CEVAPLARIM!

37.1K 963 262
                                    

İlk sorudan cevaplamaya başlıyorum...

1- 18 yaşındayım ve Erzurumluyum.

2-Wattpad de en sevdiğim kitap Onun İçin(leylanqwr). Gerçekte en sevdiğim kitap Suç ve Ceza. Aslında sevdiğim çok kitap var ama bu kitap beni çok etkilediği için Suç ve Ceza derim.

3-Okuduğum kitapları hiç saymadım ama 600 kitabı rahat geçmiştir hatta çok daha fazla kitap okumuşumdur.

4-Kitap yazmaya ilk önce defterlerime bir şeyler karalayarak yazmaya başladığımı söyleyebilirim. Galiba insan çok kitap okuyunca aklında dönüp duran senaryoları bir yerlere dökme amacı hissediyor o yüzden benim yazmaya başlamam defterlere berbat kurgularda berbat cümlelerle başlamak oldu. 

5- Azerbaycandan takipçilerim olduğunu biliyorum ve onları çok seviyorum hepsi birbirinden tatlı ve cana yakın. Birisi beni Baküye davet bile etmişti :))) 

6-En sevdiğim film? Doğru söylemek gerekirse aklımda hiç film ismi tutamam ama Dağ 2 filmine bayılmıştım. 

7- Her türlü şarkıyı dinlerim. Kulağıma güzel gelsin yeter ama bu aralar genelde türkü dinliyorum.  Aksiyon, macera, fantastik filmleri severim.

8-Başlarda olumsuz yorumlara tepkim bütün gün asık bir suratla evde dolaşmak ve yorumlar aklıma geldikçe kendimi fazlasıyla kötü hissetmek oluyordu ama zaman geçtikçe alışmak mı yoksa yaşımın büyümesinden mi bilemiyorum artık sadece tebessüm edip geçiyorum.

9-Wattpad'in hayatımda çok önemi var çünkü bana iyi ya da kötü çok şey kattığını düşünüyorum. En önemlisi kendimi savunmasız hissettiğim zamanlarda kelimelere sığınmam için bana bir kapı açtı.

10- Wattpad de yazdığım hikayeyi tabi ki de ilk ikizime gösterdim. Zaten ailemin çok uzun bir süre bir şeyler yazdığımdan haberleri yoktu. Kitap teklifi geldiğinde haberleri olmuştu.

11-Evet ben kendi karaktelerine aşık birisiyim :))) Kimseye benzetmiyorum onlar benim zihnimin hazineleri.

12- Öyle havalı, özel bir ilham perim yok açıkcası. Bazen bir film izlerken bazen yemek yerken ya da başka sıradan herhangi bir şey yaparken aklıma birden kurgular gelmeye başlıyor bende hemen ajandama not alıyorum. 

13- Neden böyle bir tema seçtim cidden bu soru için çok teşekkür ederim.  Günümüzde maalesef çok şehit haberleri alıyoruz ve askerlerle ilgili bir sürü haber de duyuyoruz. İnanın haberler orada yaşananların sadece ufak bir yüzü. Ben birazcık daha da olsa bu yüzü genişletmek için yazmaya başladım. 

14- Yazarken neler hissetmiyorum ki. Bazen kahkaha atıyorum bazen bende ağlıyorum ama en çok kendimi huzurlu hissediyorum. Yazmak bana mutlu ve özgür hissettiriyor.

15- Eğer birinin telefonda benim hikayemi okuduğunu görsem yanına oturur ve merhaba ben de wattpad kullanıyorum. Sen bu hikayeyi mi okuyorsun ya ben okudum ama hiç beğenmedim diyerek tepkisini ölçmek isterim açıkcası :)))

16- Beni yazmak için motive eden en büyük şey inanın ki yorumlarınız ve mesajlarınız oluyor.

17- Benim karakterlerim arasında en sevdiğim kesinlike Mert çünkü o benim ilk karekterim ve Mert ismini çok severim. Tabi kız karakterlerden de Özüm :)) Bazıları onun ne kadar salak ve çocukça davrandığını söyleyebilir ama Özüm aslında çoğumuzun ayıp karşılanır yapma, söyleme diye içinde bastırıp durduğu düşüncelerini ve duygularını rahatça yansıyan bir karakter. Bu yüzden onu seviyorum.

18- Meslek olarak okuduğum bölümü de yapmak isterim ama kısa bir süre de olsa editörlük yapmak istiyorum. Ve yaşadığım müddetçe işaret dili konusunda eğitim vermek isterim.

Aşkın Kokusu:BARUTWhere stories live. Discover now