21.

32.6K 828 101
                                    

           

*Chase*

'Pak jij even je laptop?' vraag ik aan Kacy. Ze knikt en staat op. Ik loop alvast naar mijn la. 'Chips of popcorn?' vraag ik. Ze twijfelt even en antwoordt dan. 'Doe maar chips.' Ik pak de paprikachips en ga dan op de bank zitten.

Kacy stopt haar stekker in het stopcontact en komt dan ook op de bank zitten. Ze pakt een handvol en stopt het dan in haar mond. 'Wauw, jij eet sexy,' grijns ik. 'Ik ben altijd sexy.' Dat klopt, maar ik ben te verlegen om het toe te geven.

Ze start Netflix op. 'Wat voor genre?' vraagt ze. 'Horror.' Ze aarzelt even en klikt dan op de categorie. 'Wat? Kan je niet tegen horror?' plaag ik haar. 'Jawel.' Ze steekt zelfverzekerd haar kin in de lucht.

***

Inmiddels, een halfuur in de film, zit Kacy helemaal onder haar deken, dichtbij mij aan. We kijken nu het gedeelte dat er elk moment iets engs kan komen. 'Ik haat horrorfilms,' klaagt ze. 'Hoezo?' vraag ik. 'Want je weet nooit wat je kan verwa-' Een meisje met witte ogen en een witte jurk neemt het hele scherm over. Kacy slaakt een hoge gil en ik moet toegeven, ik schrok ook.

Kacy klapt de laptop dicht en gooit hem op de grond. 'Ja, dat is het wel voor vanavond, ik ga slapen.' Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en lach hardop. 'Kan je nu nog wel slapen?' vraag ik. Ze draait zich om en zet haar handen op haar zij. 'Misschien.' Ze loopt naar de badkamer en maakt haar gezicht schoon.

Ik vouw de deken op en leg hem onder de bank, voor een volgende keer. Zuchtend loop ik naar de badkamer en doe een hoofdband om zodat mijn haren niet in de weg zitten. Kacy kijkt me vanuit haar ooghoek aan. 'Mag ik een masker lenen?' vraag ik haar. 'Wat? Wat zei je?' Ze legt haar reinigingslotion neer en kijkt me verbaast aan.

Ik wijs naar mijn gezicht en beantwoord dan haar vraag. 'Mijn gezicht is van nature al mooi, maar ik moet er zelf voor zorgen om het glad en zacht te houden. En we gaan naar Ibiza, dat betekent veel fastfood en snacks, en dat betekent ook puistjes,' leg ik uit.

Ze schudt glimlachend haar hoofd en pakt haar tube. 'Nooit gedacht dat jongens daar zich ook druk om maken...' zucht ze. Ik merk de tube op. 'Zijn maskers niet van die velletjes?' vraag ik, wijzend naar de tube. 'Nee, dit is een opdroog-masker, moet je smeren over je gezicht en dan eraf scrubben.' Ze geeft de tube aan mij en vervolgt dan haar avond-routine.

'Ik heb echt geen idee hoe ik dit moet aanbrengen,' geef ik toe. Ze zucht en pakt dan een kwast. Ze neemt de tube uit mijn handen en opent hem. Geconcentreerd spuit ze een klein klompje op de rug van haar hand en legt dan de tube weg. Ik til haar op en leg haar op de wasbak. 'Nu kan je beter bij mijn gezicht,' knipoog ik.

*Kacy*

Ik begon op zijn voorhoofd, en werkte mijn weg naar beneden. Toen ik bezig was op zijn neus, merkte ik zijn blauwe ogen op. Ik staarde er volgens mij een minuut naar, want Chase kuchte. 'Puist gespot?' vraagt hij. 'Nee, je huid is echt gaaf,' complimenteer ik hem. 'Awh, dank je. Jouw gezicht is ook heel mooi.' Ik moet glimlachen en sla mijn ogen neer.

'Ben je nou verlegen?' vraagt Chase. 'Nee,' zeg ik strak. 'Ja, dat ben je wel,' grinnikt Chase. 'Moet ik je masker afmaken of moet ik gaan slapen?' waarschuw ik hem. 'Masker.' Hij houdt gelijk zijn mond.

Wanneer ik in de buurt van zijn lippen kom, is de drang echt te groot. Zijn lippen zijn vol en perfect, en steeds wanneer ik ernaar kijk, denk ik weer aan de eerste keer dat we zoenden. Ik bijt op mijn lip om me in te houden.

De masker zit nu helemaal op zijn gezicht. 'Ik ben klaar.' Ik leg de tube weg en gooi de kwast in de wasbak. Chase zit voor me, dus ik kan niet van de wasbak af. Hij zet zijn handen langs mij op de wasbak en kijkt me dan aan. 'Chase, mag ik er nou af?' vraag ik. Chase kijkt even naar mijn lippen. 'Wacht even,' fluistert hij, voordat hij zijn lippen op de mijne drukt.

Eerst was ik in shock, maar ik zoen terug. Ik sluit hem in mijn benen en ga met mijn handen door zijn haar. Een bom vol vlinders ontploft in mijn buik. Chase vraagt om toestemming met zijn tong, waardoor ik mijn mond een beetje open. We raken verwikkeld in een heftige tongzoen.

Chase is de eerste die terugtrekt, we hijgen allebei een beetje. 'Zit mijn masker nog goed?' lacht Chase. 'Perfect,' glimlach ik. Chase haalt me van de wasbak af, en ik ruim alles op in mijn toilettas. Vanuit de badkamer zie ik dat Chase onder zijn dekens kruipt en dan nog zijn telefoon pakt. Blozend bijt ik op mijn lip.

Ik sluit de badkamerdeur achter me dicht, en ruim nog even op. 'Heb je zin om naar Ibiza te gaan?' vraagt Chase. 'Is dat een serieuze vraag?'

Hij negeert mijn opmerking. 'Wat wil je d'r allemaal doen?' zegt Chase. 'Eerst ga ik er pizza eten. Dan ga ik naar een club. En we moeten nog natuurlijk dat schema van school volgen. Jij?' antwoord ik. 'Pizza en slaap,' gaapt hij.

'Geen club?' vraag ik met ongeloof. Hij schudt zijn hoofd. 'Geen behoefte aan. Steeds wanneer ik naar een club ga, loopt het fout af.' Hij gaapt weer. 'Wow, je bent echt veranderd,' staar ik hem aan. 'Hoe bedoel je?' vraagt hij.

'Nou, eerst was het van: club, zuipen, herrie schoppen, elk meisje neuken,' leg ik uit. 'Je draaide je je zelfs om toen ik me omkleedde.' Ik ga op mijn bed zitten en kijk hem aan. 'Wilde je dan dat ik keek?' lacht hij. 'Nee, zo bedoelde ik het niet. Het boeit me gewoon niet als je keek, want je ziet meisjes ook altijd in hun bikini.' Chase trekt zijn wenkbrauw op.

'Het punt is, je personaliteit is beter geworden,' zeg ik. Ik doe alle lichten uit en mijn nachtlampje aan, en kruip dan onder mijn dekens.

'Kacy?' vraagt Chase. 'Ja?' Ik kijk Chase aan. 'Wist je nog die keer bij jou thuis? (a/n: hoofdstuk 8)' vraagt Chase. 'Ja...?' Dat herinner ik me sowieso. Toen was onze eerste kus.

'We maakten toen een weddenschap dat als mijn personaliteit beter zou worden, ik een kus kreeg. En zo niet, ik je trakteerde op een etentje.'

Ik glimlach en ga recht op zitten. 'Wil je nu een kus?' vraag ik. 'Ja. En omdat ik het niet eerder was, trakteer ik je ook op het etentje. In Ibiza. Met z'n tweetjes,' belooft hij.

Ik sta op en loop naar Chase toe. Ik druk 10 seconden lang, zoals beloofd, mijn lippen op die van hem. Wanneer ik weer naar mijn bed wil, pakt Chase me vast bij mijn middel en legt me naast hem in bed neer. 'Ik was toch al bang om alleen te slapen, vanwege die horrorfilm,' fluister ik lachend.

Hij houdt me vast met zijn armen en drukt een kus op mijn kruin.

'Slaap lekker,' hoor ik Chase fluisteren, voordat ik in slaap val.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now