Alan Walker

253 9 7
                                    

Születési név: Alan Olav Walker
Becenév: Alan
Születési idő: 1997. augusztus 24.
Születési hely: Northampton, Anglia
Foglalkozás: zenei producer, DJ
Családi állapot: nőtlen
Magasság: 175 cm
Eredeti hajszín: barna
Szemszín: kék
Csillagjegy: Oroszlán

KORAI ÉLET:

Alan Walker 1997.augusztus.24.-én született Northampton, Englandban. Alan édesapjának a neve Hilde Omdal Walker, aki nagyon büszke a fiára. Amikor Alan két éves volt, a szülei úgy döntöttek, hogy elköltöznek a gyerekeikkel Bergen, Norwayba. Alan a két testvéreivel nőtt fel, az egyik idősebbik nővére Camilla Joy, aki Englandban született és az öccse Andreas, aki Norwayban született miután odaköltöztek. Amikor Alan felnőtt eldöntötte azt, hogy megpróbál a számítógépekkel kreatívkodni és alkotni valamit. Kezdetben nem zenéket készített, de később megtekintett pár YouTube videót és úgy döntött, hogy elkezd a zenével foglalkozni a számítógépjén keresztül.

KARRIER:

2012-2014:

2012-ben megtalálta David Whistle egyik zenéjét, ami máris nagyon megtetszett neki és később arra is rájött, hogy David hogyan készítette el azt a bizonyos zenét. Elkezdett letöltögetni DJs programokat, amikkel az volt a terve, hogy ő is készítt egy hasonló kategóriájú zenét. Ugyan ebben az évben elég sokan megtekintették a saját készítésű dalait és kiadta a 'Fade' című dalát is, ami nagy sikert hozott a számára. A YouTube-on keresztül a NoCopyrightSoundssal is megismerkedett és megegyeztek abban, hogy onnantól ők fogják kirakni a YouTube-ra Alan dalait. Alan dalai több mint 800 millió megtekintést értek el pár hónap alatt.

2015:

Alan aláírt egy szerződést MER Musikk-al és továbbra is készített dalokat és ezután sokszor meghívták őt különböző fellépésekre, aminek Alan és a családja nagyon örültek.

2016-2017:

Miután Alan 'Faded' című slágere nagy siker lett, Walker úgy döntött, hogy kilép a közepiskolából. Február 27.-én, Walker fellépet Osloban, ahol 15 slágert is előadott Iselin Solheimmal. Az előadást közvetítették a TV-ben is, aminek az Alan Walker rajongók nagyon örültek. Április 7.-én Alan részt vett az Echo Awards-on, ami Svédországban volt, de a rajongók meglepetésére Zara Larsson is vele együtt lépett fel és együtt összemixelték a dalukat, illetve a Faded című dalt és a Never Forget You-t. A 'Sing Me To Sleep' című dalt június 3-án adta ki szintén Iselin Solheim közreműködésével, aki egyébként a 'Faded' című dalt is elénekelte Alan számára. Ezután az 'Alone' című dal került fel Alan dalai közé a YouTube-ra december 2.-án, ami szintén nagy siker lett. December 23.-án szintén kiadott egy dalt, ami a 'Routine' címet kapta, David Whistle közreműködésével. 

Sziasztok! Ezt a részt BernadettBago ajánlotta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok! Ezt a részt BernadettBago ajánlotta. És örülök hogy szereted ezt a könyvet, még soha senki nem irt olyat mint te, és ez nekem nagy öröm. Mikor a suliba megláttam hogy irtál a részem alá és hogy mit, a barátnőim sík hülyének néztek hogy én ott mosolyogva visítozok 😂. Más is nyugodtan írhat hírességeket és akkor arról is csinálok részt 😀💗😘. Imádlak titeket💗💗.

HírességekWhere stories live. Discover now