29.

34K 760 194
                                    

*Kacy*

Zuchtend kijk ik naar de paarse vlek op mijn nek via de spiegel. Kon hij het niet doen op een andere plek, eentje die moeilijk te zien is? Ik vind het niet erg of zo, maar ik heb geen zin in vragen beantwoorden en rare blikken krijgen.

Wanhopig probeer ik het te bedekken met makeup. Het is nu wel wat zachter geworden, nu denken ze wel gewoon dat het een schram of random rode plek is. Zelfvoldaan loop ik de badkamer uit.

Eerst heb je mij: aangekleed, gedoucht en klaar voor vertrek.

En dan Chase: nog steeds in bed met de dekens half over hem heen, alleen in een boxershort. We zijn gister heel laat gaan slapen. Over een half uur vertrekken we naar de stad, samen met de rest van de vriendengroep. Zal ik Chase wakker maken? Ik wil niet dat we te laat komen.

Ik klim op Chase zijn heupen, één knie aan elke kant. Langzaam zie ik zijn wimpers open gaan. Hij wrijft met zijn vuisten in zijn ogen, knippert een paar keer. Dan krijg ik een lome, slaperige glimlach. Schattig.

Ik moet wel terug glimlachen. Het lijkt alsof iemand me heeft volgestopt met zonneschijn.

Snel pak ik mijn telefoon. 'Wat ga je doen?' zegt hij slaperig. Net wanneer de flits afgaat, bedekt hij zijn ogen met zijn handen. De foto is goed gelukt, voor mijn mening.

Chase rukt de telefoon uit mijn hand en trekt hem in mijn armen. Hij knuffelt me stevig. Ik kan zijn lichaamswarmte voelen, en het is het fijnste wat ik ooit gevoeld heb.

'Goeiemorgen,' hoor ik hem zeggen. Ik kruip dichter tegen hem aan. 'Ik neem aan dat dat een goeiemorgen terug is.' Ik antwoord met een knikje.

'We hebben nog maar een halfuur en dan gaan we,' informeer ik hem. Hij kijkt me even aan. 'Echt?' Ik knik. 'Oh shit.' Snel glipt hij het bed uit. Opent zijn kast. Pakt een outfit. Ik kijk vanaf het bed naar hem toe.

'Chase?' Hij kijkt op. 'Ik vond het gisteren fijn.' Er verschijnt een glimlach op zijn hemelse gezicht. 'Ik ook.' Hij heeft inmiddels al zijn broek aan en probeert zijn riem dicht te gespen.

Ik pak mijn telefoon en ga door wat social media. Zonder na te denken post ik de foto van Chase op Instagram.

'Wat is die vlek op je nek?' vraagt Chase opeens. 'Welke?' Ik reik met mijn hand naar mijn nek, en besef dan dat hij het heeft over de zuigzoen.

'Gisteravond heeft iemand iets achtergelaten daar zo,' zucht ik. Zijn vragende gezicht verandert in een grijns. 'Waarom bedek je het?' lacht hij. 'Waarom is het in zicht?' bijt ik terug.

Hij klimt lachend op bed met een tissue in zijn handen en veegt de laag makeup er af. 'Chase!' roep ik geërgerd. 'Hoezo? Mensen mogen het gewoon weten.' Hij trekt zijn shirt weer aan.

'Het ziet er sexy uit,' is zijn excuus. 'Ik vind het niet leuk om al die vragen te beantwoorden.' Ik haal mijn schouders op. 'Weet je wat nog meer sexy is? Jij,' knipoogt hij. Ik schud lachend mijn hoofd.

Hij kijkt even op zijn telefoon en rent dan de badkamer in. Nog geen 10 seconden later komt Chase met een perfect kapsel naar buiten.

'We moeten gaan, ze wachten in de lobby op ons.' Ik spring van het bed en volg Chase uit de deur.

Zodra we er zijn zie ik ze glimlachen. 'Leuke foto op Insta, Kace. Duurde het daarom zo lang?' grijnst Bryce. Ik knipoog snel terwijl Chase vlug mijn Instagram bekijkt. Een lange zucht komt uit zijn mond.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now