Matthew Daddario

176 10 1
                                    

Születési név: Matthew Daddario

Becenév: Matt

Születési idő: 1987. október 01.

Születési hely: Woodside, New York City, Amerikai Egyesült Államok

Foglalkozás: színész

Családi állapot: nőtlen

Magasság: 190 cm

Eredeti hajszín: barna

Szemszín: zöldesbarna

Csillagjegy: Mérleg


Matthew Daddario 1987. október 1.-jén született Woodside-ban, New York City-ben. Szülei Richard és Christina Daddario, mindketten ügyvédek. Két lánytestvére van: nővére Alexandra, aki szintén színész, és húga Catharine. Olasz, ír, angol és magyar felmenőkkel rendelkezik. Kereskedelmet tanult az Indiana University-n Bloomingtonban. 2010-ben lediplomázott, majd színészetet kezdett tanulni, és meghallgatásokra járni.

Kezdetben olyan reklámokban kapott szerepet, mint az Amazon Kindle vagy a Burger King. Első jelentős filmszerepét az Elpuskázva című filmben kapta, ahol Vince Vaughn karakterének egyik fiát, Channinget alakította. 2014-ben megkapta Danny Ladouceur szerepét a Csapatjáték című filmben.

Eredetileg Jace Wayland szerepére jelentkezett a Shadowhunters című TV sorozatba. Mikor a könyvsorozat szerzője, Cassandra Clare látta a meghallgatásán készült felvételt, elmondta a producereknek, hogy szerinte tökéletes lenne Alecnek. Matthewt így Alec szerepére is meghallgatták, amit meg is kapott. A sorozat forgatását 2015 májusában kezdték, az első évad 2016 január 12-én indult a Freeform csatornán. Első évad 10 részes berendelést kapott. Második évadot 2017. március 14.-én erősítették meg 20 epizóddal.

2015-ben mutatták be a Naomi and Ely's No Kiss List romantikus vígjátékot, amiben Gabrielt, a portást alakította. Szerepelt a remake, 2016-os Cabin Fever című horrorfilmben is. 

Érdekességek:

- barátnőjét Esther Kimnek hívják
- anyja magyar származású
- van egy nyula
- nagyon szereti az állatokat. Rengeteg állatos kép található az Instagram profilján.
- kedvenc állata a tehén
- kedvenc bosszúállója Vasember (Iron man)
- testvére, Alexandra miatt kezdett el színészkedni.
- szeretne egy saját farmot
- tud zongorázni
- hatalmas sci-fi rajongó
- kedvenc könyve a The Expanse sorozat. (Daniel Abraham és Ty Franck írta. - Sorozat is készült belőle amit a Syfy-on vetítettek)
- imádja a pizzát (Ha rossz napja van, mindig azt eszi, és felvidítja)

 - Sorozat is készült belőle amit a Syfy-on vetítettek)- imádja a pizzát (Ha rossz napja van, mindig azt eszi, és felvidítja)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok! Köszönöm azoknak akik támogatnak ebben a könyvben. Örömmel olvasom ha valaki kommentet is ír, tudom hogy ez nem egy olyan könyv ahol minden részt végig kell olvasni hogy eljuss a végeredményig, de jó tudni hogy azért olvassátok. Egyszóval köszönöm :)  

Ezt a részt @harsanyi_dzs23 ajánlotta. Még vannak páran akik írtak hírességeket, megpróbálom minél hamarabb hozni a részeket. 

HírességekWhere stories live. Discover now