33.

29.1K 639 119
                                    

*Kacy*

'Jongens, ik wil wat sterkere drank, dus ik ga even naar de bar,' seint Chase. Hij drukt een kus op mijn wang en loopt weg. Achterover leunend sip ik een beetje aan mijn glas. Net wanneer ik een nieuwe wil, merk ik iemand op.

Jessica.

Die bitch zou ook in Ibiza verblijven. Ze is mijn aandacht totaal niet waard, dus probeer ik de rest van de avond niet meer aan haar te denken.

Na een kwartier vraag ik me af waar Chase blijft. Ik wurm me door de dansende menigte, richting waar Chase zei dat hij naartoe ging, de bar. Dan word ik opeens aan mijn arm getrokken.

Een stomdronken Chase staat voor me neus. Wow, dat ging snel?

'Chase...' zucht ik. 'Je was maar een kwartiertje weg, hoeveel heb je gedronken?' Ik zie zijn mond bewegen, maar hoor niks. Het is veel te luid door de muziek. Ik trek hem richting de wc's.

'Gaan we neuken? Want fuck, je martelt me in die jurk,' vraagt Chase, met een zware dubbele tong. Snel druk ik mijn hand tegen zijn mond. 'Nee! Chase, houd je in.'

Hoe kan hij in zo een korte tijd zo dronken zijn? Chase is misschien wel de enigste die ik ken die goed tegen drank kan.

'Chase, wat heb je gedronken?' vraag ik. 'Een liefdesdrankje waarschijnlijk, want ik hou steeds meer en meer van je,' lispelt hij. 'Nee, nu even serieus?' dring ik aan.

'Oké. Ik vroeg gewoon om wat whisky. Maar het smaakt echt anders, hier in Spanje.' Hij zet een loshangende lok achter mijn oor en leunt naar me toe om me te kussen, maar ik duw hem terug.

Ik trek hem weer mee de club in, naar de rest. Daar aangekomen zie ik Daniel met een ice-pack tegen zijn kaak. Iedereen staat om hem heen.

'Wat is er gebeurd?' Wat is er nou mis met deze avond? Overal waar ik ben gebeurt er wel iets. 'Daniel flirtte met een meisje. Pas later ontdekte hij dat ze een vriendje had,' antwoord Lynn droog. 'Waar is Chase?' vraagt ze.

Ik wijs met een duim achter me. Lynn gooit een blik over me schouder, en kijkt me dan vragend aan. 'Jij ziet ze vliegen, hé? Hoeveel heb je gedronken?'

'Huh, niet veel. Wat bedoel je?' Ze knikt met haar hoofd naar achter. 'Kijk eens achter je.'

Ik draai me om.

Geen Chase.

'Fuck. Ik ga hem zoeken. Hij is pisdronken.' Weer duik ik de menigte in.

Toevallig word ik weer aan mijn arm getrokken. Ik draai me om, in de hoop om Chase daar voor me te zien staan, maar nee. Een lange, fors gebouwde Spanjaard met een strak, zwart shirt waar in grote witte letters SECURITY op staat, kijkt op me neer.

Ik hoor iets Spaans, maar geef dan aan dat ik alleen Engels spreek. Of ik iemand ken met de precies zelfde outfit aan als Chase. Heftig knik ik ja. Please, zeg me niet dat hij met iemand heeft geprobeerd te vechten.

Hij wenkt me richting een kamertje waar er allemaal verschillende hoeken van de club te zien zijn op kleine schermpjes. Hij wijst naar een camera die precies de bar filmt.

Ik zie Chase staan. Hij loopt weg en laat zijn drankje achter. Jessica komt. Flikkert iets in zijn drankje. Loopt weer weg. Chase komt terug. Drinkt het in één teug leeg. Tuurlijk is het weer Jessica! Wat is haar probleem?!

Mijn adem stokt en ik voel de woede al opborrelen. Ik mompel snel een bedankje en ren terug naar de rest. 'Chase is gedrogeerd.' Ze draaien zich allemaal met een ruk om. 'Wát? Hoe?' vraagt Daniel. Hij is rechtop gaan staan.

'Jessica,' zeg ik vluchtig. Ik wijs naar Daniel en Bryce. 'Jullie zoeken buiten naar Chase. Ik, Lynn en Jason zoeken binnen. Jessica laten jullie voor mij.' Boos schop ik mijn hakken uit, ik kan niet rennen op die dingen.

Na een half uur zoeken begeleidt Lynn me naar de wc's. 'Je ziet er echt niet uit, Kacy.' Ze pakt haar make-uptasje en wipt haar concealer eruit. Zuchtend kijk ik naar mijn spiegelbeeld. 'Ze vinden Chase sowieso wel,' stelt ze me gerust, als ze mijn dikke wallen ziet.

'Ja, ik denk dat je gelijk he-' Lynn drukt haar hand tegen mijn mond. Met haar andere hand zet ze een vinger tegen haar lippen.

'Kom op, werk gewoon mee. Ik weet dat je me wilt.' De stem komt gedempt uit het schoonmaak-hok, met de deur dicht. 'Néé. Laat me los, Jessica!'

Dat is Cháse.

Ik sprint zowat naar de deur en ruk hem open. Op slot. 'Open die fucking deur, of ik trap hem persoonlijk in!'

'Chase, waag het niet de deur te openen!' We horen een klikje, en de deur vliegt open. 'Wat wilde je doen? Aan m'n haren trekken?' zucht hij. Jessica in donkerrood ondergoed staat voor Chase, die vol zit met lippenstift-afdrukken.

'Kacy, rusti-' Het duurde niet meer dan een seconde voordat Jessica op de grond lag. Lynn sloeg haar armen om mijn middel heen en trok me weg. Woedend sla ik met mijn elleboog in haar buik. Ze heeft geen keus en moet loslaten.

Met allebei mijn benen aan weerskanten van Jessica's spuuglelijke lichaam, blijf ik slaan. Het enige wat ik hoor is gejammer en gehuil. Jup, dit is wat ze verdient.

Plotseling voel ik een paar sterke armen onder mijn oksels die me optillen en me naar de andere kant van de ruimte slepen.

'Rustig, verdomme,' bijt Chase me toe. Oh, en nu denkt ie dus wel helder na? 'Chase, laat me los!' Hij legt me ruw, maar ook weer zacht, op de grond en houd mijn polsen tegen de grond gepind. Voor ik het weet voel ik een naald in me prikken. Dit meen je niet, hé...

Chase staat op en schreeuwt tegen mensen die ik niet kan zien. Als ik me een beetje omdraai, zie ik dat zowat de halve club in de meisjestoiletten zijn. Het enige wat ik nog zie is Chase die word overmand door vier bewakers. Dan vervaagt alles.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu