Nick Robinson

257 8 0
                                    

Születési név: Nicholas James Robinson
Becenév: Nicky, Nick
Születési idő: 1995. március 22
Születési hely: Seattle, Washington, USA
Foglalkozás: Színész
Családi állapot: Nőtlen
Magasság: 183 cm
Eredeti hajszín: Barna
Szemszín: Barna
Csillagjegy: Kos

ÉLETE

Nick Robinson 1995 március 22-én született Nicholas John Robinson néven a Washington állambeli, Seattleben. Ő a legidősebb az öt gyermek közül, valamint van két idősebb testvére, édesapja előző házasságából. Nick már 9 éves kora óta játszik színházakban.

KARRIER

Nick első filmbeli szerepét 2009-ben kapta egy rövidfilmben, ami a CC 2010 címet viselte, majd ezt követte ugyancsak a 2010-es évben egy újabb rövidfilm, a Displaced. Miután már két rövidfilmben is kisebb szerepeket kapott, eljött a hírnév ideje, megkapta Ryder Scanlon szerepét, a 2010-ben indult Melissa és Joey című sorozatban, ami egyben Melissa Joan Hart visszatérő szériájaként volt beharangozva. A széria 2015-ben ért véget.

Miután az Államok nagy része megismerte a nevét, kapott néhány felkérést, amiket el is fogadott. A Disney csatorna 2012-ben szerepet ajánlott neki a Bar/átok című filmben, aminek két főhősnője, Bella Thorne és Zendaya Coleman voltak, a filmben Nick, Jake Logan szerepébe bújt. Ezt követte egy 1 epizódos szereplés a Gengszterkorzó című szériában, ahol Rowland Smithként volt látható.

2013-ban a The Kings of Summer című filmben megkapta ez egyik főszereplő szerepét. Ő alakította Joe karakterét Moises Aias oldalán. 2015-ben az új Jurassic filmben, a Jurassic Worldben volt látható Jake Johnson és Bryce Dallas Howard oldalán. Ugyancsak 2015-ben mutatkozott be, mint Charlie Mills a Being Charlie című filmben. 2016-ban a The Fifth Wave című filmben tűnt fel, mint Ben Parish, filmbeli partnerei pedig Chloë Grace Moretz, Maggie Siff és Liev Schreiber voltak.

2017-ben a Krystal című filmben láthatjuk őt, mint Taylor Ogburn.A filmben még látható lesz, Felicity Huffman, Gran Gustin, Rosario Dawson, William H. Macy és Kathy Bates is. Ugyancsak 2017-ben az Everything, Everything című filmben is szerepelt már, mint Olly Bright. Partnerei a filmben Taylor Hickson és Ana de la Reguera.

SZÍNHÁZ

Nick már kiskora óta szerepelt színdarabokban, első fellépése A Christmas Carol darabban volt, 2006-ban, majd ezt követően 2007-ben a To Kill a Mockingbird című darabban volt látható, majd jött a Mame, A Thousand Clowns és a Lost in Yonkers.

Nick már kiskora óta szerepelt színdarabokban, első fellépése A Christmas Carol darabban volt, 2006-ban, majd ezt követően 2007-ben a To Kill a Mockingbird című darabban volt látható, majd jött a Mame, A Thousand Clowns és a Lost in Yonkers

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Sziasztok! Tudom hogy nem one directionos résszel jöttem de ez után újra ők jönnek. Már csak 13 nap van a nyári szünetből. 😭😭😂😂  Puszii😘💗

HírességekTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang