Faker + különleges rész ❤

171 1 0
                                    

Születési dátum: 1996. május 7 
Születési hely: Dél- Korea, Szöul
Teljes név: Lee Sang-hyeok
Magasság: 176 cm
Jelenlegi csapat: SK Telecom T1
Foglalkozás: Szenvedélyes játékos

Fakerről szinte minden egyes ember hallott, akinek valaha is volt köze a LoL világához,de még olyanok is ismerik akik teljesen más játékokban vannak jelen. Egyike azon 3 embernek a világon, akinek három világbajnoki cím is tündököl a neve mellett. A másik kettő az SKT volt dzsungelese Bengi, aki idén már nem tartott a csapattal, illetve kkOma, a csapat edzője, aki a harmadik szezon óta egyengeti a játékosok útját. A LoL-osok között egy igazi legendaként tartják számon, Kínában pedig sokan egyenesen bálványozzák, de világszerte rengeteg játékos példaképe legyen az amatőr vagy profi. Nem csak az eredményei figyelemreméltóak, - de számos LCK  győzelem, három VB cím, MSI győzelem, és még lehetne sorolni, hogy az MPV címeit ne is említsük. Viszont az is elég durva, hogy 2013 óta ugyanannál a szervezetnél játszik szünet nélkül, az szintén nagyon ritka a LoL világában. Ilyen eredmények és biztos csapatháttér mellett el tudjuk képzelni, hogy vajon mennyit kereshet havi szinten, és ez csak a fizetése, ebben még nincsenek benne a szponzorok, meg a streamekből befolyó támogatások. Összességében bátran kijelenthetjük, hogy egyhamar nem fog anyagi gondokkal küszködni. Ha hinni lehet a pletykáknak, Faker nagyjából 706 millió forintot keres és mint említettem, ez csak és kizárólag a fizetése.
Mennyiből él ténylegesen Faker? Elég meglepő de a havi zsebpénze nagyjából 50 ezer forint. A maradék pénzt szüleinek küldi el, és alapvetően is a pénzügyeit inkább ők kezelik. Ez persze nem jelenti azt, hogy ebből semmit sem költenek el, hiszen arról korábban is mesélt Faker, hogy segíteni szeretett volna szüleinek, hogy rendes lakásuk legyen, mivel elég szegény családból származik, de ő maga nem igényel sokat.

Sziasztok 😘 Úristen, hát elég rég volt rész, és sajnálom, de elég sokat kellett mostanában tanulnom, minden nap irtam dogát, és még most is irok, bár ez a hetem lazább. Na szóval, tudom hogy ez egy másfajta rész mint amiket hozni szoktam, de ő is híresség. És azért remélem valaki ismeri. És ez a rész egy kérésre jött. Ezt a részt pathrikJ111 ajánlotta. Köszi 😘 Amúgy gondolkodtam azon hogy hozzak e valami különlegesebb részt, amit ti kértek. Bármilyen részt. Sztem tök jó lenne, ha van ötletetek és szeretnétek komiba írjátok meg 😘 Ezentúl próbálok visszatérni arra hogy hetente hozok részt ❤❤
*Lexi*

HírességekWhere stories live. Discover now