Sofia Carson

271 15 5
                                    

Születési név: Sofía Daccarett Char
Becenév: Sofi
Születési idő: 1993. április 10
Születési hely: Ft. Lauderdale, Florida, USA
Foglalkozás: színésznő, énekesnő, dalszerző
Családi állapot: hajadon
Magasság: 172 cm
Eredeti hajszín: sötétbarna
Szemszín: mogyoróbarna
Csillagjegy: Kos

Karrierje:

Sofia énekesnőként kezdte előadói karrierjét. Felfedezését követően már 2012-ben aláírt a BMI lemezkiadó vállalattal egy szerződést kétnyelvű énekesként. Az angol mellett spanyolul is énekel. Sokat szerepel a floridai Walt Disney World Resort műsoraiban, Orlandóban.

Első szerepét az Austin & Ally című sorozat Princesses & Prizes című részében játszotta 2014-ben. A tehetséges lányra azonnal lecsapott a Disney-csatorna a vendégszereplést követően, és leszerződtette a Descendants című tv-filmje egyik szerepére. Sofia a gonosz királynő lányát, Evie-t alakítja a 2015. július 31-én bemutatott moziban. A film óriási sikert ért el: 14,2 milliós össznézettségével ez lett minden idők legnézettebb DCOM premierje.

2014 végén a Simlis Spinék (Faking It) két epizódjában volt látható, Soleil szerepében.

A Disney-csatorna nagy jövőt lát Sofiában, hiszen a Descendants mellett egy másik eredeti mozijukban, a Further Adventures into Babysitting-ben is szerepet biztosítottak neki Sabrina Carpenter oldalán. A filmet 2015. márciusában kezdték el forgatni Kanadában, és 2016. április 3.-án került bemutatásra. 2016-ban láthattuk Jorge Blanco és Martina Stoessel mellett az új Violetta filmben illetve szintén 2016-ban jelent meg az újabb Hamupipőke-Történet, amelyben Sofia alakítja a főszereplő Tessat. 2017-ben újra Evie szerepébe bújt az Utódok folytatásában.

Sofia emellett zenei karrierjével is aktívan foglalkozik, első albumához az első dalt 2015. májusában rögzítette. 2015. nyarán a Hollywood Recordshoz szerződött. 2016-ban megjelent a Love Is The Name című feldolgozás, amelyben J. Balvin működik közre. Szintén ebben az évben jelent meg a Sabrina Carpenterrel felvett közös dala, amely az Adventures Into Babysitting című filmhez készült. A hírek szerint hamarosan a boltok polcaira kerül első nagylemeze is.

2017-ben Alan Walkennel adott ki közös szerzeményt.

Magánélet:

Sofia a show business kedvéért nem hanyagolja el a tanulást sem, a híres UCLA egyetemen tanul ugyanis. Kommunkáció a főszakja, de felvette mellé a televíziós újságírást és a nemzetközi kapcsolatokat is minor szakként.

Sofia nemcsak angolul, de spanyolul is tökéletesen beszél.

A Further Adventures into Babysitting forgatásán nagyon jó barátnők lettek Sabrina Carpenterrel.

Bevallása szerint belül sikított, amikor 2015-ben élete első Grammy-díjkiosztóján részt vett.

Bevallása szerint belül sikított, amikor 2015-ben élete első Grammy-díjkiosztóján részt vett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sziasztok! Én imádom az Utodók című filmet a 2.-ik részét pont ma néztem meg és az is nagyon jóra sikeredett szerintem💗. Milyen volt az első hét a suliba (aki suliba jár)? Én holnap már matek TZ-t írok, ugyhogy szuper😰. Holnap hétfő 👌😭💗😂😂 na jólvan majd jövök a kövi résszel addig is 😘

HírességekWhere stories live. Discover now