Marcus & Martinus

759 20 12
                                    

Marcus:

Születési név: Marcus Gunnarsen
Becenév: Marcus, Mac
Születési idő: 2002. február 21
Születési hely: Elverum, Norvégia
Foglalkozás: énekes
Magasság: 171cm
Eredeti hajszín: szőke
Szemszín: barna
Csillagjegy: Halak

Martinus:

Születési név: Martinus Gunnarsen
Becenév: Martinus, Tinus
Születési idő: 2002. február 21
Születési hely: Elverum, Norvégia
Foglalkozás: énekes
Magasság: 170 cm
Eredeti hajszín: szőke
Szemszín: barna
Csillagjegy: Halak

A két srác 2002. február 21.-én született Trofosban. Jelenleg 15 évesek, de már három sikeres lemezt tudhatnak a hátuk mögött.  2012-ben részt vettek a 11. Melodi Grand Pix Junior műsorban, amit Oslóban tartottak meg. A daluk, a To dråper vann elvitte az első helyezést, majd nyolcadik helyen debütált Norvégiában.

2015. február 23-án megjelent az első stúdiólemezük, a Hei, amivel hazai szinten első helyig küzdötték fel magukat a Norwegian Albums Charton. A korong emellett 35 hétig volt megtalálható a slágerlistákon. Több kislemezt is kiadtak róla, beleértve a hihetetlenül népszerű Elektrisk-et is. A fiúk angol dalokkal is próbálkoztak: Heartbeat, I Don't Wanna Fall in Love, Girls, Light It Up és One More Second, mind-mind sikeres volt, de egyik sem érte utol az Elektrisket.

Nemzetközileg egyre több tini kapta fel rá a fejét, így nem meglepő módon 2016 novemberében kiadták első angol albumjukat, ami a Together, avagy „Együtt" elnevezést kapta. Ebben a fent említett dalok közül jó pár helyet kapott.

Május 13-án ők mondták be a pontokat Norvégiától az Eurovíziós dalfesztiválon. A srácokat azonban talán július 14.-én érte a legnagyobb megtiszteltetés: Viktória svéd királyi hercegnő 40. születésnapján egy külön, erre az eseményre írt dalt adtak elő, az On This Day-t.

Martinus: "Hello, Martinus vagyok!"

"Precízebb vagyok, mint Marcus. Engem jobban zavar, hogyha valami nem a tervek szerint alakul a színpadon. Szeretem a rossz vicceket, és többnyire csak én nevetek rajtuk. Amikor unatkozom, akkor YouTube táncvideókat nézek. (...) Kedvenc helyen a világon a lakhelyem, Trofos. Tudok zongorázni egy kicsit. (...) Videót vágni is. Csak akkor leszek lámpalázas, ha TV-műsorokban szerepelünk. Az álomlány számomra kedves, őszinte és cuki!"

 Az álomlány számomra kedves, őszinte és cuki!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Marcus: "Hello, Marcus vagyok!"

"Manchester United a kedvenc csapatom. Szeretem Trofost, de Thaiföldet is. Vakmerőbb vagyok, mint Martinus. Szeretem Justin Bieber zenéjét, és azt, ahogy öltözködik. Jason Derulö és Bruno Mars a másik két kedvencem. Néha cikinek találom a régi felvételeket rólam és Martinusról. A kedvenc színem a piros. (...) Én többet posztolok Instán. Az álomcsajról nincs konkrét véleményem, csak legyen kedves. Oh, és ne legyen féltékeny, amikor utazunk és találkozunk a gyönyörű rajongóinkkal!"

 Oh, és ne legyen féltékeny, amikor utazunk és találkozunk a gyönyörű rajongóinkkal!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Érdekességek:

- 1 millió követőjuk van instagramon

- Marcus Manchester United, míg Martinus Chelsea drukker.

- Mindketten fociznak

- 2017. január 21.-én saját filmjük jelent meg Norvégiában

- A szerencseszámuk a 7 és a 10

- Marcus balkezes

- Van egy húguk és egy nővérük

- Hobbihorgászok is

- Marcus idősebb 19 perccel

Sziasztok! Úristen, tudom hogy nagyon rég volt rész és emiatt bocsánatot is kérek. De, úristen, jött egy csomó új olvasó és hála nektek, mindannyiótoknak, több mint 3K olvasónál járunk.😱😍😘 És már 300 vote van a könyvön. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki olvassa a könyvemet, és mégegyszer köszönöm a 3K-t. Imádlak titeket 😍😘❤❤

HírességekWhere stories live. Discover now