28.

30.8K 854 114
                                    

*Kacy*

'Hey Chase!' zegt Melissa tegen Chase's rug. Chase stopt met eten en kijkt strak voor zich uit. 'Hoi,' antwoordt hij droog.

'Uhm... ik en nog een paar andere mensen gaan zometeen naar de club. Jij, Daniel en Bryce mogen wel meekomen, hoor,' nodigt ze hem uit. De toon in haar stem staat me totaal niet.

'Wie gaat er nou al op de eerste dag in zijn vakantiestad naar de club? Je bent hier vanwege school. Je hoeft je niet altijd als een hoer te gedragen.'

Iedereen aan tafel probeert een lach te onderdrukken. Lynn heeft haar eten uitgeproest en Bryce is al aan het hoesten.

'Je bent echt niet te geloven. Geniet van jezelf, mislukt mens,' bitst ze voordat ze boos wegloopt. 'Jij ook, lieverd.' Hij steekt zijn hand op om haar weg te zwaaien. Hij keert zich weer naar ons en kijkt ons met een vermakelijke glimlach aan.

Het enige wat ik nu denk is 'zoen me.' Ik wil het echt schreeuwen, vanuit mijn longen. Maar in plaats daarvan vraag ik wat we morgen doen.

'Iedereen mag morgen naar de stad en gewoon chillen in het hotel. Overmorgen museum en die avond mogen we uitgaan,' antwoordt Jason. 'Ik heb gehoord dat er een strand is,' zegt Daniel. 'Zullen we na de stad naar het strand gaan?'

We stemmen allemaal in en daarbij hebben we ook gelijk onze plannen gemaakt.

***
Na het eten is iedereen terug naar zijn kamer gegaan. Het is 20.00, vrije avond in het hotel. Omkleden lukt me niet, dus daarom vraag ik Chase of hij me wilt helpen. De broekpak zit nogal strak en ik heb er toch gelukkig lingerie onder zitten, als je begrijpt wat ik bedoel.

Hij trekt eerst de bandjes van mijn schouder en trekt het middelstuk omlaag. Zijn blik glijdt meteen over mijn borst. Volgens mij heeft hij het niet door dat hij al 30 seconden mijn lichaam checkt.

'Chase?' Hij kijkt me weer in de ogen aan. 'Wou je me nog helpen?' vraag ik. 'Oh ja.. ja.' Hij schudt zijn hoofd en gaat verder.

Ik kan het nu wel zelf uittrekken en bedank hem. Net wanneer ik naar de badkamer wil lopen, trekt Chase mijn aandacht.

'Kacy...' Hij is niet echt aan het hijgen, maar meer zwaar aan het ademen. 'Ja? Wat is er?' vraag ik. Ik raak bezorgd.

Hij haalt zijn hand door zijn haar en kijkt me aan.

'Je houd van me toch?' vraagt hij dan. Ik begrijp de vraag niet en überhaupt waaróm hij hem heeft gevraagd. 'H-hoezo?' vraag ik. Hij blijft even stil.

'Ja of nee?' zegt hij dringender nu. 'Ik.. ik begrijp je niet....' zeg ik eerlijk. Ik ga op bed zitten. 'Waarom vraag je dit?'

'Omdat... omdat ik gewoon..' Hij loopt heen en weer door de kamer terwijl hij door zijn haar woelt. Dan staat hij stil en kijkt me aan. Het is geen normale blik. Het lijkt net een blik die heel wat van me vraagt.

'Zeg dan,' fluister ik, aanmoedigend. 'Ik wil je gewoon, oké? Ik wil alles van je. En die vriendinshit maakt me gek. Het is toch zo dat zolang je van elkaar houd, je dat ook gewoon kan laten zien? Toen je stopte in het vliegtuig met me te kussen, brak mijn hart echt in 100 stukjes. En al die andere keren. Ik hou van je, en ik wil je, nu en toen en altijd. Als je wilt dat ik daar een belofte over maak, best. Zolang ik je maar kan aanraken. En ik praat niet over seks.'

Ik knipper overrompeld net iets te vaak met mijn ogen en bijt op mijn lip.
'Laat zien dat je me wilt,' zeg ik dan, tot mijn verbazing. Ik denk hier niet over na. De uitspraak "volg je hart" komt nu tot me door.

Het duurt nog geen eens een seconde en hij steekt de kamer over. Voordat ik het weet word ik ruw maar ook zacht tegen de muur gedrukt. Zijn handen glijden achter mijn middel en hij kust me dan. Niet lang, niet kort.

Ik hap naar adem en hou Chase stevig vast bij zijn schouders. Ik voel elke spier vertrekken en Chase zijn warme adem in mijn nek. Hopeloos trek ik aan zijn shirt, in de hoop dat hij hem uit doet.

Hij begrijpt de hint en binnen no time ligt zijn shirt op de grond. Hij drukt mijn bovenlichaam tegen zich aan, vragend naar meer. Hij zoent me weer, zacht maar ook passievol.

Ik tol in mijn hoofd en zie alleen maar sterretjes. Volgende seconde word ik opgetild door Chase, ik sla automatisch mijn benen om zijn heupen.

Hij legt me neer op het bed en klimt gelijk weer bovenop me. Niet loslatend van de kus steunt hij op zijn ellebogen zodat niet al het volle gewicht op mij komt.

Ik duw hem weg en probeer mijn broekpak uit te doen, maar Chase drukt me weer tegen het bed. Hij haakt zijn vingers om mijn broek en nu pas merk ik hoe erg hij hijgt. Zijn borstkas gaat heftig op en neer.

'Til je heupen op.' Ik luister. Chase trekt in 1 keer mijn broek uit en gooit hem op de grond. Hij kust me zachtjes op mijn hals, schouders, kaaklijn en langs mijn bh.

Hij doet echt zijn best om het te verbergen, maar ik merk op hoe erg hij zich inhoud.

Snel drukt hij zijn lippen weer op de mijne en houd mijn hoofd vast. Dit is alles. Ik wou dat je momenten kon vastpakken en opsluiten, zodat je ze altijd opnieuw kon beleven. Maar helaas.

Chase trekt zich terug en kijkt me strak en liefdevol aan. 'Ik geloof dat mijn hart elk moment uit elkaar kan barsten,' hijgt hij.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora