42.

26.2K 593 79
                                    

*Kacy*

We hebben ons klaargemaakt en lopen nu naar beneden. Chase draagt een lichtroze hoodie met een zwarte spijkerbroek, en ik heb iets losjes aangedaan met gewoon een kort broekje. We wilden niet al te comfortabele kleren aandoen, omdat we hebben gehoord dat we zometeen met z'n allen een foto gaan maken.

Aangekomen in de lobby geven we snel de sleutels af bij de receptie en lopen dan naar het verzamelpunt. Chase houd mijn hand vast en knijpt er even in.

'Vond je het leuk?' vraagt hij. Ik geef een kort knikje. 'Tuurlijk vond je het leuk. Ik bedoel, je hebt wel je maagdelijkheid verloren in één van deze kamers.' Ik sla hem speels op zijn wang. 'Die had ik verdiend,' mompelt hij.

Mevrouw Huyter gaat op een stoel staan, midden in de lobby.

'Luister, jongeren!' Iedereen kijkt nu naar haar. 'Je stapt in één van de bussen buiten, en als we op het vliegveld zijn, verzamel je weer op het verzamelpunt. We maken daar een groepsfoto, dus tut jezelf maar op in de bus.' Ze gaat er zuchtend weer vanaf. Iets zegt me dat ze liever geen docent wilde zijn.

Chase gaat helemaal achterin de bus zitten, dus doe ik dat ook. 'Je bent echt bloedmooi,' zegt Chase opeens. 'Waar heb ik dat compliment aan verdiend?' lach ik. Hij speelt met mijn haar. 'Gewoon. Het is zo.' Hij drukt een hete kus op mijn wang en trekt dan een deken uit zijn tas.

'Ga je gelijk slapen?' vraag ik. 'Je weet dat we maar ongeveer een kwartiertje in de bus moeten zitten.' Hij legt het deken op mij. 'Je hebt het vast koud met dat korte broekje,' zegt hij wijzend naar het kledingstuk. Ik hou van hem.

***
'Nou, we zijn er weer, hé?' zegt Chase terwijl hij onze kamerdeur opent.

We zijn weer terug op Highston, en eerlijk gezegd zou ik echt weer terug naar Ibiza willen.

In het vliegtuig hebben we alleen geslapen en een film gekeken. Chase heeft stiekem ondergoed voor me gekocht bij de Victoria's Secrets op het vliegveld. Ik was echt alleen maar een broodje gaan halen, en ik kom terug om Chase te vinden met een tasje en daarin uitdagend ondergoed.

'Wil je gelijk slapen?' vraagt Chase aan me. Ik knik moe ja. Ik ben echt kapot en kan wel een week doorslapen. Alle slaap die ik heb gemist in Ibiza, klapt me nu in het gezicht.

Chase duwt zijn bed tegen die van mij aan, waardoor we nu een tweepersoonsbed hebben. Hij kijkt tevreden naar zijn creatie en stopt me dan in.

'Wil je dat ik bij je slaap?' Ik trek hem het bed in. 'Ja dus?' lacht hij. Hij kleed zich uit en komt dan naast me liggen.

We hebben het hele weekend om uit te rusten, en dan moeten we weer naar de lessen. Ik pak mijn koffers morgen wel uit, nu even genieten van Chase.

'Slaap lekker, Kace,' hoor ik nog voordat ik in slaap val.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now