~9~

1.3K 86 6
                                    

*Így hát jó reményekkel léptem át a küszöböt.*

Egy középkorú, barna bőrű, első ránézésre is szimpatikus férfi fogadott minket. Mivel állatunk nem volt, itt csak egyszer jártam Carolynnal, amikor még megvolt a cicájuk Cassie.

-Szervusztok!-köszönt ránk.

-Jó napot!-köszöntem és elmosolyodtam.-Rowena Walker vagyok.

-Dr. Deaton.-rázta meg a kezem.

-Rowenát tegnap éjjel az erdőben megtámadta egy alfa.-nézett rá Scott.

Csendben vártam a reakciót. A férfi arcán egy pillanatra döbbenet, aztán rémület suhant át, de mindegyik csak egy pillanat erejéig.

-Pontosan az történik amitől tartottam.-fordult meg Deaton, mi pedig követtük.

Idegesen álltam lábujjhegyre, aztán vissza a talpamra. Deaton idegesnek tűnt, és ettől nem lettem boldogabb.

-Scottnak már említettem, hogy ha helyesek a sejtéseim, egy alfa falka van a közelben. Ezek szerint igazam volt.

-Túl közel.-morogta Stiles.-Rowena megsérült. A fiú aki vele volt az erdőben cafatokban hever az ázott fűben, és még el sem kezdődött az iskola. Vérfürdő lesz.

-Nem lesz!-tiltakozott Scott egyből.-Megvédjük őket.

-Mindenkit?-hitetlenkedett Stiles.-Nézd haver, én megértem hogy mindenkit meg akarsz menteni, te vagy a védőangyala Beacon Hillsnek, meg minden. De egy egész várost nem tudsz mindig szem előtt tartani. Valami mindig ki fog csúszni az irányításod alól és akkor minden összeomlik.

Csendben figyeltem a két fiút. Dr. Deaton, aki eddig csendben hallgatta őket, most megszólalt.

-Ebben sajnos igaza van Stilesnak.-nézett Scottra.-Mindenkit nem fogsz tudni megvédeni, de talán nem is lesz rá szükség. Ha szerencsénk van a falka az erdőben marad. Elég ha azt a területet lezárják, de ha az a fiú tényleg meghalt akkor a kormány intézkedni fog.

-Mi történne ha az alfa falka betörne a városba?-kérdeztem halkan.

-Akkor nem maradna senki, aki elmesélhetné mi történt.-válaszolt Stiles.

-Szándékosan vagy ennyire negatív vagy ez a lényed hozzájárója?-néztem rá kicsit idegesen.

-Pont ő az aki mindig pozitív.-forgatta a szemeit Scott.-De igaza van.-nézett most rám.-Ha azok megszerzik a hatalmat itt mindenkinek annyi.

-És mit lehetne tenni ez ellen? Tudok valahogy segíteni?

Magamat is megleptem hogy milyen nyugodtan kezelem ezt a kialakult helyzetet. Amit legalább elvártam volna magamtól, az az, hogy kiakadok és elfutok, abban a reményben hogy amit itt hallottam csak szimplán átverés, és egy szavuk sem igaz.

De hittem nekik. Mert sajnos pontosan tudtam miről beszélnek. Senkinek sem kívántam azt az élményt amit én éltem át az alfával.

-Nem hiszem.-nézett rám a doki.-Értékelem hogy ennyire segítőkész vagy, de emberként sebezhető is. És ez kifejezetten hátrányodra válhat.

-Nem is fogjuk belekeverni ebbe az egészbe!-jelentette ki Stiles ingerülten.-Rowenának normális élete van, legalábbis eddig az volt. Nem vehetjük ezt el tőle.

Mielőtt bárki is megszólalhatott volna, a kezembe vettem ezt a lehetőséget.

-Az életem tegnap óta teljesen más, te is tudod. Gondolom azok, akik nem tudnak a farkasokról sokkal nagyobb biztonságban vannak. De én tudok róluk.-mutattam rá.-Legalább engedd meg hogy megpróbálják segíteni.

Clarity {Teen Wolf fanfiction}Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