20.

33.4K 788 213
                                    

           

*Chase*

Ik neem plaats op de stoel in Theolone's kantoor. Relaxed leg ik mijn voeten op zijn bureau en pak dan een boek. Vijf minuten tijd verspilt in een boek dat verschrikkelijk poëtisch is. Ik verheug me op de binnenkomst van de directeur.

'U heeft echt saaie boeken,' merk ik op. 'En jij mag waarschijnlijk niet meer naar Ibiza,' zucht hij, alsof het de normaalste zaak ooit is.

Met een ruk sta ik op en kijk hem ongelovig aan. 'Ik mag wát niet meer?' roep ik. 'Naar Ibiza.'
'Hoezo?! U weet geen eens wat er is gebeurd!' ga ik in de verdediging.

'Leg maar eens uit wat er is gebeurd dan.' Hij gaat zitten en vouwt zijn handen. 'Ian had Lynn aangerand, toen zoende hij haar. Dat zag Jason, haar vriendje. Die begonnen met vechten. Ík haalde ze uit elkaar! Ian maakte een kutopmerking en toen werd ik boos. Nu zit ik hier.'

Theolone ademt overdreven uit zijn neus. 'Sorry Chase, maar dit gedrag tolereer ik niet meer. Altijd ben jij degene die er een potje van maakt. Je mag niet meer mee naar Ibiza.'

Nee, nee, ik móet naar Ibiza. Vooral nu ik met Kacy in één kamer slaap. 'Meneer, luister even.' Ik ga weer zitten en kalmeer even. 'U kent Kacy toch, mijn kamergenoot?' vraag ik. Hij knikt. 'Ja, die ken ik.'

'U weet toch ook dat Bryce heeft geregeld dat wij in één kamer slapen?' probeer ik. Hij knijpt zijn ogen tot een spleet dicht. 'Dat doen jullie nu toch ook al?' zucht hij. 'Laat me praten. Ik ben verliefd op Kacy. Dit klinkt nu waarschijnlijk heel gênant, maar u gaat toch niet de liefde in de weg staan?' Met een pruillip staar ik hem aan.

'Ik kan het gewoon niet weer hebben dat je er een rotzooi van maakt...'

'Maar dat zal ik niet doen! Beloofd! Alstublieft,' smeek ik.

Hij kijkt me vanonder zijn dikke, fronsende wenkbrauwen aan. Dan stemt hij toe. 'Je kan gaan. Maar op twee voorwaarden,' besluit Theolone.

'Godzijdank, zeg het maar,' juich ik. 'Als ik hoor van iemand dat je je misdraagt in Ibiza, ga je met een docent in de hotelkamer. En als je Kacy zo leuk vindt, mag je meedoen met haar straf: corvee voor een maand. Nadat je terug bent uit Ibiza. Nu wegwezen.' Hij wijst naar de deur. Ik bedank hem en verlaat zijn kantoor.

*Kacy*

Ik loop terug naar Lynn nadat Chase naar de directie moest. Bryce zit bij haar. Ze is een beetje gekalmeerd en kijkt strak voor zich uit.

'Lynn, zullen we naar mijn kamer gaan?' vraag ik voorzichtig. Ze knikt en staat dan op.

***

'Kacy, ik weet niet meer wat ik moet doen.' Ze zit op mijn bed en ik op die van Chase. 'Je wou Ian slaan. Jij kon er niks aan doen dat er zulke jongens bestaan. Ik vind dat je het moet uitpraten met Jason. Jij hebt niks verkeerds gedaan,' adviseer ik haar.

Ze kijkt wanhopig en radeloos naar de vloer. 'Je hebt gelijk. Ik ga nu naar hem toe. Ik beloof je dat het niet langer zal duren dan 10 minuten. We moeten toch nog naar de stad.' Zelfverzekerd staat ze op.

Ik wens haar succes en leid haar dan naar Jasons kamer. 'Wacht, kan je alsjeblieft mee?' vraagt Lynn me. Ik knik om haar gerust te stellen.

Na 2 keer kloppen vliegt de deur open. Jasons ogen zijn rood, zijn haar zit in de war en zijn shirt is gescheurd. 'Rot op.' Hij probeert de deur dicht te gooien, maar ik hou hem tegen. 'Jason! Lynn heeft er niet voor gekozen om die hoerenzoon te zoenen. Laat haar op z'n minst tegen je praten,' roep ik. De deur gaat een beetje open.

'Oké, leg me maar uit waarom jouw lippen op die van hem waren,' zegt Jason. 'Hij zoende mij! Ik duwde hem toch gelijk van me af?'

Een diepe zucht. 'Lynn... Het gaat gewoon niet meer goed tussen ons...' zegt Jason zacht.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora