijne vlucht!' Ze verdwijnen in de cockpit na een overdreven glimlach. Dan horen we de piloot die ons instructies geeft over het gebruik van muziek en gordels etc.

'Gaan we nu een film kijken?' vraag ik. 'We?' vraagt Chase. 'Ja. We.'

*Chase*

Ik duw de armleuning tussen mij en Kacy naar beneden en ga dichter bij haar zitten.

Halverwege de film merk ik op dat ze moe word. 'Wil je slapen?' vraag ik. Ze knikt ja. 'Maar het is zo koud,' jammert ze.

Ik zucht en klap de laptop dicht. Ik zet hem in het netje achter de stoel en trek Kacy dichterbij. Ze kijkt me vragend aan.

'Van knuffelen word je warmer,' zeg ik. Ze slaat haar armen glimlachend om me heen en leunt haar hoofd tegen mijn schouder. Ik sla mijn arm over haar schouder en leun mijn hoofd op die van haar.

Met een glimlach val ik in slaap.

***
*Kacy*

Ik en Chase schrikken wakker door een hoog stemmetje.

'Hey! Wil je misschien iets drinken?' vraagt Jessica aan Chase. 'Ik... ik lag te slapen,' zegt Chase geïrriteerd. Zijn wenkbrauwen laten een diepe frons zien.

Ze buigt voorover met haar borsten volop in Chase zijn gezicht en trekt de armleuning tussen ons naar boven, waardoor we weer gescheiden zitten. What the fuck?

'Oh sorry, wilde gewoon gastvrij zijn. Maar Fanta, Cola, mijn nummer, of gewoon water?' glimlacht ze overdreven. Ik kijk walgend naar haar.

'Nee, niks.' Hij duwt de armleuning weer naar beneden. 'Wil jij iets Kacy?' vraagt Chase aan me. 'Ik vroeg haar niets,' zegt Jessica nijdig, en loopt dan weg.

'Wat een bitch,' zegt Bryce met opgetrokken neus. Ik moet even lachen, en dan drukt Chase op het belletje. Wat is hij van plan?

Nog geen seconde later komt Jessica aanrennen. 'Ik wil de andere,' beveelt Chase. Ze draait zich beledigd om en roept hysterisch Anne-Marie.

Ze strijkt haar jurk glad en vraagt dan wat er is. 'Uw collega stoorde mij tijdens het slapen, spreekt u haar even aan?' vraagt Chase beleefd. Ik ben echt verliefd op hem.

'Oh, ja... jazeker! Nog iets anders nodig?' Chase kijkt naar mij. 'Ja, doe maar bruisend water,' glimlach ik. Zelf kiest Chase een cola.

Paar minuten later komt onze prinsesje het drinken brengen. Ze kijkt deels pissig.

Wanneer ik haar het gangpad af zie lopen, druk ik snel mijn lippen op die van Chase. Hij reageert eerst geschrokken, maar gaat dan mee in de kus. Ik denk dat ze nu al door moet hebben dat hij van mij is.

Ze kucht overdreven om onze aandacht te trekken. Met fronsende wenkbrauwen overhandigt ze ons het drinken. 'Geen dankjewel?' vraagt ze nijdig. 'Nee,' zegt Chase kalm. 'Dag, Jessica.' Chase spreekt het uit alsof het een scheldwoord is. Ze stampvoet weg.

Chase richt zich weer op mij. 'Vanwaar de plotselinge kus?' Ik friemel met mijn vingers. 'Is er iemand jaloersss?' vraagt Chase. 'Nee... het is gewoon..' zucht ik.

'Ik hou niet van meisjes met nepborsten. En ze is 24. Kom op nou, Kacy,' lacht Chase. Kan hij me gewoon niet nu vragen of ik zijn vriendin wil worden?

'Wil je afmaken waar je aan was begonnen?' fluistert hij in mijn oor. Ik kijk hem twijfelend aan en bijt op mijn lip.

'Waarom bijt je nou op je lip? Nu wil ik je alleen maar zoenen,' grijnst hij. 'Maar als iemand ons ziet?' vraag ik achterdochtig. 'Oké? Nou en. Ze gaan het toch niet zien. Iedereen kijkt de film of ze slapen. We zitten toch helemaal achteraan.'

De drang om hem te zoenen is al groot. Ik veeg mijn haar achter mijn oor en plaats dan weer mijn lippen op die van hem.

Teder en zacht zoals altijd.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu