27.

32.7K 742 263
                                    

*Chase*

We zijn eindelijk klaar met het uitpakken. Kacy's koffers waren echt veel.

'We hebben nog ongeveer 2 uurtjes voor het diner, zullen we naar de rest gaan?' stel ik voor. Ze knikt en volgt me naar buiten. Voor hun deur sla ik een arm om Kacy heen terwijl zij klopt.

Daniel doet de deur open en leid ons naar binnen.

'Bryce, ga kleren aandoen!' horen we Jason schreeuwen. Bryce loopt met zijn boxershort door de kamer. Ik en Kacy lachen ons dood. 'Zijn jullie al klaar met uitpakken?' vraagt Bryce. Kacy knikt en neemt plaats naast Lynn.

'Jason, kan je even komen? Moet je even wat vragen,' begin ik. Ik heb geen idee hoe ik het ga vragen, en ik weet nu al dat ik verbaasde blikken zal krijgen, maar ik heb hulp nodig. Van iemand met ervaring.

Jason kijkt op en iedereen kijkt me vragend aan. 'Eh, ja, tuurlijk.' Hij volgt me mee naar buiten.

Ik adem diep in en wrijf met beide handen in mijn nek. 'Hoe heb jij het gevraagd aan Lynn?' vraag ik. Verwarring. 'Verkering?' vraagt Jason. Ik knik, zachtjes bijtend aan de binnenkant van mijn wang.

'We waren op een date. In een restaurant. Maar als ik het opnieuw kon doen, zou ik het zeker anders doen. De manier waarop ik het heb gedaan was te... "basic",' vertelt Jason. 'Het was een te voorspelbare manier.'

'Dus moet ik het op een andere manier doen?' frons ik.

'Je kan zelf kiezen hoe je het wilt doen, maar doe het niet te cliché. Maak het uniek, iets wat zij niet vergeet,' raad hij me aan. 'Oké, oké. Thanks, man.'

'Geen probleem, succes,' glimlacht hij. Grappig hoe Jason eerst echt bang voor me was, en nu opeens liefdesadvies aan me geeft. Man, man, man. Ik dacht dat het een mythe was toen ze zeiden dat meisjes je echt kunnen veranderen.

Wanneer we binnen lopen, zie ik Kacy en Lynn druk kletsen. Daniel vraagt me waar het over ging, maar ik wuif het weg. Wanneer hij het nog eens vraagt, gooi ik een verdovende blik. Al snel spelen we een potje FIFA.

***
'Chase, we moeten ons ook nog klaarmaken voor het avondeten,' herinnert Kacy me na een tijdje. 'Oh shit, dat is waar ook. Bryce, neem jij mijn potje over?' Ik geef hem de controller, neem afscheid, en loop dan met Kacy terug naar onze kamer.

'Waar ging dat over, jij en Jason?' vraagt ze plotseling. 'Uh, gewoon... jongensstuff...' stotter ik. Ik loop vast en dat merkt ze. 'Ja, ja. Je kan ook gewoon zeggen dat je niet wilt dat ik het weet.' Ze draait zich om en opent stug haar kast.

'Nee, Kacy, zo zit het niet... Met sommige dingen hoor je gewoon niet te bemoeien.' Het klinkt echt heel anders dan wat ik in mijn hoofd hoorde.

Ze draait met opgetrokken wenkbrauw om. 'Oké. Als je het zo wilt.'

*Kacy*

Ik wil gaan douchen, want ik heb vandaag de hele tijd zitten zweten, en in Chase heb ik nu ook niet echt zin meer. Boos pak ik kleding en wat ondergoed.

Ik wil de badkamerdeur net op slot doen, maar Chase trekt hem open.

'Kacy, ga je nu echt zo doen?' Niet-gelovend kijk ik hem aan. 'Weet je Chase? Ik weet alles over je, volgens mij ben ik de enige die wat weet over je verleden. Je houd even een gesprek met Jason, ik vraag je er wat over, en je klapt dicht. Is dat gesprek nou erger dan alles wat je is overkomen?'

Chase kijkt me gekwetst aan. Ik besef net wat ik heb gezegd en verontschuldig me gelijk. 'Fuck, sorry, wou het niet zo ze-' Abrupt word ik afgekapt.

'Als je het zo graag wilt weten: Ik vroeg Jason godverdomme hoe ik aan een meisje dat ik verdomd leuk vind, moet vragen of ze mijn vriendin wilt zijn. Ik herhaal, bemoei je niet met overal,' zegt hij met zijn handen in de lucht.

'Maar, hey! Mensen zijn zo nieuwsgierig! Tegenwoordig moet je ze alles vertellen, dat bijna niks meer een verassing is.'

Au.

'Ik ga douchen.' Ik doe de deur dicht en open de kraan. Ik hoor Chase gedempt vloeken. Shit, shit, shit.

***

Zuchtend sla ik een handdoek om mijn middel en eentje om mijn haar. Ik wou net gaan omkleden, totdat er op de deur geklopt word.

'Kan ik naar binnen?' hoor ik aan de andere kant. Ik haal de deur van de slot, maar doe hem niet open. Vijf seconden later trekt Chase de deur open.

Hij heeft een zwarte ripped jeans aan, met een wit t-shirt. Snel doet hij zijn haar en loopt dan weer naar buiten.

Ik doe mijn kleding aan en fix mijn makeup en haar even.

 De mooie zwarte broekpak omhelst mijn figuur en ik ben er trots op

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De mooie zwarte broekpak omhelst mijn figuur en ik ben er trots op. Vol zelfvertrouwen loop ik de badkamer uit, waar ik Chase aantref op bed.

Hij kijkt op zijn telefoon, maar wanneer hij mijn hakken op de vloer hoort tikken, kijkt hij op. Ik doe alsof ik een paar dingen in mijn tas aan het gooien ben, maar ik zie heus vanuit mijn ooghoek dat Chase me met open mond aankijkt.

'Zullen we?' zeg ik met de tas aan mijn hand. Hij blijft staren. 'Chase?' Schuddend uit zijn droomwereld richt hij zich weer op mij. 'Eh, ja, we gaan.' Hij staat op en loopt samen met mij de suite uit.

***
In het restaurant is het echt super druk. We waren best laat omdat we het niet konden vinden. Zodra we de drukke ruimte binnen lopen, vult het geluid van borden en bestek mijn oren. Het ruikt er echt lekker.

Als we langs een tafeltje met alleen maar jongens lopen, hoor ik dingen als: 'Stel je voor wat voor een beest zij in bed zou zijn...' of 'Die ass zou ik wel voor mezelf willen.'

Meisjes houden van aandacht, maar ik verzeker je: niet zulke aandacht.

Chase raakt duidelijk erg gefrustreerd. Zonder na te denken slaat hij me op m'n kont en knijpt er even in. De jongens stoppen gelijk met opmerkingen maken. Chase knipoogt naar ze en vervolgd dan de weg naar onze vrienden.

'Fijne aanraking,' zeg ik sarcastisch. 'Moest even laten zien dat je niet te koop bent,' grijnst Chase. Ik rol mijn ogen en neem plaats.

'We wisten niet wat jullie wilden, dus we hadden alleen maar wat drinken voor jullie besteld,' zegt Lynn spijtig. 'Maakt niet uit.' We overleggen wat we willen en nemen uiteindelijk toch de steak.

We waren rustig aan het eten en babbelen, totdat Melissa aan kwam huppelen.

Hoe kon ik de dramaqueen van de school nou vergeten?

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu