10

1.3K 152 56
                                    

İyi okumalar~ Stream yapmayı unutmayın EXO-Ls~

O akşam eve girdiğimde Chibi'yi salonda bulmayı beklemiyordum. Ben her zamanki gibi yokluğumda yatağıma kurulmuş olacağını düşünmüştüm ama o, gece lambasının aydınlattığı odanın içinde halının üstünde Chanyeol'un ona aldığı oyuncak fare ve yumakla boğuşup duruyordu. Sonunda yokluğumda yalnızlığını giderecek arkadaş bulmuştu. Onu izlerken garip davranışlarına güldüm ve cebimden telefonumu çıkarıp videoya almaya başladım. Birçok fotoğrafı vardı ama bu ilk videosu olacaktı. Kaydettiğim videoyu Chanyeol'a atmak için hamle yapmıştım ki aklıma Chanyeol'un bende numarası olmadığı geldi.

Ama bunu mutlaka ona atmam lazımdı. Onun da görmesini istiyordum ve yarını filan bekleyemezdim, benim gibi bugün o da çok yorulmuştu ve bize iyi gelecek şey Chibi'ydi.

Rehberimden Kris'in numarasını bulup mesaj atarak Chanyeol'un numarasını istedim. Çok geçmeden yanıt olarak numarayı atmıştı. Teşekkür mesajımı atıp Chanyeol'un numarasını kaydettim. Video yüklenip ona gittiğinde ardından kısa bir not ekledim.

Baekhyun:
-Beni daha çok seviyor, diye ona bunları alıp kıskançlık yaptın, değil mi? Geldiğimi bile fark etmeden oyuncaklarıyla oynuyor. Artık benden çok onları sevecek.

Dikildiğim kapıdan uzaklaşıp içeriye geçtim. Telefonu sehpaya bırakıp Chibi'yi kucakladım. Otururken onu da dizime koydum.  Biraz oyununa ara verebilirdi. Onu özleyen bir ben vardım yanında. Benimle ilgilenmeliydi.

"Kızım, ben geldim. Merhaba demek yok mu?" Cevap olarak patisini yalayınca gülerek başını sevdim. "Bana sırnaşman gerekmiyor muydu? Pabucum dama atılmış gibi hissettiriyorsun. Beni iki oyuncağa satacak mıydın Chibi?"

O sırada telefonumun ışığı titreşerek yanmıştı. Elime alıp Chanyeol'dan gelen mesajı açtım. Chibi de kucağımdan kaçarak oyuncaklarının yanına dönmüştü.

Chanyeol:
-Baekhyun sensin, değil mi?

-Numaran yoktu, bu yüzden biraz şaşırdım.

-Öyle bir amacım yoktu, biliyorsun. Ben sadece oyuncaklarla kendimi ona affettirmek istemiştim. Seni sevmeye devam edecektir. Sevilmeyecek biri değilsin ki gece oyuncakları unutup yanında olacaktır.

Son cümlesini okuyup yutkundum. Düşünerek söylememişti belki ama beni sevilmeye layık biri olarak görmesi içimi yumuşatmıştı. Aynı anda Chibi de benden daha fazla ayrı kalmaya dayanamayarak ayaklarıma sürtünmeye başlamıştı.

Baekhyun:
-Ben sana videoyu atmak istediğim için Kris'ten numaranı rica ettim.  Ve dediğin çıktı! Chibi yeniden bana döndü.

Mesajı atarken kızımı kucağıma almış bir yandan onunla ilgilenmeyi ihmal etmemiştim.

Chanyeol:
-Beni de seni sevdiği gibi sevmesini istiyorum.

Baekhyun:
-Onunla daha fazla vakit geçirmelisin. Sana kısa zamanda alışacaktır.

Chanyeol:
-Onun için boş bir zaman yaratmaya çalışacağım. Bana birkaç tane fotoğrafını atar mısın? Ben de hiç yok.

Atabilirdim tabi ama onun bütün fotoğrafları benimleydi. Ya da her fotoğrafına kendimi de dahil etmiştim, demek daha doğru olabilirdi.

Baekhyun:
-Tabi ama pek yalnız fotoğrafı yok.

Chanyeol:
-Sorun değil Baekhyun. Ne varsa atabilirsin.

Önce şimdi kucağımda olan halini çekip attım. Bu ilk yalnız fotoğrafıydı. Sonra da benim de içinde olduğum fotoğraflarından en düzgün olanlarını ayıkladım. Verdiğim saçma pozlarla Chanyeol'a rezil olmak niyetinde değildim.

TEATROWhere stories live. Discover now