36.

34.3K 656 164
                                    

Als je me persoonlijk kent, please skip dit hoofdstuk.

*Kacy*

'Heb je honger?' vraag ik aan Chase. Hij schopt zijn schoenen uit en gooit mijn tas op de bank.

'Niet van onderwerp veranderen, kleed je uit,' zegt hij snel, terwijl hij zijn shirt uitdoet. Ik leg mijn handen op zijn gespierde borst om hem soort van tegen te houden.

'Rustig aan, sekstijger.' Ik duw hem op bed en open mijn kast om er een tasje uit te halen. 'Ik ben zo terug.' Zelfverzekerd heupwieg ik naar de badkamer.  'Niet te lang of ik beuk die deur open,' grapt hij.

Ik draai het slot om en begin met uitkleden. In het tasje zit een lingerie die mijn rondingen perfect uit laat komen. Ik check mijn beha-bandjes of ze niet verkeerd zitten, nog een beetje lipgloss en borstel mijn haar nog wat door.

Ik hoor een gefrustreerde grom buiten de badkamer. 'Nog even en ik ga aftrekken!' roept Chase. Ik gooi de deur open en blijf staan met mijn hand op de deurklink.

Chase's adem stokt. 'Holy fuck, Kacy.' De grote bult in zijn boxershort blijft niet onopgemerkt. Hij loopt naar me toe en streelt met zijn hand om mijn middel.

'Ik wou geen normale kleren aan,' zucht ik.  'Voor mij hoef je jezelf niet op te maken. Je bent bloedmooi in zelfs normale kleren. Beter nog zonder kleren,' grijnst hij.

'Verpest het niet, Chase.' Ik hou zijn brede schouders vast. 'Er valt niets te verpesten. Ik heb zo lang op dit moment gewacht. Jij hier voor me. Dat ik je kan aanraken wanneer ik wil. Dat ik je eerste keer kan nemen. Maar als je het niet wilt, ik kan nog wachten, net zoals ik hiervoor heb gedaan.' Dat laatste klinkt onzeker.

'We gaan niet wachten. Jij doet het.' Dan druk ik mijn lippen op die van hem. Er is geen twijfel of aarzeling. Hij zoent me hartstochtelijk en het is zo goddelijk.

Voor ik het weet slaat hij zijn handen om mijn achterwerk en tilt me op. Automatisch sluit ik hem in met mijn benen. Hij brengt me naar het bed en legt me zachtjes neer, alsof ik kwetsbaar ben.

Mijn comfortabele beha en onderbroek voelen opeens heel jeukerig en ruw aan. Ik probeer mijn beha-bandjes los te maken, wat niet lukt. Chase merkt het op en maakt het los.

Zijn duimen spelen met mijn tepels, waardoor ik mijn ogen dichtdoe en zachtjes kreun. Wanneer hij er één in zijn mond doet, begin ik sterretjes te zien. Hij plaagt me met kusjes en streelt met zijn tong over mijn borsten.

Ik weet niet of ik hem naar beneden of boven wil trekken, want ik wil meer weten over wat hij allemaal met zijn tong kan. Gefrustreerd kreun ik en trek zachtjes aan zijn haar.

'Rustig, ik weet wat je wilt.' En dat weet hij ook echt, want hij glijdt langzaam omlaag. Zijn trillende handen trekken mijn slipje van mijn heupen en gooit hem dan op de grond.

'Ontspan en doe je ogen dicht,' beveelt hij me. Terwijl hij met zijn andere hand om mijn bovenbeen geklemd zit, schuift hij twee andere vingers erin.

Ik verlies het compleet. Mijn hart klopt onregelmatig en mijn adem stokt. Ik krom mijn rug en duw mijn heupen meer naar voren.

Het bonzende plekje tussen mijn benen begint pijn te doen. Alsof Chase het kan voelen kust hij er zachtjes op terwijl hij nog steeds zijn vingers beweegt. Ik hoor hem zachtjes kreunen.

Hij gaat sneller en gebruikt zijn tong ook. Het bloed in mijn lichaam raast en ik krijg het heter. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek. Uiteindelijk breekt het genot in kleine stukjes weer af. Het voelt hemels. Chase komt weer tevoorschijn en kust me.

Ik voel zijn erectie tegen mijn been aan en draai ons snel om zodat ik boven hem zit. 'Je maakt me kapot,' gromt hij tegen mijn lippen aan. Ik maak me los en schuif van zijn lichaam af. Hij steunt op zijn ellebogen om te zien wat ik doe.

'Je doet me echt pijn,' zegt hij met een lage stem. 'Oh ja? Waar heb je pijn dan?' lok ik hem uit. Hij klopt op de strakke bult in zijn boxer. 'Moet je er een kusje op?' Snel trekt hij zijn onderbroek uit en houd zijn stijve vast. 'Ja, een hele heftige tongzoen. Dáár.' Ik streel de hand van zijn rug en hou het vast.

Chase weet dat dit mijn eerste keer is dat ik dit bij een jongen doe. 'Gebruik je hand ook.' Hij houd mijn hand vast en beweegt op en neer. Na een tijdje laat hij mijn hand los terwijl ik doorga. 'Zo?' vraag ik onzeker. 'Ja, zo. Het is... fantastisch.' Hij heeft zijn ogen dicht.

Iets brutaler neem ik de top in mijn mond en zuig eraan. Chase valt bijna van het bed af. Hij houd mijn haar vast en trekt er lichtjes aan. Ik kijk op. Hij heeft zijn ogen halfdicht en zijn andere hand zit op zijn hart gedrukt.

Nu probeer ik alles in mijn mond te nemen. Het gewicht ervan op mijn tong maakt me opgewonden. Met mijn tong, lippen en mond probeer ik hem op het randje te brengen.

'Waag het niet om te stoppen.' Zijn hele lichaam trilt en bij elke keer dat ik boven kom gromt hij. Ik luister naar zijn bevel en doe mijn hele best om hem tevreden te stellen. Al snel heeft hij ook zijn toppunt bereikt.

Chase trekt me omhoog. 'Ik ga dit zo lekker voor je maken.' Ik voel zijn hart snel kloppen onder al zijn spieren. 'Dat is het al.' Hij grijnst en houd mijn middel steviger vast. 'Dit is nog niks.'

Chase strijkt met zijn lippen in mijn hals en zuigt dan zacht op een stukje huid. Deze keer laat ik het toe, want ik ben het zat om te ontkennen wat ik voor Chase voel.

Ik hoop dat ik een goeie besluit heb genomen, want als Chase mij verlaat weet ik het niet meer. Ik zal me zo hopeloos en verdrietig voelen, dat ik zelfs de pijn voel als ik er over denk.

Twee dingen zijn zeker: Ik hou zo erg van deze persoon, die nu in mijn armen ligt en me laat denken dat ik het enigste speciale meisje op de wereld ben.

En ik ga het vanavond doen, met Chase, en niemand anders. Want als er iemand is aan wie ik mijn maagdelijkheid toevertrouw, is het Chase wel.

'Chase...' huiver ik. Hij laat het stukje huid achter en kijkt me aan.

'Wil je dit?' raspt hij. Ik knik gelijk ja. 'Als we het doen, is er geen weg terug. Ik wil dat je er volledig achter staat, Kacy.' zegt hij.

Weer knik ik.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now