~36~

810 51 2
                                    

*Megint Wen*

A szememből némán peregtek le a könnycseppek és hullottak az asztalra. A mellettem megsemmisülten ülő Cora szeme is csupa könny volt, és Stiles tekintete is hasonlóan párás volt.

Nem hiszem el, hogy elítéltem Dereket, mekkora egy balfácán vagyok!

Fogalmam sem volt róla, hogy Derek Hale ezért olyan, amilyen. Megölte a lányt akibe szerelmes volt, de nem volt választása. Stiles látta rajtam mennyire megviselt a történet. Átnyúlt az asztal fölött és megszorította a kezem. Szipogtam. Annyira megható, és szörnyű történet volt egyszerre.

Peter most csendben ült a kanapén. Mindannyian némán meredtünk magunk elé.

Amikor átjöttem ide, hogy meghallgatok egy történetet, nem gondoltam volna, hogy ennyire ramatyul érzem majd magam miatta.

Szegény, Paige! Szegény Derek!

Ó, édes Istenem!

Stiles a hüvelykujjával a kézfejemet simogatta. Az egyenletes mozdulatoktól megnyugodtam, a gyomrom pedig összezsugorodott az érintésétől.

Vajon Paige is ezt érezte Derek közelében?

- Mi lett Derekkel? - tette fel a kérdést Cora, és felállt.

Hármunk közül őt viselte meg a legjobban a történet, hiszen a bátyjáról volt szó.

- Ha megölsz egy ártatlant, annak ára van. - suttogta Peter. - Odaadsz magadból egy darabot, a lelked, a szíved egy darabját. - figyelmesen hallgattam. - A valaha volt tiszta sárgát pedig lecseréled... jeges, acélos, hideg kékké. - mondta Peter, és felvillantak az említett színben pompázó szemei.

Elakadt a lélegzetem.

Kivételesen nem azért mert tudtam, hogy ezt fogja mondani, hanem mert már tudtam miért lesz egy vérfarkasnak kék a szeme. Igaz, Dereké most vörös volt, de gondolom ha az ember alfa akkor mindenképpen ilyen színű lesz.

Megöleltem Corát, és beszélgettünk még egy kicsit, aztán Stiles hazavitt.

Amikor kiszálltam a kocsiból, nem idult el egyből. Egy darabig csak néztük egymást, de végül egyikünk sem szólt egy szót sem.

Felballagtam a lépcsőn, egyenesen a szobámba, és leültem a gépem elé.

Vadul kutatni kezdtem, használható információk után.

A jövőbe látás tanulható? Mit lehet tudni a jövőbe látásról? Mikor következik be? Mindenki láthat jövőből jött képeket?

Amelyik oldal érdekesnek tűnt, azt kinyomtattam, a kezembe vettem a sorkihúzót, és kiemeltem minden információt amire szükségem lehet.

Az egyik fejezetnél megakadt a tekintetem.

Tisztánlátás.

A látás spontán megnyílása, amikor valaki asztrális vagy éterikus lényeket lát, akik történetesen körülötte jelen vannak, de nem lát távoli helyszíneket, amelyek más időhöz tartoznak, mint a jelen.

Helyszínek vagy események látásának képessége, amelyek távol vannak térben, vagy közbülső tárgyak takarásában.

Tárgyak vagy események látásának képessége, amelyek időben vannak távol, azaz a múltba vagy jövőbe látás képessége.

Aztarohadt.

Ez volt minden, amit reagálni tudtam. A kezembe vettem a tollamat és bekarikáztam ezt a részt. Holnap megmutatom Stilesnak, és elmegyek Deatonhöz. Ez három fajtája volt a Tisztánlátásnak, és nagyon úgy éreztem, hogy nekem ehhez lehet némi közöm.

Clarity {Teen Wolf fanfiction}Where stories live. Discover now