35.

30K 711 124
                                    

*Chase*

We liggen aan het meer. Ik lig met mijn hoofd op Kacy's schoot terwijl zij haar oom nog een appje stuurt. Daniel en Bryce zitten te kloten in het water.

'Je krijgt de groeten van mijn oom,' zegt Kacy na een tijdje. Sinds het weer goed was tussen mij en Kacy, nadat ze in het ziekenhuis zat, hebben haar oom en ik het soort van uitgepraat. Ik ben nog steeds boos op mezelf door wat ik haar heb aangedaan die nacht. Ik heb het mezelf nog steeds niet vergeven.

'Groetjes terug,' zucht ik. Ik ben blij dat we weer op goeie voorwaarden zijn. Ze legt haar telefoon neer en woelt door mijn haar. 'Wat gaan we doen als we weer terug zijn op Highston?' vraagt ze. 'Hoe bedoel je?' Ik kijk haar aan.

'Nou, gewoon. We hebben allebei een apart bed,' herinnert ze me. 'Gewoon, naast elkaar schuiven.' Ze stopt met het woelen door mijn haar en pakt een appel uit haar tas.

'Wat wil je later studeren?' probeer ik van onderwerp te veranderen. Raar dat ik dat nog steeds niet weet. Ze neemt een grote hap uit de rode appel en beantwoordt mijn vraag. 'Geneeskunde.' Ik zie een soort van twinkeling in haar ogen.

'Ik ook.' Ze kijkt me verbaasd aan. 'Wat? Jij dacht zeker dat ik timmerman zou worden?' grap ik. 'Nee, nee. Ik had gewoon niet gedacht dat je ook wou studeren.' Ik ga rechtop zitten.

'Ja, tuurlijk wel. Ik moet geld verdienen om later onze kinderen te kunnen onderhouden, we gaan wonen in een verdomme groot huis, drie auto's voor de deur, zes nullen op onze bankrekening, elke ochtend, middag en avond seks.'

Een glimlach omhult haar lippen.

'Ónze kinderen?' staart ze me aan. 'Ja. We gaan trouwen later. Ik heb geen relatie met je genomen om het daarna weer uit te maken.'

Ze kust me snel, maar ook teder en zacht. Als vanzelf kus ik terug. Kacy lacht tegen mijn lippen aan, wat me steeds opnieuw gelukkig maakt.

'Maak me rustig voordat ik hier en nu je kleren van je lichaam ruk,' zeg ik buitenadem. Ze rolt met haar ogen, maar luistert toch wel naar mijn bevel.

'Oké. Hoe noemen we onze kinderen later?' vraagt ze. Ik zou mijn dochter het liefst Kacy willen noemen, maar dat kan nou eenmaal niet. 'Ik vind Dylan wel een mooie naam voor een jongen. Jij kiest het meisje,' antwoordt ik. Dylan was mijn basisschool-vriend. Ik mis hem nog steeds.

'Aw, die is wel echt mooi. Ik kies Hailey.'

Dat is toevallig.

'Die naam vind ik prachtig,' zeg ik oprecht. 'Waarom lach je zo?' Kacy gaat op mijn schoot zitten. 'Mijn zusje heette ook Hailey.' Ze slaat haar hand voor haar mond.

'Oh mijn god, dat wist ik niet.' Ik trek haar hand weg en hou hem vast. 'Jezus, ik hou echt veel van je.' Met haar andere hand verkent ze mijn hals. Zachte vingertoppen strelen mijn huid. Nog even en ik pin haar tegen de grond.

'Trek je shirt uit, het is warm,' beveelt ze me. Ik kijk haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. Waar gaat dit naartoe? 'Als jij dat ook doet,' grijns ik. Ze rolt met haar ogen, maar doet dan toch wat ik zeg. Snel hou ik haar tegen.

'Was maar een grapje!' Ik laat haar los en trek mijn shirt uit. 'Je wilt gewoon niet dat iemand mijn bovenlichaam ziet,' concludeert ze. 'Ja, dat is précies wat ik wil, wat had je dan gedacht?'

Ze duwt me omlaag met haar kleine handpalmen en laat haar haar als een gordijntje om ons neer hangen. Een mengeling van lust en liefde speelt af in haar ogen.

'Beloof me dat je nooit spijt krijgt van dat je iets met mij hebt,' fluistert ze. 'Ik beloof je dat ik nooit, geen enkele seconde, zat van je zal worden.' En het is ook echt zo. Ik zal nooit zat van haar worden. Van haar lippen, ogen, gezicht, lichaam, personaliteit, alles van haar.

Dan heft ze haar hoofd en drukt haar zachte lippen op die van mij. Mijn tong dringt haar mond binnen. Ik voel haar tong aarzelend draaien. Ik laat haar los. 'Wat is er?' vraag ik. 'Wil je nu seks hebben in het openbaar?' glimlacht ze.

Ik spring gelijk overeind en trek mijn shirt aan. Snel pak ik de tas weer in en roep de jongens terug.

'We gaan terug naar het hotel en maken dit af,' beveel ik. Ondeugend geeft ze me een klein knikje. 'Aye aye, kapitein.'

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now