43.

27.4K 631 181
                                    

*Kacy*

Chase is over vier dagen jarig, en ik weet nog steeds niet wat ik moet doen.

Ik heb nu mijn notitieboek voor me met maar één idee erop.

- Op bed in lingerie en alle kaarsen aan, met rozenbladen op de grond.

Dat is helemaal niet speciaal voor zijn verjaardag. Chase had voor mij elke dag een meisje die dit deed.

Als er opeens wordt geklopt, spring ik van bed en open de deur.

Ik dacht eerst dat het Chase zou zijn, maar het is Lynn. Gelijk sla ik de deur dicht.

'Kacy, please..' hoor ik aan de andere kant. 'Fuck off, Lynn,' reageer ik terug. 'Laat me het met je goedmaken.' Haar stem klinkt gebroken.

'Kacy, het spijt me dat ik het je niet heb verteld en heb gelogen. Ik ben Jason al kwijt.' Dat klopt, Jason liep gisteren al met een ander meisje. Niet dat hij een fuckboy is, maar als Chase vreemdging zou ik ook gelijk met een andere jongen hebben. Puur om het er in te wrijven.

'Lynn, laat me gewoon alsjeblieft met rust voor nu,' roep ik. 'Ik begrijp het, maar geef me alsjeblieft nog een kans.' Ze staat nog steeds voor mijn deur. 'Wat doe jij hier?' hoor ik Chase zeggen.

'Laat maar.' Dan hoor ik snelle voetstappen. Chase komt binnen. 'Wat deed ze hier?' vraagt hij aan mij. 'Goedmaken,' antwoord ik. 'Heb je dat gedaan?' Ik schud mijn hoofd. 'Goed zo.'

Hij gooit opeens een tas naar me toe. 'Wat is dit?' vraag ik. 'Open maar.' In het tasje zit een velvet-rode kettingdoos. 'Chase, dit hoef je echt niet te doen,' zeg ik. 'Jawel, open het.' Langzaam open ik het doosje.

Een gouden ketting met Chase's naam erop vult mijn zicht, net zoals tranen mijn ogen vullen. 'Oh mijn god!' zeg ik met hand voor mijn open mond. Ik vlieg hem om zijn nek.

'Hier heb je mijn voornaam voordat ik je mijn achternaam kan geven,' zegt hij in mijn hals. Hij doet de ketting bij me om en kijkt tevreden en trots naar me toe. En het is niet eens mijn verjaardag.

'Ik hou van je Chase,' zeg ik voordat ik mijn lippen op die van hem druk. Lachend zegt hij tegen mijn lippen aan: 'Ik hou ook van jou, Kacy.'

'Wil je vandaag iets doen?' vraagt hij dan aan me. Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet niet. We kunnen net zo goed gewoon slapen,' antwoord ik. Chase schopt zijn schoenen uit en gaat naast me liggen op bed.

'Of meer dan slapen.' Hij wiebelt zijn wenkbrauwen. Ik leg mijn handen op de zoom van mijn t-shirt en trek het van mijn hoofd af.

'Je bent ook zelfs mooi in een normale bh. Meer dan mooi zelfs,' grijnst hij. Ruw duw ik hem in het bed.

***
Hijgend leg ik mijn hand op zijn borst. Mijn handpalmen meten zijn gespierde buik terwijl mijn ademhaling weer op normale tempo op gang komt. Liefkozend streelt zijn hand op mijn rug.

'Ronde 2?' vraagt Chase. Net wanneer ik weer in actie wil komen, word er op de deur geklopt.

'Fuck,' zucht Chase. Boos loop ik naar de deur, als het Lynn is... Ik kijk door het gaatje,

en zie tot mijn verbazing,

mijn oom.

'Shit!' sis ik fluisterend. Chase gaat steunen op zijn ellebogen. 'Wie is het?' fluistert hij. 'Mijn oom!' schreeuw ik zachtjes. 'Rustig, trek gewoon wat aan,' kalmeert hij me. Chase springt uit bed en kleed zich aan.

'Ik ben spiernaakt! Als hij ons zo ziet, vermoord hij je!' fluister ik hysterisch. Hopeloos probeer ik wat bedekkends aan te trekken.

'Kacy?' hoor ik een schorre stem zeggen. Het is hem echt! 'Je weet dat ik je kan horen, hé? De muren zijn niet zo geluiddicht...'

Vol met schaamte sla ik mezelf op mijn hoofd. Chase houd zijn lach in. Wanneer ik wat aan heb, gooi ik de deur open.

'Oom!' gil ik enthousiast. Hij trekt me in een omhelzing en aait over mijn hoofd. 'Ik heb je gemist,' zegt hij. Ik duw hem van me af. 'Wat doe je hier eigenlijk?' vraag ik.

'Ik wou jou zien, natuurlijk!' Hij merkt Chase op, die verlegen achter me stond. 'Chase! Hoe gaat ie met je?' glimlacht mijn oom. 'Goed, met u?' Chase steekt zijn hand uit maar oom trekt hem ook in een omhelzing.

Ja, Chase hoort nu echt bij de familie.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now