16.

32.3K 863 156
                                    

*Kacy*

Austin startte de auto en parkeerde uit. 'Oke, voor de duidelijkheid. Ik ken niemand op dat feestje, waarschijnlijk, dus je blijft de hele tijd bij me!'

'Dat is geen probleem, ik ken ook weinig mensen daar,' mompel ik.

Na een kwartiertje rijden parkeert Austin voor het huis. Het huis is immens groot. Kian mag naar het internaat gaan omdat hij slim is en alle andere scholen vonden z'n ouders niet goed. Hij woont bij z'n ouders, maar die zijn voor een paar dagen weg.

We stappen allebei uit, en Austin neemt me bij z'n arm. De voortuin is waarschijnlijk net zo groot als de aula op school, maar de deur kan je onmogelijk missen. De harde dansmuziek binnen geeft een uitnodige sfeer.

De voordeur staat wagenwijd open, net zoals de deuren van de hal verderop. We kunnen het feestje in volle gang zien afspelen. Kian merkt ons nu ook op en loopt met wijde armen verwelkomend naar ons toe.

'Kacy, liefje. Je kont is al groot genoeg in een sweatpants, maar in een partydress? Je moordt me.' Sarcastisch glimlachend kijk ik hem aan. 'Hou je bek, Kian.' Austin kan nog net wat gegniffel onderdrukken.

Kian lacht en wijst me dan aan waar alle drank is. 'Ja, klinkt een beetje cheesy, maar we doen zometeen truth or dare. Kom gewoon naar de lounge.' Ik en Austin knikken en lopen dan naar de drank. Ookal is het maandag, ik ga zuipen.

'Ga jij drinken?' vraag ik aan Austin. 'Tuurlijk, wat denk je dan? Denk je dat ik naar een feestje ben gekomen om awkward te gaan dansen?' Ik lach en schenk wat voor mezelf in. Ik pak de rode beker vast en draai me dan om.

Dacht ik nou echt dat Chase, de badboy van de school, niet op een feestje zou zijn?

Hij kijkt mij aan en ik hem. Ik neem een slok van mijn drank terwijl ik hem nog steeds aan kijk en draai me dan weer om. Hij stond rond een paar meisjes met Bryce naast hem.

'Kom, we gaan dansen.' Ik sleur Austin aan zijn arm mee naar de woonkamer, die is omgetoverd tot een disco.

***

Na een tijdje gedanst te hebben gaan we naar de lounge, voor truth or dare. Kian, Max, Jay, Ruby, Daniel, Bryce en Chase zitten op de bank. Nou, eigenlijk zit Ruby op Chase.

Ik laat m'n avond niet door hem verpesten, dus loop ik gewoon de lounge in. Chase kijkt me zonder emotie aan.

'Oké, wie wilt er beginnen?' vraagt Kian. Max steekt z'n hand op. 'Truth or dare?'

***

Na een tijdje is het Ruby's beurt. Ze weet niet wat ze moet kiezen. 'Ik weet een goeie...' zegt Daniel. 'Ga met Chase een tijdje de kast in. Als jullie klaar zijn moet je eerlijk vertellen wat er is gebeurt. Dat is truth en dare in één,' knipoogt hij.

Ruby staat op en neemt Chase bij de hand. Ergens voel ik jaloezie. Austin ziet me staren en kijkt me even aan. 'Alles oke?' fluistert hij. Ik knik en wuif het weg.

Na een paar moordende minuten komen ze naar buiten. Ruby's jurk zit veel hoger en Chase's haar zit door de war. Ruby giechelt en ploft dan neer. 'En?'

'Laten we zeggen dat we een leuke tijd hadden,' grijnst Chase. Hij kijkt me voor een seconde aan, om te kijken wat me reactie is. Ik kijk gewoon neutraal want, ja, het was te verwachten.

'Kacy, jouw beurt,' zegt Jay. Ik kijk op. 'Truth,' antwoord ik. Ik weet nooit wat er kan gebeuren als ik dare zeg. De jongens jammeren en kijken teleurgesteld.

'Iedereen zou willen dat Kacy een dare zou krijgen,' klaagt Bryce. Het komt op een vieze manier over.

'Wat bedoel je daar nou mee?' zegt Austin. 'Oh, haar vriendje word over-protective,' daagt Bryce uit.

'Austin is niet mijn vriendje.'

'Wie dan?' mengt Chase in de discussie. 'Ja, dat wil jij wel weten, hé?' snauw ik.

'Goed, ik kies dare,' geef ik toe.

Ze verwachtten niet dat ik nog zou veranderen van keuze. Jay, degene die me een dare zou geven, komt niet op één. Dan komt Chase in beweging.

'Drink een hele fles vodka.'

Geschrokken trek ik mijn wenkbrauwen op.

'Je hoorde me. Of je geeft me een lapdance,' zegt Chase voldaan.  No way.

Max reikt me een fles aan. Zonder het oogcontact met Chase te verbreken, pak ik hem aan en draai de dop eraf.

'Ze gaat blijkbaar drinken,' piept Ruby geschrokken. Ik leg de fles aan m'n mond en begin met alles achterover te slokken. Iedereen kijkt me verbaasd aan. 'Ze drinkt gewoon die hele fles, man!' zegt Daniel opgewonden.

Wanneer ik klaar ben, gooi ik de fles op de grond. 'Hier is je dare, bitch,' glimlach ik. 'Damn. Die wil ik doen,' zegt Kian met open mond. 'Hou je bek.' Chase kijkt Kian vernietigend aan. Verveeld slenter ik de lounge uit. Austin volgt.

Het feit dat ik dronken word is niet te negeren.

Ik kan mezelf net zo goed stomdronken zuipen. Aangeschoten gris ik een fles van tafel en slenter gedesoriënteerd naar de dansvloer.

Volgende wat ik herinner is dat ik heel intiem aan het dansen ben. Ik ga staan op de tafel en dans een beetje open, voor de heren.

Ergens in de verte zie ik Austin met een jongen, heftig aan het zoenen. De laatste keer dat ik heb gezoend was lang geleden, en elk meisje heeft behoefte. Ik ga van de tafel af. Alle jongens nemen hun kans.

Zonder dat ik het weet pak ik Daniel. Ik wist niet dat hij er was. Ik druk mijn lippen tegen de zijne. Hij lijkt eerst geschrokken maar kust dan terug. Het gaat snel over naar een hevige tongzoen.

Dan voel ik dat ik word weggetrokken. Mijn ogen vallen dicht. Ik hoor twee jongens schreeuwen boven de harde muziek. 'Zij kuste mij eerst!' zegt de ene. Dat is waarschijnlijk Daniel. 'Ze is fucking dronken, man!' hoor ik de andere.

Wanneer ik bijna weet wie het laatste zegt, verlies ik mijn evenwicht en bewustheid.

Twee handen vangen me op tijd.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu