~12~

1.1K 76 9
                                    

*Ilyen nincs. Kizárt dolog hogy van még egy személy ebben a városban akit így hívnak.*

Követtem a tekintetét és leesett az állam. Elképedve meredtem az ajtóban álló két srácra. Mindketten jól néztek ki, nem tagadom. Stileson egy barna szövetnadrág, és egy szürke-sárga csíkos pulcsi. Sötétbarna, szinte fekete haja édesen felzselézve, a mosolya fülig ért. Mögötte Scotton egy egyszerű kockás ing, farmerrel. 

Figyeltem ahogy a szöszke barátnőm a fiúk felé rohan.

-Szia!-vigyorgott rá Stiles.-Boldog szülin...

Heather lábujjhegyre állt és és egy csókkal fojtotta bele a mondat többi részét. Kiválasztotta. Stiles lesz neki az első. Nem mondhattam rá azt hogy seggfej, mert Stiles egyáltalán nem volt az. Az arcom kivörösödött, úgy éreztem meggyulladok. Igaz, arról dunsztom sem volt mi bajom van. Scott észrevett, és odajött hozzám.

-Szia!-üdvözölt.

-Helló.-mosolyogtam erőltetetten.

Stiles és Heather abban a pillanatban tűntek el a pinceajtó mögött. Erősen beharaptam a számat. Stiles rendes srác, a legrendesebb akit ismerek, Heathernek nem is kívánhatnék jobbat. Nem tudtam miért vagyok ennyire ideges, de nem akartam foglalkozni vele.

-Csini vagy.-intett a felsőmre Scott.-Jól áll neked a piros.

-Köszönöm.-nevettem.-Neked meg a fekete.

Scott is nevetett.

-Minden rendben?

Pontosan tudtam hogy érti.

-Eddig minden oké.-bólogattam.-Nem találkoztam a lénnyel sem, a sebemre pedig már géz sem kell.-mutattam meg.-Igaz a hegek látszódnak, de azok szerintem sosem fognak teljesen begyógyulni.

Scott közelebbről is megnézte magának a kezemet.

-Sajnálom.

-Tudod, hogy nem a te hibád.-ráztam a fejem hevesen.-Rosszkor voltam rossz helyen.

Scott ennek ellenére bűntudatosan nézett rám. Carolyn mentett meg a kínos csendtől.

-Szia!

Scott a barátnőmre mosolygott.

-Carolyn igaz?

-Eltaláltad!-kuncogott a barátnőm.

Leesett az állam. Ugye nem Scottal akar flörtölni? A fiú tekintete persze egyből a felsőjére siklott. Szemforgatva felnevettem. Végtére, ő is pasiból van. Carolyn figyelmét sem kerülte el ez a mozdulat, és felbátorodva olyan széles mosolyt villantott a srácra, hogy az akaratlanul is viszonozta. Carolyn már csak ilyen hatással van a srácokra.

Scott telefonja is rezegni kezdett, és amikor megnézte ráncba szaladt a homloka.

-Ki kell mennem. Egy perc és jövök.-megfordult, és kiment a házból.

-Éledj fel egy kicsit, Rowena!-lökött oldalba a csípőjével Carolyn.-Ne legyél ilyen morcos. Azért jöttünk hogy bulizzunk, szóval elő azt a szívdöglesztő mosolyt és táncoljunk!

Azt ugyan nem tudom nekem mégis mióta olyan a mosolyom, de ráhagytam Carolynra. Valamiért még mindig úgy éreztem magam mint akit nyakon öntöttek forró szurokkal, ezért gondolkozás nélkül felkaptam az egyik poharat és megittam a tartalmát. Fintorogtam ahogy égette a torkomat, könnybe lábadt tőle a szemem. Úgy éreztem rám dől a ház. A nyomástól alig kaptam levegőt.

-Elszaladok mosdóba.-jelentettem ki.

Carolyn bólintott, és miközben felrohantam az emeletre csatlakozott a táncolókhoz. Belöktem az ajtót és becsuktam magam után.

