30.

32.2K 826 93
                                    

*Chase*

'Kacy, zit eens recht op,' beveel ik haar. Ze komt moeilijk overeind en kijkt me aan. 'Wat heb je gedaan?' vraagt ze met half dichtgeknepen ogen. 'Niks, niks.'

Lachend sta ik recht op en trek haar omhoog. Ze gaat vragend voor me staan. Haar bruine ogen kijken me verwachtingsvol aan.

'Je bent echt mooi, wist je dat?' vraag ik. Ze glimlacht snel. 'Jij bent ook niet zo lelijk,' zegt ze grijnzend terug.

Ik laat mijn handen in die van haar glijden en trek haar tegen me aan. Haar hoofd rust op mijn borst. 'Dit uitzicht is echt onvergetelijk, hé?' vraag ik. Ze knikt. 'Ik heb ooit van een vriend gehoord dat wanneer je het haar vraagt, het onvergetelijk moet worden.'

Ze trekt zich gelijk terug en kijkt me strak aan. 'Wat vragen?' glimlacht ze. 'Of ze mijn vriendin wilt zijn.' Haar mond valt open en haar ogen twinkelen.

'Oké, moet ik dus nu op één knie gaan?' grap ik. 'Het boeit me niet hóe je het doet, vraag me het nou maar,' lacht ze. 'Oh, ik heb hier zó lang naar gewacht.'

Liefkozend hou ik haar hoofd met mijn beide handen vast. De neiging om haar nu te zoenen is te groot, maar eerst moet ik de vraag uitspreken. Daarna heb ik genoeg tijd om te doen wat ik wil.

'Kacy Brooks, wil jij mijn vriendin zijn?' vraag ik uit de bodem van mijn hart. Een glimlach van hier tot Tokyo verschijnt op haar gezicht. 'Ja, ik wil,' lacht ze. Eventjes bijt ze op haar lip.

Gelijk drukt ze haar mond op die van mij.

*Kacy*

Een bom van vlinders ontploft in mijn buik en het lijkt alsof overal vuurwerk word afgestoken. Een minuut lang ben ik van de wereld af en voel ik alleen maar Chase zijn lippen die synchroon tegen de mijne bewegen en zijn handen op mijn lichaam.

Dus nu is deze jongen officieel van mij, toch?

Chase glimlacht tussen de zoen door en houd mijn wang vast. Oh god, dit is echt heaven.

'Uh, jongens?' Ik en Chase kijken allebei naar degene die ons stoort.

'We zijn opgepiept en moeten terug naar de haven. Onze tijd is voorbij. En we moeten toch terug naar het hotel,' vertelt Daniel. Met een zucht lopen we naar het achterste dek, waar al onze spullen liggen.

***
Terug in het hotel hebben we eten naar onze kamer besteld, we hadden geen zin om naar het restaurant te gaan.

'Ik vind het nog steeds heel jammer dat we niet hebben gezwommen,' klaagt Chase. 'Je hebt gelijk. We kunnen toch zometeen gaan zwemmen?' stel ik voor.

'Alleen als jij weer die bikini aantrekt.' Hij kijkt me met een pruillip aan. 'Dat was ik al van plan,' antwoord ik, met mijn ogen rollend. Juichend sluit hij me in zijn armen en kust me een paar keer op mijn mond.

'Maar dan moeten we wel nu gaan, want het is al laat,' waarschuw ik. 'Oké, oké.' Hij laat me weer los en net wanneer ik weer naar de badkamer wil lopen, slaat hij me even op mijn kont. Ik draai me waarschuwend om. Hij glimlacht terug.

***
Naast het zwembad is er ook een jacuzzi. Het is laat in de avond, dus de lampen rondom het zwembad staat aan. Het geeft een romantisch, late night gevoel.

Ik leg onze handdoeken op een ligstoel en glijd dan in de hete borrelende jacuzzi. Chase doet hetzelfde en steunt dan met zijn ellebogen op de rand.

'Eigenlijk wou ik de rest van de avond met jou doorbrengen in de hotelkamer, maar dit is ook goed,' zucht hij. Ik leun met mijn hoofd op zijn schouder en streel met mijn hand over zijn borst.

'Niet te geloven dat we elkaar eerst haatten, en nu opeens zo met elkaar zitten,' bedenk ik me. 'Ik haatte je niet, ik vond je brutaal,' maakt Chase duidelijk. 'Nou, ik haatte je wel,' grap ik.

'Oh, is dat zo?' vraagt Chase. Ik knik lachend. 'Waarom dan?' vraagt hij. 'Wist je nog toen je mijn lievelingstopje geruïneerd had? En me beledigde met dat "ontmaagdgedeelte"?' vraag ik. Nerveus knikt hij ja.

'Daarom dus.' Hij kijkt strak voor zich uit. 'Ben je echt nog maagd?' vraagt Chase dan. 'Ja...' fluister ik verlegen. 'Hey, je hoeft je er echt niet voor te schamen. Je zou juist trots op jezelf moeten zijn.'

'Heb jij veel meisjes ontmaagd?' vraag ik dan, nieuwsgierig. 'Hoezo vraag je dat?' Hij keert zich naar mij. 'Gewoon,' zeg ik kort. 'Kacy. Ik beloof je, dat als je wilt dat ik het doe, ik het alleen maar doe als jij dat wilt.' Hij kijkt me serieus aan en glimlacht dan even.

'Zullen we teruggaan naar de kamer? Ik heb geen zin meer hier,' klaag ik. 'Ik dacht dat je het nooit zou vragen,' zucht hij terwijl hij de jacuzzi uitklimt.

Onderweg terug naar de kamer tilt Chase me opeens op met een arm onder mijn knieën en één onder mijn armen. 'Chase!'

'Dit doen vriendje en vriendinnetje toch?' grapt hij. Ik sla hem vaak op zijn borst, maar hij luistert niet.

Zo paradeert hij richting onze kamer.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu