15.

34K 764 222
                                    

*Kacy*

Ik trek me los van de kus en kijk Chase recht aan. 'Sorry, maar... maar zo makkelijk gaat het niet. Ik heb die oorlog niet voor niets weer gestart. Deze keer mag je voor m'n hart vechten, in plaats van stelen.'

Hij kijkt me niet begrijpend aan en opent dan zijn mond om iets te zeggen. 'Ik weet niet wat er met je is. Ene moment ben je superlief en het andere moment ben je een mannelijke bitch. En nog steeds weet ik niet wat je reden was om Melissa te kussen,' kap ik hem af.

En dan herinner ik me dat ik naar de directeur moest, vanwege Melissa.

'Ik moet gaan.' Ik loop de deur uit en laat Chase gebroken achter. Ik kan ook zulke spelletjes spelen.

***

'Alles goed? Geen gekneusde ribben en een hersenschudding?' zegt Theolone terwijl hij zijn koffie roert. 'Alles gaat perfect,' antwoord ik droog.

Hij neemt een slok en kijkt me weer aan. 'Kacy, wat jij hebt gedaan is echt onacceptabel.' 'Oké.' 'Je zegt gewoon, oké? Je gaat jezelf niet verdedigen?' vraagt hij verbaasd.

'Nou, ik zeg niet dat het niet haar schuld was, maar ja. Ik ben trots op wat ik heb gedaan,' zeg ik naar mijn vingers kijkend. Theolone fronst.

'Een maand corvee in de kantine en een plechtig excuus aan Melissa,' somt hij mijn straf op.

'Is goed. Dag.' Ik loop het kantoor uit en ga direct richting mijn kamer. Hopelijk is Chase al weg.

Ik open de deur en kijk sluw door het kiertje. Chase is al weg. Ik zucht en loop de kamer in.

Moe plof ik neer op bed en schop mijn schoenen uit. Nadenkend over hoe ik nu verder met Chase moet val ik in slaap.

***
Door een luid gebonk op de deur word ik wakker. 'Open de deur nu meteen, Kacy, of ik trap hem in!' hoor ik Lynn roepen. Ik sta slaapdronken op en open de deur.

Lynn kijkt me verbaasd aan. 'Heb je zitten slapen?' vraagt ze. 'Nee, ik was mijn paard aan het voeren. Tuurlijk, wat denk je dan?' snauw ik sarcastisch.

Lynn loopt langs me heen naar binnen en gaat zitten op de bank. Ze klopt naast zich op de bank als teken dat ik moet gaan zitten.

Ik gooi de deur dicht en blijf toch staan. Lynn zucht en kijkt me dan aan.

'Ik ben geen liefdes-expert, ik heb ook maar alleen een relatie, maar iedereen ziet dat Chase je leuk vindt. Je bent gek dat je dat zelf nog niet ziet.'

'Hoezo kom je hier nu opeens mee?' vraag ik. 'Chase heeft Jason net letterlijk om liefdesadvies gevraagd, Kacy. Líefdesádvies,' zegt ze nadrukkelijk.

Ik open de deur voor Lynn en wijs naar buiten als teken dat ze mag gaan. 'Dank je voor de info, maar nu moet ik stressen voor school.'

Lynn staat op en loopt naar de deur. Ze draait zich even om en kijkt me strak aan. 'Ik weet dat je verliefd op hem bent.' En dan loopt ze weg.

Ik weet niet meer welke dag het van de week is, maar ik moet echt erop uit. Ik kan naar een club gaan, maar ik heb niemand om mee te gaan...

Ik kijk door mijn contacten op mijn telefoon om een geschikte persoon te vinden om mee naar de club te gaan.

Jade is dan weer eens te verlegen.
Bella woont te ver.
Carmen gedraagt zich als een hoer.

Dan stop ik bij Austin. Met hem kan ik gaan. Ik bel hem op en vraag of hij zin heeft om mee te gaan. Ik krijg gelijk een "Ja! Sowieso ga ik mee, waar moet ik je ophalen?"

Lachend stuurde ik hem het adres en liep toen naar mijn kast. Welk jurkje zal ik dragen?

Terwijl ik door mijn kast zoek, krijg ik opeens een appje van Kian, iemand uit m'n wiskundeklas. Vanavond is er een feestje bij hem thuis, en het thema is "aandachtszoeker".

Ik weet wel hoe ik de aandacht moet trekken. Ik trek het jurkje uit de kast en kijk er verliefd naar.

Het zit vol met zilveren glitters die mooi weerkaatsen in het juiste licht.

Ik bel Austin even snel en zeg tegen hem dat we naar een feestje gaan, hij vind alles oké, als ik maar bij hem blijf, aangezien hij niemand kent daar. Ik geef ook even door dat ik iets met glitter aan doe.

'Meis, we gaan twinnen. Ik heb een glitterpak en ik wil hem al sinds dag één aan,' grinnikt hij.

Ik doe mijn makeup snel en trek een paar hakken aan. Verder doe ik mijn haar gewoon los. Ik loop naar de ingang van het internaat. Tussendoor heb ik veel blikken gekregen van jongens zowel meisjes.

Tien minuten later hoor ik iemand toeteren. Austin zit met een big smile achter het stuur. Ik stap glimlachend in.

Austin zit helemaal onder de glitters. Zijn pak is letterlijk van glitter gemaakt. Verder heeft ie witte sneakers aan, een witte overhemd en een witte stropdas.

Je kan wel zeggen dat we bij dit feestje alle aandacht zullen krijgen.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now