A tükörbe bámultam. Mi a franc van velem? Vizet locsoltam a képemre, és megtámaszkodtam a szekrénybe. Amikor felnéztem egy zavart lány nézett vissza rám. Nem. Nem omlok össze. Dühösen elhátráltam a tükörtől. Nem tudom mi tört rám, de pocsékul éreztem magam. Biztos a pia hatása amit megittam. Talán nem kellett volna. A falig hátráltam, mintha így elfuthatnék a rémült szemekkel bámuló lány elől.

Abban a pillanatban kivágódott az ajtó, és Stiles esett be rajta. Becsukta maga után, és körbe sem nézve a szekrényhez szaladt.

-Gumi, gumi.-ismételgette, és sorra nyitogatott mindent.-Hol lehet?

Annyira ledöbbentem hogy megszólalni is elfelejtettem.

Az az abszurd helyzet, ahogy Stiles, Heather fürdőjében kutat gumi után, miközben én úgy figyelem a háttérből hogy ez neki nem tűnik fel. Majdnem felröhögtem. A fiú megtalálta amit keresett. Egy "bingó!" Kiáltás kíséretében felemelte a csomagot, mint egy szent tárgyat. Innen pont rá Láttam az XXL-es csomagra. Stiles arcáról leolvadt a győzedelmi vigyor. Lenézett, a nadrágjára, aztán vissza a csomagra. A szám elé kaptam a kezem hogy ne röhögjek fel hangosan.

Akármilyen perverz, és abszurd volt a helyzet, ez akkor is aranyos volt.

Stiles végre a tükörbe nézett, és észrevett engem. Eltátotta a száját és megfordult. Az arca egészen elvörösödött.

-Szia, Stiles.-intettem neki, és kirobbant belőlem a nevetés.

-Te... ööö...-dadogott.

-Heather a barátnőm.-magyaráztam meg.-És nyugi, tudok a tervéről. Menj csak.-intettem az ajtó felé.-Már megszoktam tőle a fura döntéseit. Na nyomás, ne várakoztasd meg!-löktem meg nevetve.

Stiles a küszöbön megtorpant és megfordult. Úgy nézett rám mint aki most lát először. A tekintete szinte lyukat ütött belém. Kezdett melegem lenni.

-Mi az?-kérdeztem zavartan.

-Semmi.-válaszolta, de a hangja rekedt volt, mintha köveket nyelt volna.

-Akkor menj.-mosolyogtam.

Stiles elindult, a lépcső tetejéről még egyszer visszanézett rám. Nyitotta a száját mint aki mondani akar valamit, de végül nem tette meg, csak lerohant a lépcsőn, és magamra hagyott.

Kényszeredett mosolyra húztam a számat, és a hajamba túrtam. Több mint egy hónap telt el, és csak arra voltam képes hogy megint elhessegettem magamtól, mintha irritálna a srác. Becsuktam a wc ajtaját. Semmi kedvem sem volt visszamenni a bulizókhoz. Ebben a pillanatban az alfához is elmentem volna, inkább, minthogy magamra kelljen erőltetnem egy újabb mosolyt. Beléptem Heather szobájába, és leültem az ágyára. Ha itt maradok, talán senkinek sem tűnik fel hogy eltűntem.

A tenyerembe temettem az arcom, és mélyeket lélegzetem. Dunsztom sincs mi bajom van, de valami nagyon nem oké.

Az ablakon bámultam kifelé. Már majdnem telihold van. Nemsokára eldől hogy én is farkas leszek-e.

Idegesen a hajamba túrtam. Csak nyugodtnak kell maradnom.

Nem tudom meddig ültem a szobában, amikor Carolyn üzent hogy merre vagyok, mert menne haza.

Lementem az emeletről, körbe sem nézve ki az ajtón, ahol egyenesen Scottba ütköztem.

Ahogy ígértem itt a folytatás, remélem tetszeni fog nektek:)

~AnotherWerewolf~

Clarity {Teen Wolf fanfiction}Where stories live. Discover now