Jesy Nelson (Little Mix 2)

78 4 1
                                    

Születési név: Jessica Louise Nelson

Becenév: Jesy, Jesminda, Swinger Mix

Születési idő: 1991. június 14

Születési hely: Romford, Essex, Nagy-Britannia

Foglalkozás: énekesnő

Családi állapot: hajadon

Partner: Harry James

Magasság: 160 cm

Eredeti hajszín: barna

Szemszín: zöldesbarna

Csillagjegy: Ikrek

Kezdetek:

Jessica Louise Nelson 1991. június 14.-én született Romfordban, Londonban az Egyesült Királyságban. Szülei John Nelson és Janice White. Van egy nővére, Jade, valamint két fiútestvére, Joseph és Jonathan. Miután az iskolában bántalmazták, Jesy több iskolába is járt, többek között a Jo Richardson Community középiskolába, Dagenhamba, az Abbs Cross Academy and Arts College-be Hornchurchben, míg végül a Sylvia Young and Yvonne Rhodes színészi iskolából érettségizett le. Az X-Faktor előtt csaposként dolgozott.  

Magánélet:

2012. májusában kezdett el randizni a Diversity nevű táncegyüttes egyik tagjával, Jordan Banjo-val, azonban a sűrű időbeosztás miatt egyre kevesebb időt tudtak együtt tölteni, így közös megegyezés alapján 2013. márciusában szakítottak. Pár hónappal később szóbahozták a nála két évvel fiatalabb George Shelleyvel, miután a V fesztiválon néhány paparazzi lekapta őket, amint ölelkeztek és csókolóztak, azonban egyikük sem erősítette meg, hogy együtt lennének. 2014. szeptembere óta alkotott egy párt a Rixton együttes énekesével Jake Roche-val. 2015. július 19.-én Jake eljegyezte Jesyt. 2016. novemberében indultak meg a találgatások arról, hogy a pár szakított, miután leszedték a közös képeket közösségi oldalaikról, majd kikövették egymást. Hivatalosan egyikük sem erősítette meg a szakítást, de a lányok egy interjú alkalmával elárulták, hogy már Jesy is szingli.

Tetoválások:

Jesy nagyon szereti a tetoválásokat, a testét jelenleg hét motívum diszíti. A jobb combján egy "A tiger never loses sleep over the opinions of sheep," / "A tigris sosem veszi le álmában sem szemét a juhról" idézet található, ami egy inspiráló üzenet arról, hogy kerekedj felül az utálaton. A jobb karján szintén egy idézet található, Marilyn Manson-tól: "Music is the strongest form of magic" / "A zene a legerősebb formája a mágiának." ez a zene iránti szeretetét fejezi ki. Van egy óriási rózsát ábrázoló motívum, ami a csuklójától a könyökéig felér. A jobb csuklóján egy római szám található, a "IX • VIII • XI", ami rendes számokkal "9 • 8 • 11″ és a Little Mix megalakulását szimbolizálja, az X-Faktorban. A bal oldalán lévő idézetet 2013 júliusában varatta és azt jelenti, hogy: "You were born an original so don't die a copy." / "Eredetinek születtél, szóval ne halj meg egy másolatért" 2014. januárjában egy koponyát és rózsákat tetováltatott az alkarjára. A hetedik tetoválását 2015. februárjában egy "Once Upon A Time" / "Egyszer volt, hol nem volt" feliratot készíttetett, ami a Jake-kel való találkozására utalt. Jesy mindig is szerette volna, ha a híres Bang Bang tetovál rá, és ez 2015. augusztusában meg is történt, így készült el a nyolcadik tetoválása, ami egy tollat és szemet ábrázol.   

Kedvencek:

- Kedvenc lánybandája a Spice Girls
- Kedvenc gyorsétterme a Nando's
- Kedvenc énekesnője Missy Elliott
- Kedvenc filmje az Elrabolva

Érdekességek:

- Balkezes
- Jól tud boxolni
- Minden színt szeret
- Jeremy Kyle rajongója
- Inspirációja Gwen Stefani
- Tud ausztrál és skót akcentussal beszélni
- Egy ideig bárpultosként dolgozott
- Ha ideges, gyakran tördeli az ujjait
- Ő a Little Mix legidősebb tagja
- Nincs még meg a jogosítványa
- Minden nap megmossa a haját
- Szendvics fóbiája van 

- Balkezes- Jól tud boxolni- Minden színt szeret- Jeremy Kyle rajongója- Inspirációja Gwen Stefani- Tud ausztrál és skót akcentussal beszélni- Egy ideig bárpultosként dolgozott- Ha ideges, gyakran tördeli az ujjait- Ő a Little Mix legidősebb tagja...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok! Ezt a részt Zitty8 ajánlotta.
Köszönöm 😇

HírességekWhere stories live. Discover now