19.

31.3K 738 193
                                    

*Kacy*

De bel was gegaan en Lynn ging naar haar les. Ik ging even snel naar mijn kamer, zodat ik mijn rugzak even kon verwisselen met een handtas. Ik voelde mijn telefoon opeens trillen in mijn zak, dus pakte ik hem eruit om het appje te lezen.
Chase: Hey, sorry dat ik zo gemeen deed vanochtend. We hadden het net goedgemaakt en dan kom ik met dat nieuws.

Net wanneer ik wil reageren bots ik tegen iemand op. 'Sorry, ik kee-' Geschrokken kijk ik Chase aan. 'Ja, hey.'

'Heb je mijn appje gelezen?' vraagt ie dan. Ik knik en glimlach. 'Het spijt mij ook, ik begon opeens over Melissa.'

'Nog naar de stad gaan vanmiddag?' vraagt hij lief. Ik wou bijna met "Ja, graag" antwoorden, totdat ik me herinner dat ik met Lynn zou gaan, om het "noodzakelijke" te halen. 'Sorry, ik ga al met Lynn. En we gaan meisjesspullen kopen, weet je..' lach ik. Chase bloost, het is echt schattig.

'Ja, oké, is goed, is prima.' Hij wilt zo snel mogelijk het gesprek afronden, wat het duizend keer grappiger maakte. Terwijl ik lach, loopt ie haastig weg.

'Hey, wacht! Chase!' roep ik hem achterna. Hij draait zich om. 'Het groepje?' herinner ik hem. 'Oh ja, ik heb gehoord van Bryce dat we alleen moeten.'

'Hoezo dat dan?' vraag ik hem. Ik weet al waarom, ik wil gewoon weten wat hij d'r van zal maken.

'Geen idee, misschien waren wij de laatste en zijn er niet genoeg tweetallen,' liegt hij. Nonchalant haalt ie zijn schouders op. 'Of heeft Bryce er niet voor gezorgd?' Hij kijkt betrapt en grijnst dan scheef naar me. 'Je weet het, hé?' lacht hij. 'Misschien.' Ik draai me met een ondeugende grijns om en wandel dan naar mijn kamer.

*Chase*

Ze maakt me echt gek. Maar het feit dat ze er zo luchtig over doet betekent misschien dat ze het zelf ook wil. Misschien is ze wél verliefd op me.

Als ik eenmaal in de kantine ben, zie ik dat er word gevochten. Een groepje mensen staat rondom het evenement. Ik versnel mijn pas. Het zou Kacy kunnen zijn.

Ik wurm en duw me door de mensen. Jason vecht met Ian, en Lynn probeert het hopeloos te stoppen.

Ik duw Jason van Ian af en hou Jason aan de kant. Daniel en Bryce komen aangerend en houden Ian op afstand. 'What the fuck is er gebeurd?' vraag ik aan Jason. Jason trekt zich los en haalt zijn hand door zijn haar. 'Vraag het maar aan die slet.' Hij kijkt vies naar Lynn, vervolgens stampt hij de trap op.

Lynn is helemaal overstuur en begint met huilen. 'Lynn, rustig.' Ze is helemaal aan het schokken, dus hou ik haar even vast. In de verte hoor ik Kacy roepen. 'Lynn! Oh my god, wat is er gebeurd?' roept ze. Lynn trekt zich uit mijn armen en omhelst Kacy.

'Het ging... allemaal z-zo snel..' Kacy kijkt me even bezorgd aan en vraagt dan aan mij wat er is gebeurd. 'Ik weet het echt niet, ik zag Jason en Ian opeens vechten.' Ik trek mijn schouders op en loop dan naar Ian. 'Wat is er gebeurd?' vraag ik aan Ian.

'Hou je neus in je eigen zaken!' spuugt hij in mijn gezicht. Ik pak hem op bij zijn kraag en breng zijn gezicht dichter bij het mijne. 'Zeg me nu wat er is gebeurd of ik sla al je tanden eruit en laat je ze doorslikken,' spuug ik terug. 'Chase!' waarschuwt Kacy me. Ik gooi hem terug op de stoel en kijk hem dan aan.

Hij veegt zijn mond af en begint dan. 'Ik sloeg Lynn op haar kont, toen ze zich omdraaide om me te slaan, zoende ik haar. Jason zag het en het volgende moment was ik met hem aan het vechten.' Ik geef hem een hoek tegen zijn kaak. 'Raak meisjes niet aan,' snauw ik.

'Moet jij zo nodig zeggen. Jij stopt je lul in elk meisje,' zegt Ian zacht, dat ik het nog kan horen. Ik gooi hem van de stoel en hou mijn vuist boven zijn gezicht. Kacy komt aangerend. 'Zeg dat nog eens,' daag ik hem uit. 'Het is toch waar! Je kamergenoot ga je ook binnen no time scheuren!' schreeuwt hij. Dat was de druppel, dat hoeft hij niet te zeggen waar Kacy bij is.

Ik sla hem met al mijn kracht tegen zijn neus. Theolone, de dikzak, komt ook aangerold. 'Ryder! Naar mijn kantoor, nu!' Ik sta op en loop naar zijn kantoor. Kacy rent me achterna. 'Chase..'

'Niet nu, Kacy,' zucht ik. 'Chase!' Ik draai me met een ruk om. Ze had waarschijnlijk niet verwacht dat ik zou omdraaien dus ze schrikt een beetje. 'Wat is er?' vraag ik geïrriteerd. 'Wat is er? Je vraagt mij wat er is?' zegt ze. 'Normaal als ik jou zie vechten doe je nooit zo. Je zou hem op z'n minst laten staan zodat hij terug kon vechten.'

'Ben je boos om wat hij zei?' vraagt ze dan. 'Wat zei hij dan?' vraag ik. 'Je weet heel goed wat hij zei.' Ze komt dichterbij en staat voor me. 'Oké, wat is je punt?' probeer ik. 'Waarom werd je boos? Het is toch zo?' vraagt ze nu zachter. 'Wat?! Dat ik mijn lul in elk meisje stop?!' schreeuw ik. Ze geeft geen antwoord.

'Heb ik mijn lul in jou gestopt?!' Ik word nu echt woedend.

'Dat zei ik niet..' Ze probeert me te kalmeren maar ik duw haar van me af. 'Misschien ben ik veranderd! Maar, hey! Dat weet jij niet! Want de badboy of player of wat dan ook van de school, veranderd nooit! Die doet altijd alles fout. Eens slecht, altijd slecht!' Ik draai me weer om en vervolg mijn weg naar de directeurs lokaal.

Kacy in shock achterlatend.

Say Hi To My Roommate: The Badboy ✔Where stories live. Discover now