37.

30.7K 628 78
                                    

*Chase*

Langzaam word ik wakker door het licht dat door de gordijnen naar binnen schijnt. Kacy ligt tegen me aan te slapen met haar rug naar mij toe. Impulsief sla ik mijn arm om haar heen.

Ik was gisteren zo bang dat ik het verkeerd deed, dat ik zelf geen eens durfde te ademhalen. Als ik niet voorzichtig deed, kon ze vandaag de hele dag niet meer lopen. Althans, dat denk ik.

Zachtjes haal ik mijn hand door haar bruine haren. Als ik op de klok kijk, ben ik gelijk klaarwakker.

'Kacy. Kacy!' Ik por haar lichtjes in haar zij. Ze draait zich half om waardoor ik meer van haar naakte lichaam kan zien, wat deels verscholen onder het witte laken zit.

'M-hm?' mompelt ze. 'We moeten inpakken en het is al laat.' Vandaag is onze laatste echte dag hier, morgen vertrekken we weer naar Californië. Ze gaat snel rechtop zitten waardoor het laken van haar afvalt. Schichtig houd ze de deken tegen haar borsten aangedrukt, maar wanneer ze merkt dat alleen ik er ben, laat ze het weer los.

Ze pakt haar telefoon van het nachtkastje. Wanneer ze naar de tijd heeft gekeken, gooit ze hem door de kamer en ploft weer op het bed. Ze heeft duidelijk geen zin. Het is één uur 's middags en we moeten de koffers om drie uur inleveren.

Rustig buig ik me om haar heen. 'Als je niet wilt kunnen we blijven liggen en niets doen, terwijl ik Lynn en zo vraag of ze voor ons willen inpakken,' stel ik voor.

'Terwijl wij toe kijken?' Ik knik. Ze gaat weer rechtop zitten en doet haar haar in een losse knot. 'Nee, hoeft niet. Wil jij ontbijt, ik bedoel, lunch voor me halen?' vraagt ze.

'Alleen als ik een kusje mag.' Ze is al opgestaan en heeft mijn shirt van de grond geraapt. 'Je bent echt cliché, wist je dat?' lacht ze. Soepeltjes trekt ze het shirt aan.

Ze loopt naar het bed om me een kus te geven, maar ik hou haar vast, waardoor de kus meer een zoen is. Ze slaat me speels op mijn wang. 'Ga nu maar mijn eten halen.' Zuchtend sta ik op om een boxer en een zwembroek om te doen.

***
Kacy wilt waarschijnlijk ontbijt uit een bakkerij. Als ze uit het restaurant wou, had ze roomservice gebruikt.

Wanneer ik door de lobby loop, voel ik tientallen ogen op me branden. Iedereen kijkt me aan. Ik dacht eerst dat het door mijn blote bovenlichaam kwam, maar als een meisje langs me loopt, heb ik een idee waar het over gaat.

'Vieze meisjesgebruiker,' sist het onbekende meisje. Ik ken haar ergens van, ze zit bij mij op school. 'Chase!' hoor ik Bryce achter me roepen. Ik draai me vragend om.

'Ging het goed gisteravond?' grijnst hij. 'Hoe bedoel je?' Ik wil het liefst die grijns van zijn gezicht slaan. 'Het hele hotel kon het horen. Vond Kacy het leuk?' grinnikt hij.

'Hou je bek of ik sla je tanden in je strot,' grom ik. Bryce heeft nooit geweten van ophouden.

'Kom op man, je vriendin waar je pas een week mee hebt ontmaagden? Dat is ziek laag.' Ik weet niet waarom, maar die uitspraak maakt me woedend.

Ik pak Bryce bij zijn kraag en duw hem tegen de eerste de beste muur die ik zie. Al het adem ontsnapt uit zijn longen.

'Luister goed naar wat ik zeg. Jij weet helemaal niks over wat er gebeurt tussen mij en mìjn vriendin. Of ze ontmaagd is, is niet jouw probleem. Dat het hele hotel het heeft gehoord, boeit me niet. Maar dat je zo naar mij toekomt, met de ballen om dat aan mij te vragen? Ik ga er voor zorgen dat je je pik nooit meer kunt gebruiken,' bries ik.

Hij kijkt me doodsbang aan. Ik laat hem verveeld los. Weer kijkt iedereen naar me.

'Heb ik iets gestolen, of zo?' schreeuw ik. Ze kijken nu allemaal naar iets anders. Nog steeds boos ren ik het hotel uit. Kacy wacht op haar eten.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now